Új hozzászólás Aktív témák

• tomcs
    őstag

1. segiteni szerintem is kell. az is igaz hogy usa-nak nincs szuksege penzre, van az ott eleg. viszont, mas is mondta, tenyleg vannak hirtelen szuksegletek bizonyos targyakbol, ami biztos nincs keszleten, ezert pl megvenni se tudjak a sok penzukbol

2. nem erdekel az amerikai kultura, meg az amerikai beallitottsag meg az amerikai szellemiseg meg semmi. ez nagyon el lett baszva, es 1024 modon lehetett volna jobban csinalni. 1 hettel ezelott pusztan penzzel megoldhato, vagy kezelheto lett volna. egyebken mi az hogy majd 30 ev mulva el lehet gon dolkodni azon hogy kivonjak a fegyvereket, amerikai igy, pionir ugy? mert szerintem egy ures kifogas. az lenne a jo ha mar 30 eve nem lennenek.

3. szerintem a demokracia alapjaban veve jo dolog. meg a pl kommunizmus is. csak az emberiseg eddig minden jo dolognal rajott hogy hogyan le7 rosszul hasznalni. vagy ha nem direkt, akkor onkentelenul, de sikerult.

4. irt vki olyat is hogy kipakolni az ilyeneket a holdra :) de ez mar tudjuk, hogy nem mukodik, igy indult ausztralia is, csak a masodik generaciotol mar ott is akadna olyan akit erdemes lenne megvedeni.
    egyebkent nem sokat tudok amerikarol, ez igaz, de nem is erdekel, nem vagyom oda, es nem is akarok tobbet tudni. mindenesetre abbol az imazsbol amit mutatnak magukrol, meg tudom erteni ha a fel vilag utalja oket, fuggetlenul attol hogy szemelyesen hogy vagyok vele.

sok. ember-allat dolog: tokmind1. allatoknal is elofordul azert hogy irtjak egymast elvezetbol, meg emberek kozott is vannak akik nem. ez az ''allatok'' dolog szvsz inkabb csak 1 hatasos mondat

egyebkent meg ilyen szituacioban (az csak szemelyes velemeny) kajat azert puska nelkul is adnanak, szal fegyver csak a plazmateve beszerzesehez kell.

Új hozzászólás Aktív témák