- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Magisk
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Aktív témák
-
Czézi
csendes tag
nem persze hogy nem. Probáltam egyedül meg probáltam 128assal párba öltve is meg lényegében mindenhogyan. de sehogy sem koser. Ami kicsit fura hogy aidával néztem a gépet és ott simán felismeri hogy az egy 512es IBM modulka:)), De semm más nem látja egyenlöre.
-
Czézi
csendes tag
nem fog kelleni marad igy és szarok bele. Ezt beszivtam de nincs idöm meg kedvem killodni vele, majd ha muzeális érték lesz eladom addig meg power on aztán game. tölem Zárhato
ui köszi mindenkinek a segitséget ésa hozzászolást -
Czézi
csendes tag
hát pedig ez nem lesz kicserélve szal marad igy. mert az 512 igy is megvan csak kellet hozzá egy 512 meg egy 256 os:C
-
Czézi
csendes tag
hmm... Más konstruktiv ötleteket is várok ám. pl 23 szor fujak a modulra és tegyem vissza ugy tuti jo lesz'' vagy valami hasonlo varázsigék jol jönnének...
-
Czézi
csendes tag
Nem uj a ram eleve használt volt. Több mint egy éves IBM gyártmányu modulka.. a lap meg most lesz 2 szal nem hiszem hogy csak enyni lenne.
-
Czézi
csendes tag
MSI MS6337LE5 alaplap 815EPT Pro lapkára van épitve, elvileg viszi mind az egy mind a 2 oldalas SDramot a manuálban az van hogy maximum size of memory 512Mb vettem hozzá egy 512 es modult és csak 256 nak látja. Ötlet hogy mnit lehetne vele kezdeni???
Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Crucial Pro 96GB Kit (2x48GB) DDR5-5600 CP2K48G56C46U5
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- INGYEN FOX - GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2 ÚJSZERŰ - GARIS
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest