- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
K0zm0
aktív tag
válasz
straightedge
üzenetére
Ezekben a topikokban vagyok aktív!
-
K0zm0
aktív tag
válasz
straightedge
üzenetére
A "pénzszerzéses" részbe én sem nagyon mentem bele, de ha jól értettem, akkor a tokeneket amiket kapsz az engedélyezett reklámok után, kvázi donate formájában utalhatod a Brave-el partnerségben álló oldalak fejlesztőinek.
Persze lehet, hogy valamit félreértettem, mert az a része nem érdekel, nem az miatt kezdtem el használni. -
K0zm0
aktív tag
válasz
straightedge
üzenetére
Ezer köszönet!
Esküszöm, hogy amikor frissen bekonfiguráltam bekapcsolva hagytam, de magam sem tudom miért és el is feledtkeztem róla, amikor belefutottam a problémába!
+1 ! -
lofagi
addikt
válasz
straightedge
üzenetére
-
lofagi
addikt
válasz
straightedge
üzenetére
ÁÁÁ nagyszerű! Köszönöm szépen! Így tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest