Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Grafirka #82421 üzenetére
Háát ha asztaliban lenne ilyen CPU és mellé egy 280X akkor nyilván lenne limit mint atom.
A legolcsóbb az a T430s i7-es procival abban van TB. A kövi lépcső meg hát...sok, nagyon sok
Én agyaltam rajta, de el kell engedni, annyira brutál drága összerakni, hogy kb jobban kijön egy asztali és mellé egy noti. Nuku szívással.
-
Tikakukac
titán
Kinek mi. Meguntam, hogy lassan közép-felső vezetők havi bérét dobálom bele eszközökbe, amikben olyan hibák vannak amiket egy 3 éves is egyből megmutat. Nekem ebből van rohadtul elegem, annyira telibe van rakva, hogy mit ad ki magából egy-egy cég, hogy már rendesen bunkónak érzem...
-
Tikakukac
titán
válasz
metal01 #82366 üzenetére
Ha valaki rossz akkor annak rossz a híre. Aki azon háborodik fel, hogy ki mit képzel magáról, hogy róla ezt meg azt mondd, úgy, hogy van alapja...hát kicsi rigó, ne teremts neki alapot. Szép lenne, még kussban kéne ülni és nézni, hogy a hardverapró is lassan csak abból áll, hogy nonstop átverés van. f27-nél voltam legutóbb, a nem garis vidkarik fele nála végzi, és állítólag romra van tákolva mindegyik, csak azt az 1-2 hetet bírja ki valahogy utána döglik. Enyém is ilyen volt, soha többet ilyet (sem) rendes gari nélkül.
-
Tikakukac
titán
Napi kedvencem: jó állapotú üzleti notebook megfizethető áron
És a gép hátulja ahol van a rostély és alatta a ház totál betörve és kettécsattanva
Zseniális. Ez a szifonos "hibátlan állapotban van" cím, belül pedig " körben horzsolt, a hátlap üvege el van repedve" szint. Tényleg nincs határ
-
Tikakukac
titán
8510W-ben volt ugyanez, mikor vettem akkor 3-ból 2 feküdt alfánál VGA hiba cetlivel és találd ki mikori dátum utániak voltak
Hacsak nem kívánod az extrém sportokat a notikkal is, akkor nyugodtan felejtsd el, nem tudok olyat mondani amiért érdemes lenne ilyen betegágyat venni.
-
Tikakukac
titán
válasz
vikcsi #82243 üzenetére
X-es TP-re toltam mindent, sajnos ami azon kívül van totál homályos. Én konkrétan lefizetek embereket, hogy na akkor neked is jó, nekem is legyen jó, nem akarok refundot, ne vágj át. Így ment ez x200 korban is. Most is ez van sajnos, csak így lehet határidőket vállalni, bár néha még így is húzós a dolog.
-
Tikakukac
titán
válasz
RoboGuru #82183 üzenetére
Áh nem tragikus. Meg jó az. Meg izé.
Nem nincs jól, meg nem, nincs beletörődés. Basszus 2015 van, kutyát nem érdekli, hogy mivel lehet otthon 500ft-ból valamit megcsinálni. Gyárilag legyen jó, azért fizetnek emberek meg cégek egy rakat pénzt.
Márkafüggetlen, ha a Dell hulladékoz akkor oda is leírom, ha a Thinkpad lett hulladék 1-2 szériában vagy egyben akkor ide. Én is akarnék Thinkpadet, de ha egyszer tudom, hogy amit akarok az rossz, nem veszem meg. Ezen azért illik átlépni IQ-ból is.
-
Tikakukac
titán
Nyilván, csak ezt te nem sűrűn adod be ügyfélnek. Másodszor a tapipad azért ritkán szokott darabokra esni. Harmadjára: 40-es TP-ből láttam már csodákat. Ilyen ocsmányul kopó géptípus se sok van üzletiben.
Dhampir: Még a felárasak is izomhulladékok. T430, E5430 mondjuk így kapásból "premium" kijelzőkkel. De most is standard a fos 300k-ért is, már csak röhögök rajtuk.
-
Tikakukac
titán
válasz
RoboGuru #82177 üzenetére
Nem mindegy, hogy a 30 milkás autóban az a bajod, hogy megreccsen a bőr mikor beleülsz vagy, hogy konkrétan nincs benne fűtés.
