- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerinces
csendes tag
Szia!
Örülök, hogy nyitottál egy ilyen topicot! Már a tesztnél kérdeztem, de nem válaszolt senki eddig, hogy:"Nem tiszta nekem, hogy mennyi is a memória, illetve, hogy mennyire lehet bővíteni? Mindenütt azt olvasom, hogy 8 gigab. a belső tárhely, akkor milyen kártyával lehet 32 gigab.-ra növelni??? 24-essel? Mert olyan nincs! A másik problémám, hogy a Telenornál Hipernettel adják csak. A 21 és 42 Mbit-es csomagoknak mi értelme van, hiszen csak 14,4 Mbit-es sebességet tud? Nem átverés ez?"
Közben beszéltem a Telenorral, de nem kaptam érdemi választ. Talán annyit, hogy hálózattól függ a sebesség, tehát nem éri el sok helyen a 21 és 42 Mbit/s szintet. Tehát ezzel elismerik, hogy nem is tudják, de nem is akarják megadni azt a sebességszintet, amiért a zemberek előfizetnek! Pláne, hogy olyan készüléket árulnak magasabb díjú csomagokban, amely hardveresen nem is tudja a sebességet hozni! Várom az ötleteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest