-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arageus
tag
válasz
mob_zzz #13717 üzenetére
Nekem hasonló volt, úgy kb nyáron kezdődött. Mifit + Mibandage. Néha arra lettem figyelmes h telón értesítésbe kapcsolódási hiba, indítsa újra bluetooth-t értesítés mifit töl. Gondoltam várok 1 ideig, hátha csak vmi szoftveres gebasz.
Az idegesítő az volt benne h volt amikor úgy megszakadt h nem tudtam róla. Mifitet elindítottam, és azzal kezdett h csatlakozás. utánna fél-1 napig jó volt. Csak elég bosszantó volt h kb fél naponta el kellett indítanom mifit et előtérbe csak h biztos legyen a kapcsolat.1 hónapja átálltam Mibandage önálló módra, majd mifit uninstall. Azóta stabilabb a kapcsolat mint új korában. Sajnos így bukom az A-GPS frissítéseit, de átértékelve, gps részt nagyon ritkán használtam, és hogy mindig lássam az értesítéseket jóval fontosabb volt.
Szóval amíg az óra megnem purcan (2 éves már elmúlt) , szinte biztos h gyári appját sose fogja látni újra
pár hónapja volt ráadásul olyan updateje mifitnek amivel a nyelvet keverte, kb utolsó csepp volt. Xiaomi cuccait mindig is kedveltem, de app téren vmi borzalom
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sweet.tv - internetes TV
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest