- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz
tothjozsi96 #68836 üzenetére
Csavarjam manuálisan maxra a ventit stress test alatt? Külön csináljak integrált grafikásat és dedikáltasat nem?
-
csubuka
addikt
válasz
Tikakukac #68813 üzenetére
Nálam tuti, hogy RAM, mivel eddig tökéletes volt, most meg ment bele vissza a kevesebb RAM és megmakkant, de eladás előtt áll... így majd aki akar tesz bele többet, nincs 4G-s ből kósza modulom én is úgy vettem a gépet, hogy saját ram és vinyó megy bele majd...
Érdekes volt nézni a sebesség hanyatlását W7Prox64 esetében, először a ram aztán SSDről vissza 7200-es hdd-ra, kegyetlen idegőrlő lett...
(#68812) tothjozsi96 Persze azt hozzá se tettem, hogy most épp IGP-s módban van. Chrome-al akad. 4G RAM azért kell, gondolom IGP-vel méginkább... persze lapmegnyitó fanatikusoknak lehet semmi sem elég.
*Nem is lassú lett hanem új lapot megnyitni elég halál, amikor már sok meg van nyitva. Nekem ez a hanyatlás a 4ről 2G ramra visszaváltáskor következett be, a vinyó már régebb óta üzemel ssd helyett.
-
csubuka
addikt
válasz
tothjozsi96 #68809 üzenetére
Nem lehet hogy kevés a memó, most egy T400-ba "downgradeltem" 4GBről 2-re és kegyetlen lassú lett pont a böngészés több lappal...
-
csubuka
addikt
válasz
tothjozsi96 #68796 üzenetére
LED háttérvilágítású TFT kijelző inkább már. LED kijelző pár Samu telóban van-volt, meg Nokiákban, de beégős, fura fehér árnyalatai vannak, sokan panaszkodtak rá... *persze itt is mutatkoznak fejlődések.
A TFT kijelzőknek (ilyen-olyan paneltípusaik vannak: IPS, PVA, TN...) lehet ccfl fénycsöves vagy ledes háttérvilágításuk
-
csubuka
addikt
válasz
lakkusjj #68742 üzenetére
Persze olvasta, de az alulfeszelés eredményessége változó példányról példányra. Ha irodai munkára kell, akkor nem biztos, hogy szükséges a P8600... plusz a 200s vékonyabb hátul, bár nem számottevően (de én abszolút a hordozhatóságra mentem
). Nekem 6 cellás újszerű LGC akksival 6 óra fölött teljesít a 200s, irodai okosságokkal, kicsi fényerővel...
-
csubuka
addikt
T/R/Z60-T/W/R500/400 billentyűzetet nem bont valaki? Egy M billentyűre lenne szükségem, ALPS mechanikához.
-
csubuka
addikt
WIN8.1 alatt a hotkey feature (főleg a mute-nem mute funkció) nem izzítható be? Legaláb bnem akasztja meg a hangkarit ha mute-olva restartolsz majd hallgatni próbálnál valamit.. fejlődés van.
Az normál, hogy a "sima" intel driver nem tehető fel a switchable gépre, még ha az teljesen integrated re van is kapcsolva? nem kompatibilis hardvert ír nagyjából...
-
csubuka
addikt
-
csubuka
addikt
Ahogy nézem a T500 azért hűvösebb, mint a T400... ez nem a paszta miatt van gondolom, hanem a kialakítás végett. Mindkettő P8600-ás, intel vga-val üzemelve... bios vezérléssel. (A T400 kényszerből friss biosos mert különben nem megy a fényerő szabályzás atiról W7 alatt se már...). A T500 alaphangon 40 fok alatt van és nem hallani szinte
Kedves szerkezet... ez így normális eszerint.
-
-
csubuka
addikt
Végkifejlet a WIN8.1Pro vs. T500 csatában:
Ha lemondunk a switchable graphicsról, akkor a legújabb power managerrel megy a töltésszabályozás... Nagyon úgy néz ki, hogy vagy a pm driver vagy a pm szoft nem szereti ha be van kapcsolva a switchable graphics.... (a detection menü nem érdekli, de ha be van nyomva, akkor vissza akarja erőltetni a rendszer minden újraindításkor switchable-re a beállítást, így azt célszerű kinyomni).
Nem BIOS gond ahogy néztem az ok-okozatokat. Nekem nagyon "korai" BIOS-om van, nincs vele gond, főleg nem cserélem le ha a későbbieknél hangosabb lesz a venti és nincs nyeremény se cserébe.
Ez a kompromisszum nekem belefér. Kézzel is át lehet azt az egy menüt kb 10 másodperc alatt nyomni, főleg SSD-vel (V300 rev, a korai szériából, a gyorsból...) nem mértem a boot-időt, de nagyon serény a gép, így nem gond ritkán ezért belenyúlni a BIOS-ba, számomra legalábbis.
Ha WIN8-ban még megoldható mind a töltésszabályozás, mind a szoftveres vga váltás, akkor esetleg megfontolom azt. Ha ott is ugyanúgy dönteni kell, akkor maradok itt. Mondjuk itt döntésem nem volt, mivel switchable graphics bios beaállítás mellett a pm több verzióját próbálva mind BSOD eredményt produkált (mellettük a W8.1es driverrel, az újjal végig - ezt lehet érdemes lenne még másikkal nézni, de nem tudom milyen elvek mentén kéne másikat nézni, mitől lenne jobb másik pl). Az összeset nem néztem csak párat... legújabbal van töltés-szabályozás, a matrixosat nem néztem, de van azzal is - nagyon "hátrébb" nem érdemes menni mert ez a funkció megdöglik. Így itt nincs mozgástér. A power manager driver legújabbját használtam, nem tudom hogy annak a változtatása megjavíthatná-e a switchable graphics-ot... az elvileg win8.1-hez való, ki tudja...
Egy random régebbit ki lehetne próbálni, letiltott driver signature check mellett, mivel a koraiakból az hiányzott, hátha - de most legem lett a szutyok kékhalálokból, az estémet elszúrtam ezzel, csak mert a tesómnak W8 kell. Nem hiszem ,hogy nagy eredményre jutna, tán a power manager szoft a nem megfelelő ide. A vga driverekkel sincs nagy mozgástér, de kétlem, hogy az lenne a ludas...
-
csubuka
addikt
válasz
csubuka #68686 üzenetére
Ejj, bármilyen sorrendben rakom mindig BSOD és kernel_security_check_failure...
WIN8.1... eszerint lehet a múltkor 8 Pro volt a gépemen csak elfelejtettem.
Pedig a 6.65.2 pwr managerrel és a fenn levő matrixos driverrel ment... mondjuk mivel t400-ból jött az ssd ezért a vga driverek kicsit megmakkantak azt hiszem.
*Nem lehet, hogy az egész legelején már a manager drivernek is kell a net 3.0? És azért majrézik? Vagy 8 után el kell felejteni tényleg? Kicsit gáz, hogy nem tudom, hogy pár órával ezelőttig milyen oprendszerrel nyomtam ezen az ssd-n, de a 8 meg 8.1 tök ugyanolyan...
-
csubuka
addikt
válasz
solaris7 #68681 üzenetére
Értem! De akkor az úgy teljesen járható, hogy felteszek egy sima nem switchable intel és ati drivert? Mármint aktívra rakom az ati-t, felteszem a catalystot, majd intel aktív, intel felrak...
MEGOLDÁS TÁN???:
https://forums.lenovo.com/t5/Windows-8-and-8-1/T400-Switchable-Graphics-and-Windows-8/td-p/840491/page/2
Update 7 September 2014 of - Sharing my experience with all T400 Windows 8 user dated 11-14-2013 10:28 AM
I had to do a clean install of my window 8.1 and spend 2 days solving various issues, finally success and figured out why previously windows 8.1 crash with power manager. Because power manager requires .NET 3.5 AND windows 8 and 8.1 starts with .NET 4.5 by default and disable .NET 3.5, if you do the above, the system will refuse to boot. The solution I found was to install windows 8, then go to control-panel->programs->Turn Windows features on or off->Tick the .NET 3.5 and let it install (you can google this and there are lots of guide how to).
After that, update windows 8 with ALL The updates (about 102 of them) and when success, upgrade to windows 8.1. With that, you can follow the steps to get all the switcahble graphics working, with power manager 6.32 active
Nem tudom, hogy valaki igazolni tudja-e ezt.
Valamint lehet, hogy akkor az újabb power managerrel már menne? 6.66.1 tán? Vagy a driver matrixos 6.65?
-
csubuka
addikt
válasz
solaris7 #68669 üzenetére
Esetleg BIOS update nem segíthet ezen? Nekem pl nem ment a switchable graphics W7-en, amíg nem frissítettem a BIOS-t. Ez ott köztudott hiba volt, mint később kiderült, hátha itt is ez van, kivéve, ha már frissítetétek
*Olyat nem lehet, hogy letiltom az os switchable detection-t biosból, majd amikor kell váltok a karik között biosból? Mindkettőt külön külön feldriverezeném.
-
csubuka
addikt
T400 es T500 akkuk egy arban mozognak ugye? Van popec 95%-os T400 9 cellas Panam, de gepcsere kiatt hasonlo kene T500ban...
-
csubuka
addikt
válasz
solaris7 #68669 üzenetére
Nekem most tökéletes a T500 pwr managerrel, szabályozza a töltést. Lehet, hogy a switchable graphics öli meg? Nekem az nincs fenn, simán a dedikálttal megy... ott is valami windowsos driverrel... nem tudok váltani a karik között. 6.65.2 van fenn. Lehet hogy ha nem a driver matrixosat rakjátok hanem ténylegesen a legújabbat akkor van vele galiba.
*Valaki tudja, hogy a w8-as pwr managerben az akkukímélő üzemmód mit csinál?
-
csubuka
addikt
válasz
Biluxzsolt #68625 üzenetére
Gyakorlatilag én a T400 vonulaton sem használom a tapipadot, csak scrollozásra max... jó a trackpoint is mindenre.
-
csubuka
addikt
válasz
Biluxzsolt #68621 üzenetére
Elvileg a sima X200-ban is volt LED-es panel, ámde az "s"-ben nekem is az van. Sokak panaszkodnak a PWM miatti vibráló, szemfárasztó milyenségére. Nem egy jó érzetet keltő panel, ettől függetlenül nekem amire kell arra jó. Gondolom lehet itt is volt több gyártó-beszállító, hiába TN panelek, lehet azért minőségbeli különbség... erről egy fórum-beli szakit kellene megkérdezni.
Ha rákeresel már nagyon ki van vesézve a CCFL-LED háború itt. Érvek vannak itt-ott is, de ha valaha jobb panelt akarsz akkor CCFL-es kell, mert az azzal jár, hogy tudsz bele rakni ips panelt később... mert az is ccfl-es, így ki van építve a ccfl "infrastruktúrája": olyan a szalagkábel, inverter....
Javítson ki valaki ha nem így van.
-
csubuka
addikt
válasz
Biluxzsolt #68599 üzenetére
Az lehet higy az az X200sbol viszont tuti van ledes. Sot tobbsege az tan...
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
T400 esetében szélsőségesen ferde helyzetben való tartásnál kattogás jön a ventitől? Bekapott valamit vagy ez megesik?
-
csubuka
addikt
válasz
havri1 #68526 üzenetére
Bár lehet, hogy túlzott szőrszálhasogatás, de időnként én is kiveszem, ha asztali pótlékként üzemel... Ott senki se tépi ki a kábelt, nincs olyan helyzet, plusz sosem volt még ily módon áramszünet... persze lehet, de egy tanmese után visszarakom az akksit
PM be van állítva természetesen... Plusz ha berakjuk melegszik és az se olyan jó az akksinak
Tökmindegy, ez inkább ilyen megszokás a konzumer korszakból, ott kivettem és "manuális töltésszabályozással" eléltek azok az akksik is egész sokat.
-
-
csubuka
addikt
válasz
vass17 #68296 üzenetére
Aida64-el kiolvasod a pontos kijelzőtípust, majd a gugli kiköpi a háttérvilágítás típusát. Ha sárgás a fehéred akkor ccfl, ha kékes akkor led. Ez olyan szubjektívebb
Erre nem tenném fel az életemet... de egymás mellé téve mindig ez jön le. Sokan nem szeretik a régebbi led hátterűeket, mivel a pwm zavarja őket (valamiféle flicker idegbajt kapnak, persze van akinek fel se tűnik, engem nem zavart...).
A led kevesebbet fogyaszt, nincs benne inverter, de le tud halni a led-es is, pl az alaplap bizti kiverésével.
Nekem 1280as ledes x200sem van, nekem jó, van akit tuti megőrjítene...
-
csubuka
addikt
válasz
Tikakukac #68226 üzenetére
Köszi! Egyelőre bírom, meg ilyen cibálós hordozós használatra megfelel. Legalább nem kell sajnálni nagyon. Már nem gyalázódhat a kábel tovább
Nincs hova neki.
*Igen ez az ebay erősen rizikós sajnos... bár még nem próbáltam TP alkatrészeket rendelni, de elbizonytalanodtam a leírásaid nyomán.
-
csubuka
addikt
válasz
#43301120 #68215 üzenetére
Saját X200s viszonylag jó állapotú, nincs holtjáték igazán a kijelzőben főleg nem 2-3 cm a tetején. Ellenben az akksi kotyog egy pindurit. (Ideapad G580 bezzeg áll, mint....).
T400-nak már inkább van kijelző holtjátéka 1-1,5 cm. Ez is korrekten került hozzám az aljáról nem volt lekopva a vista matrica nyomtatása, az első sarkai is tökéletesen gumírozottak voltak (ez ritkaság...). Ezt használtam már egy évet. Ennek sincs 2-3 cm-je, pedig előttem is használták hármat...
-
csubuka
addikt
válasz
Francia91 #68203 üzenetére
Korrekt... mondjuk aki nem használja ki a lehetőségeit az úgyis mindig alaplapival nyomja. Gondolom ez az emberek 90 százaléka kb Thinkpadeknél. Aki nem W szériásat használ persze eredetileg ez ott fordulhat...
*Bocsi, ezt elfelejtettem az előző hsz.-be beleszerkeszteni.
-
csubuka
addikt
válasz
FoxiestFox #68202 üzenetére
Viszont a 2503 nem kapható itthon nem? Mondjuk lehet nem sokat nyrek vele, ha csak 1X-es PCI-Expressz van benne... plusz a nagyobb hűtős karik bele se mennek. Nem fogja játékgéppé alakítani a T500-at, sőt lehet nem is lehet többet kihozni így mint a 3650-el... vagy az inkább az integráltasok dedikált karival való felszerelésére volt?
-
csubuka
addikt
válasz
barnam_ #68197 üzenetére
A sim foglalat csak azt jelzi, hogy lehetne benne 3G modem, de nincs, ha nem látod és a bios-ban nincs letiltva...
A vga-hoz való driverek közül is mindig mindent kidob a driver matrix, a te gépedre csak azt rakd fel ami benne van... aida64-el ezeket kiolvastathatod...
*Megelőztek...
-
csubuka
addikt
Amúgy az ebayen található "New", ledes X200s-hez valók kamuk és utángyártottak? Vagy mi van azzal amit gyárinak mondanak? *Korábban mondtad persze, hogy kijelzőből is van többféle, ami további gondot okoz gondolom a kábelnél a kompatibilitás végett. Meg gondolom végpróbálgattad őket már és silány az eredmény
-
csubuka
addikt
válasz
vass17 #68112 üzenetére
Ezen épp a thinklight tojt be teljesen, az enyémen mármint... A kamera okés volt... nem kell nyitogatni a tetejét
Amúgy mostanság sokat lesz asztalon, így ez nem is gond, a nyitogatás. Nekem nagyjából okés volt, de Tikakukac fotóról megjósolta, hogy rossz lesz a kábelem
A képernyő-fedelen egy kis dudorka volt, valami szerelési malőr feltehetőleg az illesztésnél...
-
csubuka
addikt
válasz
voyager4.4 #68092 üzenetére
Köszönöm, mindjárt megy válasz!
-
csubuka
addikt
válasz
voyager4.4 #68089 üzenetére
Köszönöm válaszod! Kissé olcsó árai vannak nem? De eszerint nem kell félni tőle... *Kb ő a létező legolcsóbb itthon... Már csak azt nem tudom, hogy egyet-kettőt ad-e el... nem csak nagytételben.
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
smartzz forumtarstol mar vett valaki sikerrel TP gepet?
-
csubuka
addikt
T500/W500 vásárlásnál amire figyelni kell az a lilás árnyalatú LG-Philips panel, a nem túl besárgult, jó fényerővel (ezt úgy láthatom, hogy maxon vakítson még azért vagy kellemetlen legyen?)
Esetleg még a zsanér, aminek amúgy kis egy centis kottyanása mindig van, de azért kelljen némi erő a nyitáshoz...
Nagyon nincs itt szériahiba ahogy tapasztaltam a magam T400án... Esetleg más tippek? Burkolat ne legyen szétgyalázott... ha a sarkokon nem/alig kopik a gumírozás akkor tényleg nem sokat cígölték... esetleg célszerű olyat, ami asztalon állt ezáltal.
-
csubuka
addikt
válasz
Tikakukac #67697 üzenetére
Viszont az garantált, hogy az Ideapad G széria nem megy el 5 évet... két év olyan nyomokat hagyott az egyik családban levőn, hogy jujuj
Inkább fogadnék a T500-ra még öt évet mint egy új G-sre
Persze lehet megbánnám, ezt csak úgy első érzésre mondom... *Ezt csak úgy a "hasonló" árszínvonalon kapható új gépek felhozatala miatt.
(#67694) Flashcash: Az i5ös kisgépekkel szemeztem én is, de nem melegednek azok nagyon? Mármind a c2d-vel szereltek nagyon "hidegen" tudnak menni. Azt tuti nem hozza be...
-
csubuka
addikt
válasz
Chaser #67647 üzenetére
Igaz, persze. Nekem a 9 cellás kicsit nehéz volt egész napi cibálásra, így "lemondtam róla" pár esetben... Gond nem lett belőle...
*Milyen módon romlik el a venti szabályozás? Hátha nekem is ilyet csinált? -Mondjuk nem számít mert anélkül nem használható rendesen win7 alatt.
-
csubuka
addikt
válasz
Chaser #67645 üzenetére
De pl a T400-ak esetében W7 alatt nem megy a vga kari váltás bizonyos verziók esetén, így ott igen célszerű frissíteni, ha szretnél kattintásos váltást dedikált gpu-s gépeknél... (nem tudom, hogy ez mennyire érinti a t500-at). Plusz régi bios-nál tapasztaltam olyat, hogy akksi nélkül fesz-kimaradás van, akkor elfelejt mindent. Most az újjal nem volt ilyen azon az egy alkalmon...
-
csubuka
addikt
Az SSD pedig varázsszer...
Vissza kellett váltanom tesztelési célzattal egy 7200rpm-es WD Blackre a V300-as (régi rev-es) Kingstonról és agybajt kapok a gép tetvészkedésétől. T400 és felhasználói élményben elsőre hatalmasat romlott a gép. Nem azért mert nem Core i7 van benne... az az asztali erőműben elvan.
-
csubuka
addikt
válasz
donjohnson #67245 üzenetére
Köszönöm, akkor viszem majd az is pendrive-on, ha még nem lenne feltéve... de fel van gondolom
(#67246) Tim82: Ez is tök jó megoldás, köszönöm, bár nem tudom a driverezését mennyire oldottam meg mielőtt leadtam volna. Win7 van rajta amúgy.
Nektek köszönhetően így már tuti le tudom ellenőrizni a szerkezetet... más buktatója nem lehet a kábelcserének ugye? Valami random meghaló funkció esetleg ami a beavatkozástól lehet?
-
csubuka
addikt
Egy X200s-t kapnék majd vissza szalagkábel csere után... hogy tudom tesztelni a kamerát net nélkül (skype-al tettem volna elsőre
)? A thinklight egyszerű eset persze, a kijelző meg vagy megy vagy nem, de a kamerát nem ártana megnézni, nehogy javult thinklight után az legyen a gázos....
-
csubuka
addikt
válasz
scarbantia #66761 üzenetére
Köszönöm, magyarul vagy jó gyári panelt fogok ki vagy baj van...
-
csubuka
addikt
Ha a fényereje leromlik egy ccfl-es panelnek (led-es ilyet gondolom nem csinál, ott van más gond gondolom...), akkor mostanság az javíthatatlan? Mármint a ccfl csövek nem cserélhetőek megfelelő minőségben? Erről mintha lett volna korábban szó a fórumon...
-
csubuka
addikt
válasz
Chaser #66744 üzenetére
(#66746) Chaser Köszönöm szépen! Igen felkutattam közben ezen infót és el is szomorodtam, mivel nagyon korrekt T400 akksim van 95%-os, SSD-vel okosba 5 órát elmegy vele a gép... mehet a net is alatta pindurit, meg a fényerő se full minimumon menne... csak battery optimized üzemben van a gép ilyenkor.
(#66747) sutszi Köszi szintén!
(#66750) soldi3r Köszönöm, így maradok szerintem a T500-nál tán.
(#66751) Francia91 Ez nagyon jó, hogy van ilyen megoldás... köszi!
-
csubuka
addikt
válasz
FoxiestFox #66738 üzenetére
A T400 (p8600, hd+ kijelző)-am (eladva) és 10k mondjuk még rászánva. Mivel nagyon korrekt gép a T400-as, ami nálam van (sima, semmi extra - nekem FPR sem kell, webcam se nagyon) még tán annyi sem kell rá. A RAM-ot, SSD-t, magyar bill-t, Pana 9 cellás meseakksit vinném át az új gépbe (mondjuk némi pénzért simán lemondok a magyar billről, már nagyon megszoktam mi hol van, nem nagyon kell látnom szerintem...
). Ami abban van az meg megy a T400-ba
(#66739) Chaser Köszönöm, akkor max LG panelest nézek abból is, vagy maradok a sima T500-nál, az tökéletes lenne...
-
-
csubuka
addikt
Vajon a T500-W500 kérdésben mennyire számít a gpu? Mármint mivel az az egy különbség van (plusz a kijelző, de azt a számomra "kis" esetleges felbontás növekményt nem tartom fontosnak (kivéve, ha a panel annyival jobb tán - ott is LG-Philipsre kell vadászni???))... Grafikai alkalmazásoknál számít tényleg? Solidworks csak nem annyira válogatós, bár tudom, hogy az ilyen workstation-be való kártyák ajánlottak, de simán elfut a normál kártyákon is tapasztalataim szerint... Árban mennyire szokott különbség adódni?
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Most alfánál csak 1280x800-as kijelzős T500-ak vannak sajnos... megéri egy olyan is vagy csak az LG-Philips "16xx*akármennyissel" jó vétel?
*Egy 1440x900-as T400 at akarok becserélni, beszámíttatni, mivel most az x200 mellé inkább egy asztali pótló gép kell már...
-
csubuka
addikt
A T400 beépített sd kártyaolvasója milyen sebességű? Egyszóval cl10-es kártyákat még nem limitál, de semmi UHS mese nincs benne gondolom...? Köszi *Valami Ricoh márkájú cucc...
-
csubuka
addikt
A grafikus kártya váltást hol tudom elintézni? Régebi esetekben volt valami switchable grphics menüpont, itt nem látom, viszont a diszkrét ati gpu pörög folyamatosan, feleslegesen...
Ezt látom, ha rákattintok az ikonkájára az ati karinak (elvileg switchable driver van fenn, eszközkezelő látja az intelt is
)
-
csubuka
addikt
Mi a cd-s bios update eseten a 3. menupont update model number? Ezt megcsinalja a 2.menupont is magaban? Az az update system program...
Koszi
-
csubuka
addikt
Köszönöm szépen, Neked és a Többieknek is! Igen erre gondoltam, az X200 nagyon bejött a kiló közeli súlyával, plusz kb mindenre elég max a kijelzője az akadály, meg a digitális video kimenet hiánya. Akkor, ha elterjedt, bevált kombóról van szó, akkor cserélek én is. Amíg nem volt x200 a t400at hordoztam, de jobb mindent "célgéppel" megoldani
A T400 9 cellás Pana akksival jó, hogy sokat bír, de elég nehéz már.
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Ha a teljesítmény "annyira" nem fontos (nem játszom) és asztali pótléknak kell egy gép akkor T500-at vegyek? A ThinkPadek eddig bejöttek...
köszi
-
csubuka
addikt
T400 2.16 biossal win7 64 bit alatt felrakott switchable graphics driverrel nem akar fenyerot szabalyozni... Osd feljon, semmi sem tortenik... Bios update kell neki? Neten azt olvastam de nincs nagy kedvem hozza max ha tutira megoldja.
-
csubuka
addikt
Hogy allnak a driverekkel a T400-500/X200 gepek win8.1 alatt? Inkabb hanyagolos amikor legutobb neztem meg semmi sem volt szinte system update alatt es a driver matrixon sem... Ez gondolom azota se javult igy a jol szoftverezettsegtol, power managertol, nemitogombtol bucsut kell venni nem win8 eseten mindenkeppen? Nem tudom hogy a hetes driverek mennyire adjak alatta...
-
csubuka
addikt
Az Active Protection a caddyben levo vinyot t400nal tudja vedeni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest