- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
válasz
Shatterstar #35429 üzenetére
nemtom én mindig is inkább egy külső hdd-n tároltam az ilyesmit, inkább nem írnék ki többszáz gigabájtot dvd-re... iszonyatos pénz pocsékolás
-
buvartacsko
addikt
válasz
Chaser #35293 üzenetére
A baj az hogy a cikk amiről beszélsz nem létezik. Azóta több tesztet ki Googleztam már, és sehol sincsen megemlítve hogy lassulna a 6 mb L2-től.
Vajon itt pl mekkora lassulást okoz a 8M L2?
Gondolom az Intel nem azért rakott bele több L2-t hogy lassítsa a gépedet.
-
buvartacsko
addikt
-
buvartacsko
addikt
Én is Panasonic párti vagyok. Hullanak ezek az aksik mint a legyek...
Jó mondjuk, most X200 Tablet 427 ciklus 33.38/66.24Wh
Csak sajnos értelmes jó áron eredeti aksit nem nagyon találok sehol. :\T61-ben Sanyo 1 év alatt több mint 50%ot romlott, Panasonic meg 1 év alatt semmit se.
Nem értem ezek alapján hogy miért erőltetik ezt a szart.
X200 Tabletbe létezik Panasonic aksi? Valaki tudja erre a választ?
-
buvartacsko
addikt
úgy látom nem csak nekem van felesleges giga ramom itthon.
nem nagyon viszik mostanában ezeket, ma már minden gépben alapból van 4-8 giga ram
-
buvartacsko
addikt
én azért jobban örülnék rendes windows 8 drivereknek. asus notiknál szoktam látni hogy még a vistás drivereket rakják fel a heteshez, elég gány megoldásnak érzem. egy business notinál ne ez legyen már.
-
buvartacsko
addikt
válasz
Dr. Akula #34843 üzenetére
Van IPS.
rögtön itt van , ez is ips, szóval tutira lehet kapni. miért ne lehetne kapni ? x220-ból is volt ips opció itthon is
-
buvartacsko
addikt
válasz
Tikakukac #34783 üzenetére
2 hónapig jött pedig kb.
a lenovo nem küldte állítólag, durva volt. ez tavaly nyáron volt egyébként. és akkor mondta a szervizes hogy a lenovo új policyt vezetett be, egyszerre csak egy alkatrészt lehet mostantól szervizeltetni, tehát ha 2-3 alkatrész hibásodik meg a gépedben, akkor szervizelik egyiket, utána visszajön a géped, utána lehet rendelni a következőt bele , és így tovább. király, mi ?
franc0: nem cserélték ki.
remélem jövőre javul a forint, ( persze , szépálom ) és jönnek az olcsóbb retina macbook airek, abból egy 13" nagyon jól jönne nekem. lenovoval kezd a tököm tele lenne, most pont azt nézem, hogy lehet nem is lesz rendes windows 8 driver support már ehhez az x200 szériához.. a régi jó support tényleg nincsen már sehol , és ez nem csak hiszti
egyre inkább azt érzem, hogy mostanában csak ráírják a gépekre hogy thinkpad, és ezzel próbálják eladni a gépeket de ennyi...
-
buvartacsko
addikt
válasz
Gondwana #34780 üzenetére
nem tudom, jó lenne ha valaki tapasztaltabb elmondaná. de egyébként mind1, mert a gépnek szervizben a helye, csak annyit van használva hogy egyszerűen nincsen időm elküldeni. legutóbb miskolci szervizben volt 2 hónapot egy fan csere miatt, onnan úgy jött vissza hogy a kijelző felét tölti ki csak a kép a windows indulás előtt, ez elég érdekes. illetve a jobb felső usb se működik, plusz a bal hangszórója se.
-
buvartacsko
addikt
válasz
Gondwana #34776 üzenetére
ezt elég nehezen hiszem el
battery - 0 csavar
DIMMs - 1 csavar
hard drive - 1 csavar ( igaz nem okoz gondot )
keyboard - 4 csavar
palm rest - 5 csavar
keyboard bezel - 8 csavar
speaker ...
802.11 card ....
wireless WAN card ...
wireless USB card ....utána az alaplap is van 5-6 csavar...
-
buvartacsko
addikt
válasz
Gondwana #34774 üzenetére
proci mag hőmérsékletre gondolsz itt vagy amit a tpfancontrol kiír?
amúgy én is érzem hogy valami nincsen rendben, régebben mintha hűvösebb lett volna. :\
újra kellene pasztázni meg ilyenek, kitakarítani szépen, de nekem ehhez nincsen erőm, se rendes csavarhúzó készletem, a T61 nem volt ennyire parás, ott szépen könnyen hozzá lehetett férni a cpu-hoz, itt viszont az egész alaplapot ki kell venni a helyéről, bár ezt nyilván ti is tudjátok.
-
buvartacsko
addikt
LOL , ilyen szar illesztéseket...
-
buvartacsko
addikt
válasz
Mathematics #34339 üzenetére
AES és Turbo hiány... hát nem tudom, szerintem nem kicsit rosszabb.
-
buvartacsko
addikt
válasz
Shatterstar #34000 üzenetére
Szerintem ezt a gépet vidd vissza és verd szét vele a tag fejét.
Átbasztak !
-
buvartacsko
addikt
válasz
Shatterstar #33981 üzenetére
értelmes kérdés !
-
buvartacsko
addikt
válasz
soldi3r #33464 üzenetére
nekem nagyon előny, hogy soha nem kell így állítgatni a kijelzőt előre hátra, tudod ha egy kicsit alulról vagy felülről nézed akkor a színek már nem az igaziak. a nagy betekintési szög meg azért is jó, mert múltkor pl voltunk hatan, és kb a 12" x200amon tudtunk kényelmesen filmezni csak, mert aki szélen volt már az a 15.4"es noti szar kijelzője miatt kb nem látott semmit rendesen a filmből...
azért elég vicces ez. ( az nem volt megoldás hogy egymásra másszunk. ) illetve a színek is EZERSZER szebbek, főleg a thinkpad szar tn paneljeihez képest... én nem tudnék affs/ips kijelző nélkül meglenni már... bántja a szemem a fos TN.
persze ma már vannak jobb tn panelek is, de azért nem az igazi az se.. SZERINTEM !
-
buvartacsko
addikt
válasz
audi100td #32664 üzenetére
Szerintem aki ezt teszi az tudja hogy mit vesz, és nem szenved vele. Főleg nem XP-vel... ha eleve XP-t hasznának rajta nem kell telepítgetni XP-t.
+ valszeg hetes kerül rá, úgyis.
Használjon XP-t akinek két anyja van.
+ XP esetén azt hiszem a TRIM-et eleve el is lehet felejteni, de mind1 is... felejtsük már el az XP-t, jóhogy nem már Win95 telepítésében segédkezünk, Samsung 830 ssd esetén.
-
buvartacsko
addikt
-
buvartacsko
addikt
válasz
snapdragon #32462 üzenetére
semmi
-
buvartacsko
addikt
-
-
buvartacsko
addikt
a probléma az a tablettel , hogy kurvára nem használom ki a tablet funkciót, és sokkal nagyobb mint a sima X:
és nehezebb is. ráadásként csak azért nem adtam még el és cseréltem le X200s-re mert abban nincsen default IPS kijelző. nekem nincsen kedvem haxolni. ezért X220 jöhet szóba következő gépnek, vagy X230.
a kijelző miatt vagyok boldog egyedül, de nem sokat léptem vele előre a T61-hez képest. ( a hangot meg a hűvösséget leszámítva persze
)
ja és nagyon hiányzik a két szép fém zsanér két oldalról.
-
buvartacsko
addikt
x220 óta lehet bepakolni egyszerre wwant meg ssdt meg hddt egyszerre, úgy hogy windows is tud róla bootolni... nincsen benne 800 sor, de erről te is tudod hogy kurvára nem a lenovo tehet, hanem az hogy mindenki erőlteti a 16:9-et és ez van, ezt éri meg csinálni. nem tudom mire gondolsz konkrétan, egyedül a tápcsatlakozó van elpakolva.
de nyilván soha nem lesz már megfelelő gép számodra , ezt szerintem te is tudod, bár szerintem egyik se valós probléma a felsoroltak közül. ( kijelző (32 pixel..
) + tápcsatlakozó )
-
buvartacsko
addikt
kövezzetek meg de nekem nagyon tetszik
-
buvartacsko
addikt
-
buvartacsko
addikt
ThinkPad X1 (2012)
nézzétek végig a képeket, van macbook air összehasonlító is. amiből látszik hogy ugyanakkora mint a 13.3 inches MBA, viszont 14 inches kijelző van benne
nem rossz!
-
buvartacsko
addikt
X230
billzet... nézzétek meg hogy hol van a print screen
)
The 12.5” screen ThinkPad X230 ultraportable business laptop, an update to the current ThinkPad X220, is set to be released in early June of 2012. The X230, officially announced today by Lenovo, brings a newly designed keyboard to the table that the company is calling the ThinkPad Precision Keyboard. The keyboard now uses an island style key design, also referred to as chiclet, and has improved ergonomic design for better typing comfort and accuracy according to Lenovo. Also new in regards to the keyboard is a backlit keyboard option. For those that are fans of the ThinkLight that offers a light in the screen that shines down on the keyboard, fear not, that feature remains in conjunction with the backlighting.
The ThinkPad X230 will of course feature the new Intel 3rd Generation Core processors, known as Ivy Bridge. Graphics will rely on the Intel integrated HD 4000. Lenovo is claiming a 40% better boot time than typical Windows 7 laptops thanks to Lenovo Enhanced Experience 3.0 with RapidBoot technology. For even faster boot times there will of course be SSD storage options and it will support the mini SSD via mSATA as well.
Fans of the 300-nit IPS display in the X220 will be happy to know the ThinkPad X230 will have that option as well. The screen will have a built-in web camera that features a new face tracking technology for video conferences.
Here’s a complete run-down of all the new features and basic specs of the X230:
Processor: Intel Core i3/i5/i7 3rd generation (Ivy Bridge)
Screen: 12.5” with optional IPS 300-nit brightness display
Ports: 2 USB 3.0 standard on all configs, Mini-DisplayPort
Sound: New Dolby Advanced Audio
Keyboard: New Precision Keyboard, chiclet style design
Thermals: Improved thermal design with dual vents
Battery Life: up to 24 hours using large capacity battery and additional slice battery
Communications: New built-in 4G LTE mobile broadband contract free option, use on demand and no year or month long contracts necessaryAs you would expect the X230 still meets mil-spec standards due to its highly durable build using tough ABS plastics. The X230 is first and foremost a business notebook and so the warranty is International and you can get your ThinkPad serviced anywhere in the world, wherever your work may take you.
In addition to the regular laptop style ThinkPad X230, there will be an X230 Tablet (X230t) that will offer a touchscreen and pen input. Availability for both the X230 and X230t is set for early June and pricing on the X230 will start at $1,179 while the X230t will start at $1,479.
-
buvartacsko
addikt
ezt egyszerűen nem tudom elhinni
minden új gép megkapta az X1 billzetét, mindenkinek van mostmár így háttérvilágításos billzete, thinklight mostmár tényleg nincsen többé. viszont mindegyik kibaszott gépről van kép, csak a sima x230-ról nincsen.....a büdös életbe nem fogjuk már látni azt a gépet szerintem.. így is már annyit kellett várni ezekre a gépekre hogy az hihetetlen
-
buvartacsko
addikt
válasz
audi100td #31896 üzenetére
Ha a fingerprintel inditod a gépet akkor persze hogy ez normális.
Erre van ez a funkció, hogy csak egyszer kelljen elhúzni az ujjad.
Gondolom ha nem fingerpintel inditod akkor nem fordul elő ilyen.
Nekem X200-nál van Power-ON fingerprint, bekapcsolásnál elhúzom így az ujjam, és utána mehetek is el a géptől, mert a Windowsba is automatán loginol így.
-
buvartacsko
addikt
úristen... én is. most látom hogy a válasz megvan, ráadásul tényleg ennyi volt a gond. na jó... az elmúlt 3 napban nem nagyon sikerült aludni. na jóéjt.
-
buvartacsko
addikt
válasz
NovaBlue #31709 üzenetére
1. Téged vagy nagyon átvertek.
vagy
2. Kérdezd meg milyen """kereskedésben""" telepítették neki...esetleg, szedd le a billzetet és húzd le az alaplapról az elemet vagy 10 percre... vagy meg se merem említeni hogy találsz a hardveraprón megoldást rá... van olyan user itt aki eltávolítja a jelszót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- GTA V
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- League of Legends
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- Xbox Ultimate előfizetések
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest