-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
válasz
dreizwanzig #87931 üzenetére
Anno West kolléga is hirdetett ilyesmit, esetleg keresd meg.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Speeedfire #86541 üzenetére
Jut eszembe frissítés: céges update szervert már régen látta a gépem tegnap leszedett 3 gigányit win7-hez
-
Kbali
nagyúr
válasz
Speeedfire #86539 üzenetére
Lehet én nem vagyok géplélekbe mászós, de a sima T420-on minden gond nélkül muzsikál vagy fél éve a 10 (egyedül a PM-et szedette le, de a profilt meghagyta).
-
Kbali
nagyúr
válasz
newmoonlight #85577 üzenetére
Teljesség igénye nélkül:
2. sajnos igen (már a 20-as széria is ilyen)
3. dettó
4. örülj, hogy gombod még nem repült el - kollégám vett vadiújan 230-at, 2 hetes korában az esc vagy a tab billentyű egy leütés után simán kiugrott a helyéről. -
Kbali
nagyúr
válasz
Speeedfire #83821 üzenetére
west fórumtárs foglalkozott ezzel, keresd őt.
-
-
Kbali
nagyúr
-
Kbali
nagyúr
válasz
Mohhoj1986 #79529 üzenetére
Ezt tipikusan olyankor szokta még, ha képfrissítési freki más töltőn és akksin
-
Kbali
nagyúr
válasz
SPeti1984 #74291 üzenetére
Elvileg ez a full alap verzió. Nekem egy 1600*900-as kijelzős verzió van SSD-vel, beépített HSPA modemmel.
T420i-ről váltottunk, a 30-ast nem próbáltam. Nekem jó ez a fajta billentyűzet is, de furcsa, hogy nincs zárópöcök.
A tapipad nekem használható, de csak rövidebb távon, amúgy is inkább egerezek. -
Kbali
nagyúr
Pont a touchpad tud nagyon ocsmányul kinézni egy 420-on, ha sokat használod, kopik veszettül a rücsi (sajnos a szinte használatlan toucspadú gépemet ellopták és amit kaptam helyette, arra nem vigyázott úgy a gazdája, mint én, ennek ocsmány, foltos a kijelzője, mert összenyomták táskában).
440-en is van némítás, miki kikapcs jelzés világítósan, Fn pedig egy bill. kombinációval fordítható.
A thinklight jó, amíg nem fényesednek ki a billentyűk, utána kb. nem látod, mert csillog, ebben jobb az alacsonyabb fényerős 440-es bill. világítása, de hát kinek a papné.... -
Kbali
nagyúr
válasz
FoxiestFox #72272 üzenetére
Megnyugtat, hogy kb sosem használom? Inkább egér, ahhoz elég öreg vagyok már 😊 a tapipadot kb. 2 perc volt megszokni,jobb mint a régi. Szerintem.
-
Kbali
nagyúr
válasz
FoxiestFox #71765 üzenetére
Első blikkre nem tűnik rossznak, a főnököm kapott most ilyet.
-
Kbali
nagyúr
válasz
FoxiestFox #71755 üzenetére
Vigyázz, mert Thinkpad Yoga az van 😉
-
Kbali
nagyúr
Sziasztok! Felnyomták az autómat és elvitték belőle a t420i-met. Ha esetleg lát valaki ilyen hirdetést, jelezze. Köszi! Balázs
-
Kbali
nagyúr
válasz
cellpeti #63310 üzenetére
edigital, 3500 volt (most is annyi), de kollégám lőtt hasonlót 2 dolcsiért csájnából
-
Kbali
nagyúr
Ha szervizben tudják sütni a bios-t, akkor javítás, ha nem, akkor alaplapcsere szerintem.
Elvileg visszakapom majd a gépen szerviz után, kíváncsi vagyok, mennyi idő lesz. Most cserének kaptam a cégnél egy másik 420i-t, de ennek meg kijelzőjén vannak érdekes fényes, világos foltok, ami csak világos háttérnél látszik, sötétnél alig (úgyhogy, ha visszajön az enyém, akkor megy ez). -
Kbali
nagyúr
Sziasztok! Nem néztem utána a topikban, volt-e már. Ha nem, akkor felhívnám az újabb sorozatú gépek tulajait, hogy a nemrég kijött bios frissítést ne telepítsék, mert kukázhatja a gépet (én így jártam T420i). A saját szervizesünk bejelentette a hibát a Lenovo supportnak, ahol azt mondták, hogy jópáran jártak így. A kérdésünk az volt, hogy akkor miért nem szóltak legalább a több 10-100 gépet üzemeltető partnereknek? A válasz: ...Hát, gondoltunk rá....
Nálunk a flottát 2,5-3 éve kezdték cserélni, T420i, T520, X220-ak, egy-két thinkcentre, ill. mostmár T430i, T530, X230-ak vannak. A saját üzemeltetőink Dell-t szerettek volna, de sajna központi beszerzésben Thinkpad-et választott a cégközpont. -
Kbali
nagyúr
válasz
Blue Eagle #61807 üzenetére
Feleslegesnek tartom, irodába pláne. Játszani nem játszom a gépen, maga a gép nem is meleg, csak az alját szoktam érezni annak a nap végére.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Napfénysüti #61445 üzenetére
Úgy tűnik nincs ilyen kombó.
(22-23. oldal) Annyit lehet megtenni, hogy kiteszed a tálcára az értesítési sávba az ultranav ikont és akkor onnan el lehet érni. -
Kbali
nagyúr
válasz
Napfénysüti #61442 üzenetére
fn+f8?
-
Kbali
nagyúr
válasz
tamas.nick #55554 üzenetére
+ Hátul még nézd meg az akksi mögött, ott kell bedugni a SIM-et, elég elcseszett módon, ott kell kilógni a egy kék cetlinek, amit a berakott SIM betol, annál fogva is lehet kihúzni (kb. 2x, mert utána leszakad és a berakott SIM-et alig lehet kipiszkálni).
Ill. ha raksz MSata-t, akkor szerintem bukod a WWAN-t. -
Kbali
nagyúr
-
Kbali
nagyúr
válasz
Dhampir #54061 üzenetére
Azt is lehet a CCleanerrel.
-
Kbali
nagyúr
Ezért van a fogyasztóvédelmi hatóság a mi pénzünkből, hogy segítsenek abban, ha a partner nem hajlandó a pl.: garanciális kötelezettségeit teljesíteni - nem kártérítésről beszéltem én sem, hanem arról, amit szeretnél - legyen rendesen megjavítva a géped (szerintem nem használhatnának a javításhoz a hozzájárulásod nélkül használt alkatrészt sem).
A homár meg vicc, mert a beírók fele szimplán hülye az adott dologhoz és még neki áll feljebb.
-
Kbali
nagyúr
-
Kbali
nagyúr
válasz
mutyuru #47484 üzenetére
Mivel használod a tacspadot? Smirglivel?
A 1,5 éves 420i-m tacspadja kopásmentes (igaz ritkán használom), de azon kollégáimé, akik rendszeresen használják, sem használódott el ennyi idő alatt, igaz már simább, mint az enyém.
Én most új bill-t kaptam a gépbe, mert egyszerűbb volt, mint egyetlen egyet cserélni, de ez sokkal zörgősebb, mint a régebbi volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest