-
Mobilarena
A topik zárva, ezentúl minden Huawei P8 Lite témával ide lehet fordulni.
Aktív témák
-
gianone
őstag
válasz
#48613632 #1448 üzenetére
A wifis probléma és a meghajlás is típushiba valóban, ha elhiszi valaki, hanem, de hogy hány %-át érinti a készülékeknek, csak a Huawei tudja. Könnyen lehet, hogy mindkettőtök állítása egyszerre is igaz lehet, azaz nem több a szokásos hibaszázaléknál, felesleges ezen rugózni. A gyors merülés meg egyértelműen szoftveres probléma (volt), amire egyébként anno volt is megoldás, de már rég túl vagyunk rajta. Persze ettől még lehet hibás akksi is, aminek egyébként inkább köze lehet a melegedéshez és a meghajláshoz is.
Amúgy szerintem nem árt ezekről beszélni, de ami nyilvános statisztikát láttam, ott nem teljesít rosszabbul a Huawei a többi gyártónál. -
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
#48613632 #1448 üzenetére
Erről már régebben is írtam, hogy igen, valós típushiba a BT és WiFi meghibásodás. Átlag nyolc hónap, ami nem azt jelenti, hogy a nyolcadik hónapra mind behal. Remélem az átlagszámítás senkinek sem jelent problémát.
Azonban a gyors akkumerülést nem fognám a készülékre, inkább szoftver hiba (nem Huawei). -
bubus66
nagyúr
válasz
#48613632 #1445 üzenetére
Csak mert neked ez hiba arról én nem tehetek. Ja és nem 16 követőm van ha nem jóval több hát nem vagyok.
A másik azt, hogy a neten mit írnak az nem nagyon érdekel írni én is tudok. De a Típus hiba nem egy készüléknél szokott fenn állni, hanem sokkal többnél....
Na mindegy legközelebb az ilyennel a másik topickot látogasd meg...Köszike...
-
-
bubus66
nagyúr
válasz
#48613632 #1425 üzenetére
Szerintem az akksi meg az NFC az nem mélyvíz téma, hanem mehet az ellaposodott Topickba. Föleg nem a szétszerelése. De azért köszönjük.
Érdekes módon legalább 15 olyan P8 Literől tudok itt a környezetbe aminek semmi baja a neten meg mindent meg lehet találni, meg akkor is ha nem igaz..
-
bubus66
nagyúr
válasz
#48613632 #1418 üzenetére
Szerintem, meg nem nagyon vannak ezek a hibák, különben meg ezek nem a mélyvízes topickba valók..
Itt vannak, tok fólia és egyéb kitárgyalások Köszi.
(#1419) Cry0
Az való színű, hogy szervíz lesz a vége.
-
gianone
őstag
válasz
#48613632 #1380 üzenetére
Egyébként mivel kizártad a Drávát, elég nehéz lett volna rájönni a kérdésre. Pl. lehetne a leghosszabb is, akkor a Rába, de azt is kizártad. Ha nem csak a hazai szakasz számít, akkor a Maros 3x hosszabb a Rábánál, és pont akkora, mint a Dráva, szóval tippnek jó volt.
-
bubus66
nagyúr
válasz
#48613632 #1375 üzenetére
A három folyó kis földrajz, ha hülye a kérdés akkor nem kell reggelni.. Meg had mi döntsük már el egabi, kengyel, és én a 3 alapító, hogy regisztrációkor mit kérdezzen, mivel teljesen ingyenes minden és még adományt se gyűjtünk, saját pénzünkön béreljük a domain nevet és a tár helyet..
Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged