- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kere83
csendes tag
sziasztok!
huawei media pad 7 lite.on hogy tudok pl kilépni az angry bird-ből?

friss felhasználó vagyok, úgyhogy ne nevessetek (nagyon) -
zozipapa84
csendes tag
Hali!
7" Galaxy Tab kiegészítői nem jók hozzá? Méretben majdnem hogy ugyan akkora.
Csak egy ötlet... -
zcsucs
csendes tag
Sziasztok
Én is vásároltam egy mediapadat még decemberben, elsőre engem is kiakasztott, hogy csak hipernettel lehet megvenni, nem is nagyon értem, egy tablettel ki akar 21mb/seccel mondjuk filmeket töltögetni, teljesen szürreális, de szerencsém volt, mert a családban van céges flotta és ott el lehet hozni normál előfizetésre is.
A kütyüt egyszerűen imádom, a mérete pont jó, a kidolgozása korrekt, az op rendszer nagyon bejön. Előtte galaxy tabot akartam, nyomogattam többször is, de örülök, hogy végülis Ő lett, a galaxy többször beakadt netezés közben, azért a mediapad alatt sokkal korrektebb hardware van. Túl sok funkciót egyelőre még nem próbáltam: videókat alapból szépen játssza, kodekeket sem kell telepíteni hozzá, bár MKV-t még nem teszteltem, kijelzője gyönyörű, a memória 32GB-s kártyával bővíthető.
A neten lévő tesztek teljesen korrektek, az aksit és a hangszórót hozzák ki gyengének, sajna nem ismerem a többi 7"os termék, Ipadhez képest biztos, hogy kevesebbet bír, de szerintem az 5órával nincs nagy probléma, hacsak nem a New-Yorki utunk alatt szeretnénk szórakoztatni magunkat
a hangszóró, meg valóban nem túl erős de egy 2ezer FT-s fülhallgató megoldja a problémát.Egy óriási gondom van, nem nagyon találok hozzá kiegészítőket, szeretnék szilikon tokot, képernyővédőt, esetleg mappát, de sehol nincs mégcsak univerzálisban sincs nagyon 7"os.
Valakinek nincs nem valami jó ötlete? -
flexxx2
őstag
8gb belső tárhely van, ami meg van osztva, tehát fent van tartva telepített programoknak hely, alapból kb 4-5 giga volt szabadon, de volt telepítve 3 nagyobb játék is(asphalt6, angry letsgolf).
MicroSd kártyával tudod bővíteni, 32gbost kezel max, ez hozzáadódik a belső helyhez.
Én azért vettem hipernet21el, mert adnak éjszaka 100gb letöltést. A sebesség miatt valóban nincs értelme, meg persze olcsóbb volt a tablet is.Nálam vidéken csak 2-3mbit van nappal, éjszaka meg 4-5mbit. Szóltam a telenornak, megnézik a tornyokat, de sokat nem várok azért, remélem idővel azért fejlesztenek.
Itt kimérték, de ekkor még tesztidő volt, és ez csak BP:
http://www.hwsw.hu/hirek/47265/telenor-hipernet-mobilnet-mobilinternet-hspa-3g-dual-carrier.html -
Gerinces
csendes tag
Szia!
Örülök, hogy nyitottál egy ilyen topicot! Már a tesztnél kérdeztem, de nem válaszolt senki eddig, hogy:"Nem tiszta nekem, hogy mennyi is a memória, illetve, hogy mennyire lehet bővíteni? Mindenütt azt olvasom, hogy 8 gigab. a belső tárhely, akkor milyen kártyával lehet 32 gigab.-ra növelni??? 24-essel? Mert olyan nincs! A másik problémám, hogy a Telenornál Hipernettel adják csak. A 21 és 42 Mbit-es csomagoknak mi értelme van, hiszen csak 14,4 Mbit-es sebességet tud? Nem átverés ez?"
Közben beszéltem a Telenorral, de nem kaptam érdemi választ. Talán annyit, hogy hálózattól függ a sebesség, tehát nem éri el sok helyen a 21 és 42 Mbit/s szintet. Tehát ezzel elismerik, hogy nem is tudják, de nem is akarják megadni azt a sebességszintet, amiért a zemberek előfizetnek! Pláne, hogy olyan készüléket árulnak magasabb díjú csomagokban, amely hardveresen nem is tudja a sebességet hozni! Várom az ötleteket! -
flexxx2
őstag
Nemrég vettem egy ilyet, első véleményem jó a tabletről. Majd írok bővebbet, ha valakit érdekel. Teszt van róla itt a ph-n. Egy kérdésem lenne is: milyen sebességeket mértetek hipernettel vele, sikerült már megözelíteni a 10mbitet, és hol?
Új hozzászólás Aktív témák
- ROG Strix G614JV 16" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 16 G11 16" FHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 2000 Ada 32GB 512GB NVMe gar
- MSI Thin 15 RTX 4050 (6GB) i5-12450H 16GB RAM 1TB SSD
- Dell Pro Plus PB14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjolv gar
- Használt Palladium G-Lab angol games billentyűzet / 12 hó működési garancia
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a hangszóró, meg valóban nem túl erős de egy 2ezer FT-s fülhallgató megoldja a problémát.