Új hozzászólás Aktív témák
-
zzotto
csendes tag
válasz
osztraksajt #2100 üzenetére
Mindent távolról (HPE iLO Integrated Remote Console)csinálok így azelőtt nem volt gond.
Vagy esetleg valaki a legújabb sp letöltési link ?
[ Módosította: radi8tor ]
-
zzotto
csendes tag
Tulajdonképpen az a fő gondom sem a Intelligent Provisioning-ot az F10-en sem a hp smart array configuration utility-t az F5-re nem reagál.Találkozott már valaki ilyen problémával? Mi lehet az oka ? Amikor kb fél éve összeraktam minden oké volt.... Most szeretnék rajta változtatni és pafff a bootoláskor ezt írja: "ilo 4 has detected a self-test error" Vagy szervíz ?
-
zzotto
csendes tag
Sziasztok !
Tudna nekem valaki segíteni friss bios letöltéssel kapcsolatban mert sajnos a hp oldalon azt írja hogy a gar lejárt pedig 2016,01,25 vettem a szerverem. És a fő problémám hogy nem tudok belépni a inteligens raid felületre.....talán a frissítés megoldaná
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest