Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Arageus

    csendes tag

    válasz mob_zzz #13717 üzenetére

    Nekem hasonló volt, úgy kb nyáron kezdődött. Mifit + Mibandage. Néha arra lettem figyelmes h telón értesítésbe kapcsolódási hiba, indítsa újra bluetooth-t értesítés mifit töl. Gondoltam várok 1 ideig, hátha csak vmi szoftveres gebasz.
    Az idegesítő az volt benne h volt amikor úgy megszakadt h nem tudtam róla. Mifitet elindítottam, és azzal kezdett h csatlakozás. utánna fél-1 napig jó volt. Csak elég bosszantó volt h kb fél naponta el kellett indítanom mifit et előtérbe csak h biztos legyen a kapcsolat.

    1 hónapja átálltam Mibandage önálló módra, majd mifit uninstall. Azóta stabilabb a kapcsolat mint új korában. Sajnos így bukom az A-GPS frissítéseit, de átértékelve, gps részt nagyon ritkán használtam, és hogy mindig lássam az értesítéseket jóval fontosabb volt.

    Szóval amíg az óra megnem purcan (2 éves már elmúlt) , szinte biztos h gyári appját sose fogja látni újra :D pár hónapja volt ráadásul olyan updateje mifitnek amivel a nyelvet keverte, kb utolsó csepp volt. Xiaomi cuccait mindig is kedveltem, de app téren vmi borzalom

Új hozzászólás Aktív témák