- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Netfone
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apicius
tag
Én karácsonyra leptem meg magam egy iAudio U2-el, abból is az 512 megásból. (Az 1 gigás már 70 felett volt, ami már nagyon sok lett volna nekem, persze ez a kisebb sem volt olcsó) Ami a legjobban megfogtt benne, az a mérete és hogy nagyon bejött nekem ez a design. A hangminőségre egy szavam sem lehet, már majdnem az összes CD-met áttettem MP3-as formátumba. Az 512 1-2 perc alatt feltölthetem az USB 2.0-ás csatlakozással, ami nálam 5-6 albumra elég. Az autómban csak kazettás rádió van, de vettem egy kazetta-adaptert, amit egy mini jack csatlakozóval rákötöttem az U2-re és így ott is a saját kedvenceimet hallgathatom. Igy legalább nem kellett még egy mp3-as autó-rádiót vennem. A direkt mp3-ba rögzítő diktafon is hasznos, bár én csak ritkán használom. Hirtelenjében ennyi jutott eszembe...
Szerk: most fogtam fel, hogy itt HDD-s lejátszókról van szó. Bocsi.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest