Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz buvartacsko #35288 üzenetére

Nekem aranyközépút volt az x200 P8700-tel, vagy még T9400-gyel vettem volna, volt két jó ajánlat. Se nem gyenge hogy bosszantson, se nem túl erős hogy feleslegesen vettem volna jóval drágább gépet. Ez ilyen egyszerű:) Arról hadd ne beszéljek hogy 1366x768 nekem nagyon nem jön be, nem sokkal jobb az 1280x800, de JOBB és ráadásul ccfl. Szóval mindent összegezve nekem ez volt a tökéletes választás. Hogy később mi lesz az passz, ha ez a cpu erő kevés lenne akkor valszeg x201 és panelcsere. De sztem elleszek én ezzel egy ideig.

brd: Akkor keresgélj még, ennél újabb cikk volt. 6 megás teszt biztos volt benne, azt vetették össze kisebbekkel. Nagy eséllyel E8400 tájékáról való a dolog. Ez a teszt annyit mutat meg alacsony órajelnél mennyit számít dupla L2, nem véletlen raktak 6 megát az SL szériába. A dolog onnantól kezd érdekes lenni mikor emelkedik az órajel. Az esetek elhanyagolható részében lassított a sok cache néhány alkalmazást, de lassított. Na most vagy félremért a ph stuff, vagy valóban úgy van és előfordulhatnak ilyen esetek. De mivel elenyészű mértékű a dolog én biztos nem fogom nektek kikeresgetni.

Új hozzászólás Aktív témák