- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vodafone mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arageus
tag
válasz mob_zzz #13717 üzenetére
Nekem hasonló volt, úgy kb nyáron kezdődött. Mifit + Mibandage. Néha arra lettem figyelmes h telón értesítésbe kapcsolódási hiba, indítsa újra bluetooth-t értesítés mifit töl. Gondoltam várok 1 ideig, hátha csak vmi szoftveres gebasz.
Az idegesítő az volt benne h volt amikor úgy megszakadt h nem tudtam róla. Mifitet elindítottam, és azzal kezdett h csatlakozás. utánna fél-1 napig jó volt. Csak elég bosszantó volt h kb fél naponta el kellett indítanom mifit et előtérbe csak h biztos legyen a kapcsolat.1 hónapja átálltam Mibandage önálló módra, majd mifit uninstall. Azóta stabilabb a kapcsolat mint új korában. Sajnos így bukom az A-GPS frissítéseit, de átértékelve, gps részt nagyon ritkán használtam, és hogy mindig lássam az értesítéseket jóval fontosabb volt.
Szóval amíg az óra megnem purcan (2 éves már elmúlt) , szinte biztos h gyári appját sose fogja látni újra pár hónapja volt ráadásul olyan updateje mifitnek amivel a nyelvet keverte, kb utolsó csepp volt. Xiaomi cuccait mindig is kedveltem, de app téren vmi borzalom
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest