- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SNor
tag
válasz
ro_bert17 #13961 üzenetére
Loginre megoldás: Microsoft PowerToys
Kifakulásra tipp: power management
-
brd
nagyúr
válasz
ro_bert17 #13961 üzenetére
Egyrészt a logmeinben van egy olyan alapbeállítás, hogy a fekete-fehérre változtatja a távoli gép képét, ha nem aktív a logmein ablaka, de gondolom, nem erről van szó.
Másrészt a VGA energiatakarékos beállításai között lehet olyan, hogy leveszi a színmélységet, esetleg frissítést is, bizonyos eseményekkor.
-
ro_bert17
őstag
válasz
ro_bert17 #13908 üzenetére
A vindóz minden indulása után "bejentkezett", jelszót kért. Utána olvastam külföldi fórumokban, ahol egyszerűen az msconfigban lelőtték, hogy ne induljon. Mivel nem tartom túl elegánsnak, ezért kérdeztem, hogy lehet máshogy kikpcsolni? (bár azóta eltávolítottam a szoftvert)
Viszont egy másik probléma, amivel szintén nagyon tudok mit kezdeni. A T410 kijelzője időnként egyszerűen pár másodpercre "kifakul". Nem tudom máshogy megfogalmazni, mert nem elsötétül, hanem el kezd elhalványodni, elhalányulnak a színek, picit olyan, minhta a képernyő színmélyésége 16bitre csökken. Ami számomra megnehezíti a jelenség utána járását, hogy mire elkezdeném megnézni mi történik, addigra szép csendesen visszaáll. Azt sem tudom mikor jelentkezik, de úgy tűnik csak akksiról üzemelve csinálja, és eddig töbször vettem ezt észre, amikor pl. logmeint használtam.
Valaki esteleg? -
NitrousB
csendes tag
válasz
ro_bert17 #13842 üzenetére
Természetesen leírom majd, hogy mi a szervizeltetés eredménye. Kb. jövő hét hétfőn fogom bevinni.
Nekem is 70%-ot jelzett az első futtatáskor. Azután éjszaka lefuttattam rajta egy "részletes ön-tesztet", és lement 69%-ra, valamint ekkor találta meg a javíthatatlan szektort is, plusz egy függőt, amit még nem sorolt át a javíthatatlanok közé. Valószínűleg a pittyegés is összefügg ezzel, ugyanis csak akkor jelentkezik, amikor próbál valamit olvasni (vagy írni) de nem tud, így "megakad" a vinyó, és ezért fagy meg 1-2 másodpercre minden.
A kéztámasz recsegésről (mint típushibáról) tudtam, mielőtt megvásároltam, majd azért megemlítem a szervizeseknek, hogy tehetnének alá valami fóliát, vagy mondjuk öntsék ki szilikonnal, vagy purhabbal... XD Az olyan echte magyar megoldás lenne.
Ami még zavaró probléma nálam, hogy ha lassan hajtom le a kijelzőt, mindkét zsanér nyikorog. Ilyet még az Acer-em sem tudott.A vinyóm állapotáról itt olvashatsz/láthatsz képeket:
http://logout.hu/tema/re_teszt_hard_disk_sentinel_s_m_a_r_t_okosan/friss.html
#888, #890, #892, #894 hsz-ok.Üdv.:
NitrousB -
mv
aktív tag
válasz
ro_bert17 #13778 üzenetére
Ezt én is tapasztaltam. (W7,32bit; Media Player Classic, KMPlayer; X61t) Ha aktív a média lejátszó ablaka, akkor a hangerőszabályzó gombok a lejátszó hangerejét állítják. Megoldható annyival a dolog, hogy az asztalra, tálcára kattintasz, esetleg minimalizálod a lejátszó ablakát, amíg a lejátszó ablaka nem aktív, addig a szokásos módon működnek a gombok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Túraautó topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Formula-1 humoros
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- 24 Hours of Le Mans
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest