- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Honnan tudnék olyan slim travel töltőt szerezni? Nem tud esetleg valaki "olcsón" (legalábbis olcsóbban mintha a lenovoéktól rendelném meg.) ebay-t nem néztem, vmi itthoni beszerzési lehetőség kéne.
-
_ak_
addikt
Ezek szerint nem factory recovery lemezeket küldenek, hanem egy upgardes megoldást?
-
_ak_
addikt
Találkozott már valaki gyárilag w7es notival? Mármint a lenovo félével előre telepített cuccokkal.
-
_ak_
addikt
Nem tudom, h ki mennyire követi nyomon a T500-hoz megjelenő bios frissítéseket (érdemes), de most az utolsónál lehetőség van átírni a model numbert. Ez miért is jó?
Igaz, h jó lassan, de töltik fel a w7 drivereket is már. legalábis egyre több kerül a helyére. [link]
-
_ak_
addikt
17"-ol a legnagyobb kijelző amivel lehet venni Thinkpadet?
-
_ak_
addikt
Bár ha jól emlékszem, több fórumon is olvastam, h alapból nem lehet digitális hangot kinyerni a T500-ból. A kérdés, h szerintetek nézzek-e inkább egy mini dockot vagy pcmcia-os külső hangkarit?
-
-
_ak_
addikt
válasz
buherka #1595 üzenetére
Egy samu lcd tv-n próbáltam, de csak egyszer sikerült működésre bírni, akkor láthatóan szebb volt a kép a d-subhoz képest. A samu tft monitorral egyből ment a dolog, de ott meg nem vettem észre érdemi változást.
Egyet viszont biztosan tudok mondani, hangot nem fogsz kapni.
-
_ak_
addikt
válasz
Integra #1126 üzenetére
Van egyszer egy power manager driver és egy utility is. Minkettőt kell telepíteni ebben a sorrendben és ha minden rendben, akkor a tálcán meg kell, h jelenjen a lenovos progi.
Az ultranavos driver és utility után, meg a vezérlőpult egérbeállításoknál, kell, h kapj egy új fület, ahol testre szabhatod a touchpadot és a track pointot. Amennyiben ez nem így van, akkor elsiklunk vmi részlet felett.
-
_ak_
addikt
válasz
Integra #1115 üzenetére
Általában csak kitömörülnek a driverek. Utána vagy installálod vagy, ahogy említetted is, be tallózod a rendszernek. Azzal meg ne foglalkozz, h mit ír a win, mármint ilyen kitömörítős exe-knél szinte mindig kiírja, h lehet, h nem települt megfelelően a cucc.
Nekem win7 alatt, ok, h T500-on, de teljesen jól megy az ultranav driver, synaptics touchal.
-
_ak_
addikt
Hirtelen guglizás eredménye: [link]... ...amiből annyit lehet kiszedni, h RTFM.
De más külföldi fórumokon sem ajánlják az alkoholos tisztítást.
A rácsapással meg egyetértek. A legjobban attól tud hullani a hajam, ha egy esetleges tüsszentés vagy egyéb folt törlését újjal igyekeznek eltávolítani. Szerintem alvás közben is fel tudnék ébredni pusztán a szándékra is.
-
_ak_
addikt
Tuti biztos vagy benne, h az alkohol nem tesz kárt a kijelzőben? TFT-nél nem tudom, h hogy van, de CRT esetében kimondottan tilos volt alkoholosat használni, mert sok esetben károsította a tükröződés mentes felületet és homályossá vált tőle a kép. Na meg gondolom az sem véletlen, h a monitor tisztító folyadékok nem tartalmaznak alkoholt. Persze lehet, h ez is csak marketing, de érdemes lehet utánajárni a dolognak.
-
_ak_
addikt
Más. Elsősorban T500/T400 tulajoknak intel vga-val 3gb rammal, ha az újabb vga driverekkel dxva támogatott film közbe vagy w7 alatt bárhol szétesik a kép, 2 "trükkel" orvosolható a hiba. Egyrészt az alap első vga driverrel (7.15.10.1502) nálam nem jelentkezik semmi probléma sem vista sem w7 alatt (32bit) vagy mint dragon-fly írja, 2 egyforma méretű memóriával érdemes próbálkozni.
[link]Ha netán valakinél van elfekvőbe egy 2gbos ddr3as 1066os modul, arra vevő lennék. Bár az eddigi tapasztalatok alapján nem válogatós az alaplap, lehet meglepem magam vmikor egy kingstone modullal.
-
_ak_
addikt
Ha nem tévedek az fajta login kiírás a windowsé. Legalábbis amikor visszakaptam a notim a szervizből nekem is ezt írta és nem emlékszem, h fent lett volna a fingerprint driver vagy a CSS.
Más. Nektek érkezett is valaha akármilyen üzi a message centeren keresztül? Megint csak a szervizből visskapott állapotban, amikor bekapcsoltam ott ékeskedet, h new message to this computer vagy vmi ilyesmi és a lenovos adat megsemmisítő programra hívta fel a figyelmem.
-
_ak_
addikt
Természetes fényben annyira nem feltűnő, igaz egy irodaházba kevés a természetes fény.
Mindenesetre kíváncsian várom én is, mit válaszolnak a community fórumban.
Nekem igazából eddig egy gondom van amin nem könnyű túltenni magam, h ez az inteles chipset nem teszi lehetővé a hang küldését DisplayPorton keresztül.
-
_ak_
addikt
válasz
Napfénysüti #149 üzenetére
Én ahzért nem használtam W7-et mert nem ment rajta a CSS. Pont az efféle kényelmi funkcióknak örülök a legjobban.
evone: szerviz?
-
_ak_
addikt
válasz
Napfénysüti #139 üzenetére
-
_ak_
addikt
válasz
Napfénysüti #139 üzenetére
Authentec sensorod van valszeg neked is. Mármint ujjlenyomat-olvasó.
evone: nem túl bíztató. akkor sajnos valszeg simán így megkopik (
) T500-on nekem is így csillog az egér gomb.
-
_ak_
addikt
válasz
Ace Ventura #61 üzenetére
-
_ak_
addikt
Már linkeltem neki a driver matrixot T42-vel, de azok közt sincs ami felmegy.
Ace Ventura: tényleg, milyen hibával áll le a driver telepítés?
Más. Tegnap is tanultam valamit. Attól, mert 90%ban biztos vagyok vmiben, még tévedhetek.
A szervizbe visszatették a factory default vistát, fel a k-lite codeck packot és így nagy felbontású videóknál nem tapasztaltak csíkozódást. A konklúziójuk az volt, h rossz driver il kódek volt fent. Túl sok hangulatom nem volt magyarázni, meg különben is régen rossz, amikor a szervizesnek akarjuk megmondani, h nem ért hozzá, bár egy kicsit bántotta az önérzetemet.
Otthon elő a lapi, le a k-lite, fel az mpc hc, és már nyomtam is a dxva-s videókat, de legnagyobb meglepetésemre, tényleg nem produkálják a csíkozódást, pedig emlékszem, h a factory default installal is volt problémám (de feltehetőleg tévedtem). Frissítettem aktuálisra az intel drivert és megint csíkozódik, mind a T500as, mind a gyári inteles driverrel..., tehát tényleg úgy tűnik, h driveres hiba volt.Esetleg azt nem tudja valaki, h ha nekem egy régebbi intel driver kell, azt honnan tudnám leszedni? Egészen pontosan a 2-ik 7.15.10.1556-os driver kéne.
-
_ak_
addikt
Rosszul kerestem. Ha Shadowfax jól emlékszik akkor:
H-Cs: 8:30 - 16:00-ig, 12:00- 13:00-ig ebédszünet!
P: 8:30 - 13:00-ig. -
_ak_
addikt
Ezt nevezem gyors moderálásnak.
Nem tudja valaki megmondani, h az ibmes központi szerviz mikortól meddig van nyitva? Valahol egyszer már megtaláltam, de most képtelen vagyok. Mindenhol csak a telefonszámok meg a cím.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Villanyszerelés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged