Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grafirka
őstag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Kosz
mar azthittem valami baja van.
Jobbklikk asztalon - graphics properties - advanced - power - battery almenu - display power saving technology elol ki kell venni a pipat, ha esetleg masvalakinek is hasonlo gondja van.Hogy van az hogy az aku allapotat 22 cycle countnak mutatja es a 65 Wh helyett csak 45 Wh szinten van.
Nem tudom konkretan ki hasznalta elottem, de a kerdes az lenne hogy helytelen uzelemeltetessel ennyir ele lehet strapalni egy akut? 22 toltes es a negyede majdnem elszall ? Igy is kihuz kb.4 orat de azert a 22 cycletol tobbet vartam. Erdemes megprobalni egy battery resetet ? vagy azzal meg jobban tonkrevagom ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
mar azthittem valami baja van.