Hogy egy 80k-s random gép a tecsóban romosra alázza a 250-300k+-os üzleti gép tapipadját az baj és kivetnivaló és ez nem az átlagnak készült, mert nem átlagos az ára. Éppen ezért kerülnek ezek annyiba amennyibe. PR-os szövegnek remek dolgok ezek, csak mikor odadugom a 2 notit, hogy figyu, akkor mi a tökömért fizessen az ügyfél fele annyi hardverért 3* árat akkor megy a pingvin meg a rizsa és ööö-zés. -
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #82107 üzenetére
Úgyis céges bulik ezek, ilyen üzleti gépek, főleg nagyobbak szintjén pár darab ha elmegy magánnak újonnan.
metal01: Király kérdés
Én mikor megkaptam újonnan, mondtam nekem ilyen, kell. És kell is majd, de nem most, egy 50k-t kéne esnie a dolgoknak, utána bátran beleugrok.
-
Tikakukac
titán
válasz
metal01 #82104 üzenetére
Egy 9/10-es elhalálozásnál az ellenpélda ami nonstop fogy azt jelenti...hogy nem jelent semmi jót
Az az 1-2 kivétel kb. olyan, mint az az 1-2 ember aki túlél elviekben halálos áramütést és visszajön a halálból. Továbbra sem változik meg az alap koncepció miattuk
Chaser: Megvettem az E7440-et nem nagyon érdekel mit izzad a TP. Pár nap múlva úgyis eladom, mert most cash kell, de ha bemegy a rendes gépek ára 120k körülre veszek tartósba. Lenovoék azt csinálnak amit akarnak ebből bukta lesz.
-
Tikakukac
titán
Ma kivételesen "terepen" dolgoztam. Beszendergett egy csóka, a szöveggel:
-TP javítás?
-Hááát mondom attól függ mi a gond.
-Alaplap, a videokártya behalt.
-T61 lesz, ugye?
-Honnan tudtad?
-A profizmus, a profizmus...Szóval ja. Ez sajnos elég sokszor bejött eddig, még gondolom 1-2 évig tartani fog, amíg van belőlük kiadósabb mennyiség
-
Tikakukac
titán
válasz
mustang28 #81992 üzenetére
Új-új-új notikban garantáltan minden adat 0-s.
Ha nem te bontottad a matricát (még az sem mindig tuti sajnos) akkor meg azt rakok bele én is amilyet akarok. De ha tényleg nem bírod megmondani a gépről, hogy új-e vagy sem, a garid viszont dátumról indult számládon, kutyát nem érdekelné.
-
Tikakukac
titán
válasz
Mohhoj1986 #81958 üzenetére
Szakihoz kell vinni és nézzék meg. Annak sok értelme biztosan nincs, hogy rendelsz kábelt amit aztán nem tudsz később eladni és még javíttatod a lapot is.
-
Tikakukac
titán
válasz
Mohhoj1986 #81955 üzenetére
Egyik kollega nem földet és kiverte az alaplapon a kijelző kontrollért felelős részleget. Szvsz nektek is sikerült.
-
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #81863 üzenetére
Nincs ghosting
Nyilván nincs. De azért ha ugye 2 képet világos-sötétbe berakok és gyorsan lövök egy képet és beégett lesz akkor ugye kapok csokit?
Ez olyan, mint tegnap fél füllel hallom, hogy bejött szervizbe térítésesbe egy x220 panelcserére. Összecsukott gépre mondom: fogadjunk törött a bezel. Kinyitjuk és törött. Nincs új a nap alatt.
Irány egyébként a külföldi fórum, ne azt vegyük alapul, hogy a magyarnak jó olykor az egész pixelsorhibás TV is. Brutális meghibásodási aránya van ezeknek a paneleknek, frissen is marha sokan nyálazták tele a fórumokat, hogy ezt hogyan garizzák le, a privátom meg tele a levelekkel, hogy a foltok azok mégis hogyan. Sehogyan, ez ilyen. Csak ne emeljük fel epikus magasságokba azt az SLB panelt, már lassan olyanok lesznek mint az asztali moncsim
-
-
Tikakukac
titán
válasz
qnadam #81712 üzenetére
Az egyik az tabletbe menne eredetileg másik simán az alap gépekbe. A tabos verzióból is van rev váltás meg olyan ami elviekben nem ebbe készült.
Fotós szempontból értékelhetetlenek mindegy melyiket nézem, mert hát na, ilyen színtérrel rendes munkára nem jók, de TN helyett tökéletes.
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #81708 üzenetére
Mindegyik rossz példa. A szifonom többért megy el 1 év után mint amennyiért vettem BF alatt tavaly
Kenyér rossz példa, még mindig.
Ruhát dettó megoldottam, kell egy kontakt aki megmondja mikor kell kimenni az M3-ra, 2 pár cipő, 4 farmer, 2 felső és 6 póló 73k-ért. A leggagyibb asszem Heavy Tools volt, minden márkaboltból, számlával
Mindent meg lehet oldani, csak kellően ügyesnek kell lenned.
Na OFF end.
HSM: Értelmezd amit írtam a makk faktorra és, hogy milyen környezetbe. Könyörgöm.
Az egyetemen az idő nem pénz?
Mivel nincs fizum ezért nem, nem pénz. A lakhatás és minden egyéb ha dolgozom ha nem fix.
-
Tikakukac
titán
Notin az első új gépemet kivétel, meg az értelmetlenül felújított x200s-en kívül csak nyertem.
Akkor igaz a mindenen buksz, ha újat veszel meg főleg nem jó árban. Kenyér rossz példa annak főleg nem ingadozik az ára egyik napról a másikra 40%-ot. Meg az nem tartós cikk, hanem kaja.
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #81697 üzenetére
Addig amíg nincs mellette a másik 3 fajta, addig azért erősen kérdéses, hogy bárki is megmondja melyik milyen, ilyen nincs
Nem panaszkodott az SLB-re senki, én sem, egészen amíg nem volt annyi cash, hogy berendeltem mindenből 1-et, na utána már más volt a véleményem.
Akku passz, 6-ot elhoztam anno, 1-et tartottam meg vésznek az SANYO, és kb befejeztem a X TP-t egy időre
-
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #81525 üzenetére
Ott valami akkor nagyon tolja az ipart, a PS3 ami egy kazán egy laptophoz képest sem bírta 2 év alatt megszárítani az MX2-t. Pedig ott a táb fele akkora mint a komplett W500.
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz
qnadam #81449 üzenetére
Hát nem csináltam róla laborkísérletet, de gondolom viszonylag rövid idő alatt egy ponton már láthatóan elválik egy réteg és foltosodik, első körben nagyon észrevehetetlen aztán egyszer mikor megtalálja a szemed akkor bamm meg is van.
Nagyon mókás dolog, főleg, hogy 7-8 éve képtelenek ezt megoldani
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz
donjohnson #81414 üzenetére
Szétszedhetetlenek, mindenképpen szét kell vagdalni őket.
-
Tikakukac
titán
Ha el akarom adni a gepet, noveli az erteket.
Háááát.
Nem mindenki ert a Win telepiteshez, barmilyen egyszeru.
Nem is kell, nekünk is meg kell élni valamiből
Amugy meg gyors es elegans megoldas a Recovery, szerintem.
Hasonlítsd össze a recovery gyári rendszert a szzzel amit SU-val drivereztél. Kategóriákkal gyorsabb és jobb lesz az akksi időd is. X220-on tesztelve, de x230-al is lehet, épp most húztam újra a gyári lemezekkel, mert a vevő így kérte.
-
Tikakukac
titán
válasz
qnadam #81249 üzenetére
A legrosszabb: kérdezni akarsz, mert hát én olyan vagyok, hogy engem érdekel, plusz lesül a képemről a bőr, ha nem tudok adni felvilágosítást ügyfélnek vagy egyáltalán bárkinek notikkal kapcsolatban és mi a reakció a fenti körből: ne érdekeljen, őket sem érdeklik, meg utána kell nézni stb stb.
Na ez a hozzáállás ami engem évek óta kiborít. És ez márkafüggetlen sajnos.
-
Tikakukac
titán
válasz
qnadam #81244 üzenetére
Nem mondom, hogy ha megkérdezel 2 másik szervizt akkor nem mondanak mást...de mondom.
Samsung, Dell, HP. Ezekről konkrétan vannak felvételek és emailek is, hogy 2 szerviznek felrakva ugyanazt a kérdést, hogy milyen garit mi von meg és miért teljesen mást válaszolnak. Tudok olyat, ahol 2 héten belül 3 ember 3 más infót adott le.
Szóval nyugtával a napot, írásos pecsétes papírt kérj ki, ha megvan utána van esélyed lobogtatni. Addig meg marad a remény.
-
Tikakukac
titán
válasz
donjohnson #81221 üzenetére
Amikor az eladók beszélnek le a 40-es ThinkPadról és a márkaszervizben a felvevő sorolja, hogy milyen bajuk és mennyi jön vissza, akkor talán egy picit lehetséges, hogy ez megalapozott is és nem csak a vakvilágba sikoltozunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm Bluetooth / 1 hónap garancia / zöld / szép állapot
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest