- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
scarbantia #49714 üzenetére
Nem
Nekem van egy 4:3-as 14"-os T61-em inteles, én is meg akartam lépni a modot, de közben leváltottam kisebb méretre kényszerből. Mivel ezekben az nv széria kb semmire nem való minimális 3D gyorsításon kívül - na jó, a real fx570 elég jó - , dxva nálam nem ment, ráadásul ott a rizikó hogy behalódik, ami mod után pláne kellemetlen lehet, én intelest kerestem és találtam nagy nehezen. De már nem lesz rá szükségem.
-
Chaser
legenda
válasz
Shatterstar #49704 üzenetére
Na látod én se. Te csodálkoztál rá hogy 70k-ért is megy. Megy az fölötte is. És azért a 6 év túlzás, 4-5 évesek lehetnek átlagban.
Meg ott azért van ám 3g modem, dokk, akku, ati vga, magyar bill..ha ezeket hozzászámolod Tim gépéhez mindjárt nem is drága.szerk: Nekem bőven elég 4GB ram, SL9300, dxva/flash gyorsítós vga, meg egy SSD. / T60-ról váltottam ide
/ Ha ez kevés erősebb cpu is kevés lenne, komolyabb dolgokhoz vennék egy asztalit. Vicc, de ivy cerka 10k körül van, megeszik egy T9400-et is kisebb fogyasztással.
Francia91: 2.5-et? Úgy 3-4 órát illik neki menni wifivel közepes fényerőn, kicsit "csapj" oda a cpu-nak
-
Chaser
legenda
válasz
Shatterstar #49701 üzenetére
És mennyivel jobb használni mint egy új beugró gépet
Szerencsével ki lehet fogni celeronos fuji A512-t 80k-ért, az még csak-csak kategória. De fölötte 100k-nál kezdődik értelmes új gép, természetesen csodálatos ledes HD kijelzővel. Mindenben jobb egy T500, kis szerencsével meg megy is még annyit mint egy mai beugró gép. És azért akadnak ott még fiatalabb darabok is, T60-ból vannak 6-7 éves verziók, utána jött a T61 és aztán T500. Akár 3-4 éves kor közötti gépet is ki lehet belőle fogni.
-
Chaser
legenda
válasz
scarbantia #49693 üzenetére
Frankenpadot szeretnél? Tudok olcsóbb megoldást
2007-es biztos hibás szériából valóés ezekben butított fx570 van. 128MB és a sávszél vagy a shaderek száma is felezett. Gyakorlatilag nem sokkal jobb egy nvs140-nél.
-
Chaser
legenda
Hát igen, csak nem eladási áron számolják, legalábbis ahol én vagyok, káendhá', hanem felette kicsivel. Most néztem, tényleg jó az árfolyam, 255ft körül megállna.
Tavaly 13-14k-ra jött ki, de az már a múlt, az eladó árat emelt. Én lehet csereberélem a tabimat x200-ra, többek közt a thinklight miatt, akkor veszek panelt, ha nem lesz csere akkor nem veszek, mert nem lenne értelme ugyanolyanra lecserélni -
Chaser
legenda
Ł-ra többet számolj, 365-370. Én bankom legalábbis ekörül eszegeti. PP költség fogadónál lehet max, én még nem fizettem érte.
Vagy parkasz vagy chaser, sztem mindketten nem fogunk rendelniCsedit: Nem, de add el vegyél x200-at és megoldva. Elég ritka 1440-es x200 vagy s, sztem jól kijössz a dologból.
szerk: Iscariah: Akkor el tudod képzelni milyen a samu
TN-ek közt az az LG még csak-csak...persze ne IPS-hez nézd, nincs értelme.
lapa: Nem a led a probléma, az megoldható. Nekem ahogy rémlik, más a vastagsága vagy az alakja egy kicsit eltér az 1440-es verzió hátlapjának, fizikailag nem jó bele az 1280-as panel.
-
Chaser
legenda
válasz
Taoharcos #49617 üzenetére
Nem. Az IDA azt jelenti, hogy a mag meg tudja emelni az órajelét 1 szorzóval ha a feltételek adottak, nem lépi át a hőmérsékletet és nem fogyaszt többet mint ami előírt intel szerint. Ugyanaz, amit ma turbonak ívnak i5-nél és i7-nél. dual-IDA mellett mindkét mag órajele megnövelhető, nélküle csak az egyik magnál emel órajelet.
-
Chaser
legenda
Kedvezmény nem hiszem, de posta jobban jönne ki több vételénél. Viszont másnál lehet alapból is olcsóbb. Viszont UK-ból garantáltan nincs tréfa és elég gyorsan itt van általában a rendelés. Az UK eladótól annyit megtudtam, hogy nem mást küld, van neki a meghirdetett típus.
-
Chaser
legenda
Nem tudom követni, a tabletben 120 van, ami elvileg matt és azon van az antirefglossy, talán ezért is jobb a fényelnyelése mint x61t-nek volt. Én gyakorlatilag lakáson kívül nem nagyon használom a gépet, lakáson belül még erősebb fénynél sem látom a tükörképemet. Kinn csak erkélyen próbáltam ott sem volt vele gond. De ahogy nézem képről a 110es panel fényesebb jóval, ott mindenképp mattítani kell.
szerk: Lehet hagyom is az x200 upgradet, ez legalább viszonylag fiatal gép, full extrás, fényerővel sincs semmi gond, már az új billzet is itt van hozzá. Max még egy új akkut kell szerválnom bele.
ben111: Én tőle vettem, nem volt olcsó ellenben legalább drága volt. A még drágábbat árulók nem válaszoltak, lassan beépítésre kerül az új tulajnál a gépbe és beszámolok róla.
-
Chaser
legenda
válasz
parkasz #49540 üzenetére
Ahan, akkor a tabletben matt van, csak van rajta egy külső antireflex glossy a wacom miatt. Ha olyan bevonatú réteg van a 110-en az nem vészes, teljesen jó. Ha nem, akkor meg copóka
Mondjuk azt nem értem, hogy 99%-os eladó nagy eladással és ezek szerint nem jól írja, jól rá is kérdezek.
szerk: Viszont a touch scrren valszeg azt jelenti, hogy a digitizer réteg is rajta van.
-
Chaser
legenda
Még egy kérdés panellel kapcsolatban. Itt nem írja, hogy lenne digitizer réteg. Tehát itt elvileg csak átcserélem a paneleket és használom. 110 lenne a matt, 120 antireflex glossy, vagy pont fordítva? Tudom ez 110 és mattnak írja.
Ed Parker: Nem alatta gondolom, T400-ban láttam olyat hogy rev2 extra bill merevítés a vázon. Azokból a billzetekből volt olyan ami majdnem tele anyagos volt alul, de sok "lyukacsos", könnyített. Tömegre jótékonyhatással volt, masszivitásra nem.
-
Chaser
legenda
válasz
Ed Parker #49534 üzenetére
1.47kg-t láttam induló tömegnek talán thikwikin, emlékeim szerint az én gépem 1.6-1.65kg volt 6 cellás akkuval. Tied 9-essel 1.7, fene tudja mi okoz ekkora különbséget. Lehet itt is van olyan bill, mint T400/T500-nál, sokba könnyített verzió került, valamelyikben meg normál van. Másra nem tudok gondolni.
-
-
Chaser
legenda
válasz
Ed Parker #49526 üzenetére
6 cellás az nem olyan vészes emlékeim szerint.
Gondwana: Azt tudom mennyi, mert van itthon. Ami kellemetlenebb, mélységre pont akkora a kilógó akku miatt mint egy 4:3 14" T61 v T60 6 cellás akkuval, szélességben kisebb kb 2 centivel. Ami éppen nem lenne gond, csak ha minden cm meg minden 10dkg számít.
-
Chaser
legenda
Olyantól kérdezném aki tényleg mért x200 tömeget, gyári specek nem feltétlen korrektek. 6 cellás akkuval nekem 1.65kg rémlik saját mérésemből, 9 cellással 1.85-1.9kg lenne? Természetesen töltő nélkül.
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
Ed Parker #49461 üzenetére
Utoljára tán x230-ról beszéltél, azért mondtam azt. Ha beljebb nem is lennél, de állad kopogna az biztos
Itt elég sok emberke cserélte le a hitvány alap TN panelt erre. Nekem x200t van most, abban is ez van. Mit mondjak, felbontástól eltekintve nincs hiányérzetem
pedig finnyás vagyok a panelekre. Betekintési szögek, színek, minden ok. Majdnem 180 fokból látható minden irányból, a színek élnek, nem úgy mint a TN verzióknál. Valakinél biztos meg tudod nézni.
Na jó, T60 IPS jobban bejött, na de az egy csodaviszont engem abszolút nem zavar az antireflex glossy, teljesen más mint x61t-nél volt. Dob a színeken még az is.
szerk: Picco: Ok ezt nem tudtam, akkor 2. ha megfelel az nv vga. Gyártásra azért rákérdeznék, ritka az ami 2008 aug. utáni. Ha a 3.-at megkapod jó áron és személyesen át lehet venni az se rossz.
-
-
Chaser
legenda
válasz
Ed Parker #49452 üzenetére
Nem mind az, IPS premium kategória még, sajnos. 35-40k körül van IPS panel bele ha jól rémlik.
audi100td: Most hogy mondod nvs140 tényleg van, FX meg T61p-ben, de az butított 14"-ban. 128MB ram, feleannyi számolóegység vagy felezett adatbusz, vagy mindkettő. akku persze csereszabatos 15"-hoz, a 14-15" wide verziókról beszéltem, azok nem.
-
Chaser
legenda
NVS140-ről amit tudni kell, 2008 aug. utániak már elvileg nem szériahibásak, előttiek igen. Gpu hajlamos elhalálozásra.
Ha 15"-osokat veszel ott csereszabatos az akku, 14-15" viszonylatában már nem. Ezekből ált-ban wide van csak, ritkás a 4:3-as T61. Abból tudtommal csak 14-es inteles verzió van. cpu terén érdemesebb beruházni egy 45nm-esre a kisebb hőtermelés, SSE4.1 utasításkészlet miatt, T8100, T8300 pl. SATA2-t is tudják ezek a gépek mod BIOS-szal, utána wifiből is mehet beléjük olyan amilyet nem szégyellsz. Illetve akár egy Crystal HD, ami HD filmeket és flash videokat gyorsít cpu válláról levéve a nagyobb terhet. Lehet ez megy mod nélkül is, wifi és SATA2 nem feltétlen. NVS140 nálam nemhogy gyorsította a HD filmek lejátszását, sokkal rosszabb volt mint cpu-val. Ha 15-ösben gondolkodsz LG panelest nézegess 1680-ast, samut láttam még az nekem nem jött be, LG az elég korrekt TN létére. Hirtelen ennyi jut eszembe.parkasz: Én is tervezek egyet, de moderáltat
-
Chaser
legenda
-
-
Chaser
legenda
válasz
Ed Parker #49395 üzenetére
Ne aggódj, x200s-sel se lennél előrébb, semmivel nem fogyaszt kevesebbet mint x200 - ha cpu be van szabályozva, alulfeszelve - . Bár sztem minimális sémán még mókolni se kell vele. A cpu meg csak egy dolog, vannak ott egyéb fogyasztók is. Sztem is vegyél egy 9 cellás akkut bele, úgy már elpöntyörög 8-9 órát ha jól be van állítva.
-
Chaser
legenda
L430-at láttátok iponban 92-ért? Igaz csak celeron 14" HD matt, 2GB ram, 320GB hdd, de van rajta dokk port, annyiért jó vétel..ha még van
Egy kis ram, ssd, cpu és lőn világosság.
-
Chaser
legenda
Samsung 840 x200t-ben
Működik a TPfan tálcán indulva manual1-ben ahogy akartam
köszi mindenkinek a segítséget
TPfan oldalon is fenn volt a mod röviden, de fától az erdőt esete
-
Chaser
legenda
válasz
cildren #49314 üzenetére
Nekem samsung 840 van, pár gépben járt már nem volt gond. 22-24k. Ediginél asszem most adnak hozzá egy éves norton licenszt, pár ezresért azt is el lehet adni.
szerk: Én úgy vettem észre nem harap a TLC..fűbe
Ha meg 3 év múlva meghal mi lesz? Semmi, addigra jó ha 5-6k-t ér egy gar nélküli 120-as SSD.
-
Chaser
legenda
Milyen cpu-s lesz és milyen panellel? Nekem olyan lett amit itt is előszeretettel hackelnek x200-ba, BH AFFS, pontosan ez:
Gyártó HV121WX4-120
Apróban eddig leginkább csak samu PVA paneleseket láttam.
Akkuval van még gondom, ami talán eredeti és 85Wh-s, az kb 17k, de biztos sanyo az is. A mostaniban 24cc volt, 24% elhasználódás. Rakok bele pár ciklust, volt azóta 23, most épp 25%.Francia91: Vettem tőle régebben billzetet, nem volt vele gond. Talán T500 venti is tőle volt.
-
Chaser
legenda
válasz
donjohnson #49301 üzenetére
Hát egen, nyamvadt posta 90W-os töltőnek 1000ft ajánlott levélként...
-
Chaser
legenda
Hozzászoktam, talán ennyi
Mindenesetre érdekes, hogy x200-on 56Wh akkuval azért tudtam 5 órát netezni kényelmesen hdd-vel, itt 48Wh órával illene akkor lenni 4 órának, de eléggé határeset. Jó lenne tudni a waacom mennyit szippant le. Multitouchra írták, hogy az keményen zabálja az akkut. Nem tudom pl FPR mennyit kér, x200-ban az nem volt. Majd kikapom a wwant is, gondolom lekapcsolva is eszik azért valamennyit.
-
Chaser
legenda
Erre varrjatok gombot. Megkapta az x200t a 4GB ramot, bele SSD, x64 W7. Mivel már x200-nál, T400-nál és x200t-nél is tapasztaltam, hogy a sysupdate által felrakott vga drivernél random ugrál a fényerő ha rájön, így most nem raktam fel a vga drivert, hagytam ami a telepjtő tartalmaz. OSD ennek ellenére volt kivéve a vga-nál, egy kivétellel. A hangnémító gomb csak egyszer működött, mind OSD mind gyakorlati szinten. Első nyomás után csak kijelezte hangtölcsért áthúzás nélkül és nem is némított. Most lekaptam inteltől egy másik drivert és lőn, működik a némító gomb. Hogy az összefüggés hol van azt nem tudom
Vga OSD az ezzel se működik, de ha nem ugrál a fényerő akkor nem érdekel.
-
Chaser
legenda
Köszi a TPfanos tippeket, remélem működni fog.
Pagefileról csak annyit, nekem nincs rá szükségem, most kikapcsolom. Ezt ki-ki el tudja dönteni van-e rá szüksége vagy nincs. Nálam ennyi a "kjméljük az ssd-t" móka. Eddig be volt kapcsolva, így se romlott semmit. Mondjuk nem használtam sokat, fél év alatt van rajta kb 700GB írás. -
Chaser
legenda
válasz
cildren #49278 üzenetére
Én annyit csináltam, hogy kikapcsoltam a pagefilet a mostani gépen, előzőn nem, mert 2GB ram kevés volt. És kész
Előző gépen AHCI se volt bekapcsolva, de TRIM ment, ennyi a lényeg.
TPfan kérdés még mindig él. Van olyan verziója ahol nem kell mindig beállítanom, hogy manual 1-en induljon és lehetőség szerint tálcán induljon ne kelljen mindig kixelni?
-
Chaser
legenda
Az x200 tabiban egy seagete 160-as hdd van, hihetetlen milyen halk a 750-es toshibámhoz képest
Nem tudja valaki, TP fant rá lehet venni valahogy, hogy mindig manual 1-es fokozattal induljon? Beállítom, de következő induláskor smarton v BIOS vezérlésen van. 1-es fokozat bőven jó még IDA-val is az SL9400-nek és itt még hangja sincs. Megbúgattam 7-esen, hát orkánDe nem hangos ott se, inkább a szélzaj hallatszik rendesen. Az se lenne hátrányos, ha nem kellene mindig kiXelnem kezdéskor tálcára tpfant.
-
Chaser
legenda
x220 van alfanal 13x k-ért
szerk: bob.zxr: Eddig nem ment, már vége a karbantartásnak ezek szerint.
-
Chaser
legenda
Tudja valaki mi történt a lenovo warranty check oldallal? Ezt adja be, de itt nem látok gar ellenőrzést.
-
Chaser
legenda
válasz
Schuby #49213 üzenetére
Köszi
N: wwan, BT kikapcsolva, wireless egér veő ki, energiakimélő séma, SFLM bekapcsolva, cpu 800mhz, fényerő 55%, így lemegy 8W körülire is a fogyi. De ahogy megnyitoma chromet, egyből 14-15W, fogok még játszani ezzel szerintemspyduck: TP-nél ami kel: powermanager, powermanager driver, vga driver és hotkey.
-
Chaser
legenda
válasz
Gondwana #49207 üzenetére
Megnézem azt is. Előbb elfelejtettem, hogy ultrabase is játékban volt
meg benne egy hdd. Nélkülük mértem 15W körül de még az is sok. Ki kell kapni a wireless egér vevőjét is, 1-2W-ot leszippant.
Egyedül a thinklight hiányzik nekem ebből a gépből, de x200 mod hát nem tudom. Ez a gép 3 év 3 hónapos, szinte még gyerek -
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #49200 üzenetére
Én meg azt imádom, hogy tabletbe drágább az akku
17k-ért találtam elvileg eredetit, lehet bepróbálkozok vele. Na nem mintha használnám annyira, csak szeretem ha van jó akkum is
Amúgy kurta sokat eszik az x200t, még nem jöttem rá hol vagy mért, a waacom csak nem zabbant le ennyit. Nesze neked ulv cpuszerk: Schuby: Engem az érdekelne, sim nélkül világít-e a wwan led. 3G sim-et raktam bele ami él, de ez már micro vagy mi, kerettel lesz normál méretű. Simán el tudom képzelni, hogy nem jól érintkezik. Meg ugye a másik, mi a pélóért mondja minden lenovo progi, hogy a GPS-t más használja, semmilyen egyéb sw nincs fenn. Meg az hogy menüben világít wwan, ledeknél meg nem
-
Chaser
legenda
Nálam 30-90, vagy 95. Ha használni akarod az akkut akkor 60% nem sok ha véletlen kellene.
Gondwana:x200t-ben is sanyo van, 245cc, 36%-os elhasználódás. Sanyohoz képest nem is rossz. De gyanítom nem sokáig bírja, ha beleteszek még 1-200 ciklust
Ha lenne vkinek újszerű x200t akkuja adnék érte egy 220t akkut, fogalmam nincs milyen, nincs hozzám gépem.
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #49182 üzenetére
Azt nem tudom, gyári. Amit nem értek, nem világít ok, de menüben bekapcsolható. És mért mondja minden leniovo GPS progi hogy a GPS-t más használja.
Eszközkezelőben úgy jelenik meg: f3507g mobile broadband driver
Driver szó mért van a végén pl?
Inetelligens kártyaolvasóknál is ott van, ott pl nincs a végén driver szó.
A wifi led is világít ha van hálózat ha nincs, ezért kellene sztem a wwan lednek is világítana.szerk: Amúgy frankó kis gép, HVX120 benne a panel, a thinklight hiányzik csak
-
Chaser
legenda
Nekem ott volt. Keresgéltem manuálisan drivert de nem jött össze. Sys update ez esetben segjtett, megtalált mindent ami kell. Minden működik is, tab funkcióktól kezdve mindenig, kivéve a 3G-t. Ha nincs benne sim, a lednek világítania kellene nem? Különben mért lehet bekapcsolni menüben?
Tim82: Access is már fenn van, de lehet a sim nem tetszik neki. Én csak azt nem értem GPS-.re mért mondja az összes lenovo sw, hogy valami már kezeli, mikor friss win van fenn. És mért nem világít a led.
-
Chaser
legenda
Nagyon jó
Más a stickkel is coptam, kivettem a simet beleraktam nem ment. Ok. Bevittem, gyerek kibányászta a sim-et, visszarakta a keretbe amiből én kivetem
Ez már valami micro stick vagy mi a fene. van hozzá egy normál méretre alakító keret. Abban simán el tudom képzelni hogy kimozdul. De. Mért nem világít a wwan led és mért írja minden lenovos sw, hogy valami más kezeli jelenleg a GPS-t
Tikakukac: Nekem is gyári..
-
-
Chaser
legenda
x200 tabletnél nem világít a wwan led. Van benne modem, driver is fenn. GPS sw-t akarom indítani de nem megy az. Lenovo GPS azt írja jelenleg más eszköz kezeli a wwan eszközt, de mi? Lenovo connection v hasonló cuccot nem raktam fel.
szerk: Ami volt wwan driver az fenn van, GPS-hez sw volt, az is. Egy vodás 3G SIM van a gépben.
-
Chaser
legenda
válasz
norbyone #49128 üzenetére
Ha pl konvertálsz vagy tömörítesz, SSE4.1-et igencsak észreveszi a gép. Meg azt is ha 10-15 fokkal hűvösebb a cpu
Nem mellesleg az SSE4.1 már besegít HD/FHD filmeknek is, az is egy dekódolási folyamat. Ha nvs140-ed van az nem sokat, még inkább lassít. Nálam hw-esen azzal a vga-val szakadoztak a filmek.
2.2Ghz-ről 2.5Ghz gyorsulás se lenne nagy ugrás, ha /-ban nézed alig több mint 10. Viszont a többi tényező jótékony hatású. Én az inteles T61-be T8100-at akarok T7100 helyére. -
Chaser
legenda
válasz
cellpeti #49097 üzenetére
s-ben ha jól tudom forrasztott a cpu, már más billentyzete van mint T400-nak, tehát jóval nehezebb bele találni. Akku is úgy tudom más, bár lehet rosszul tudom. Maga a gép összességében biztos nem rossz, csak bővíthetőség meg esetleges alkatrész beszerzésben zizisebb. Ha abban behal az alaplap kb kampec a történetnek.
-
Chaser
legenda
válasz
norbyone #49068 üzenetére
Akkor kénytelen leszel 32-eset felrakni, vagy keresni olyat ami BIOS alól megy.
szerk: "Gond akkor, hogy most 64bit-es winfos van fent?" Igen, gond ha nem akarod megölni a gépet, nem véletlenül mondtam. A linkelt BIOS jó a gépedhez. 14-esre, 15-ösre is raktam már fel. NV verzióra, intelre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged