- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mykroft
tag
válasz
Doky1988 #2757 üzenetére
dejó, hogy mondod, elfelejtettem kikapcsolni az NSA310-met
Nem egész egy éve használom a G8at, alap celeron procival, 12GB rammal.
Decemberben átálltam teljesen az NSA-ról, és utána el is feledkeztem róla, pedig csak addig akartam jártani, amig minden biztosan nem működik a G8ról.
Az NSA majd egyszer be lesz állítva időszakos biztonsági mentő helynek, de addig is, mostmár ideje pihennie. -
pap
senior tag
válasz
Doky1988 #2757 üzenetére
Én konkrétan NAS-t akartam venni, de aztán olvastam erről a lehetőségről, hogy a Gen8-al lehet futtatni Xpenology-t is, virtualizálni is lehet. Igy ez mellett döntöttem kb. 2 hónapja. Igaz vettem bele még ramot és egy erősebb procit, de igy olyan 80 körül vagyok. Most Xpenology fut rajta ESXI alatt, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Szerintem jobban megéri mint egy NAS.
-
Balages74
csendes tag
válasz
Doky1988 #2757 üzenetére
Én két éve vettem és használom NAS-nak (Openmediavault); file szerver, torrent, nyomtatószerver, DLNA szerver funkciókkal elsősorban, nagyon meg vagyok elégedve vele. A fogyasztása 4x3.5 HDD-vel (Raid5) plusz SSD-n az OS kb 50-55Wh az UPS szerint. A lehetőségek kb korlátlanok
ennél kompaktabb NAS-nak használható szervert szerintem nem nagyon találsz, van benne remote management (iLO) is, kell ennél több?
-
Imco
őstag
válasz
Doky1988 #2757 üzenetére
Aki idejár, az ezt használja. Nem igen hallottam rá panaszt. Max. csak az ára miatt szokott panasz lenni. Elég nagy a szórás. Én kb. 3 hónapig kerestem használt-új synologyt, majd réjöttem, hogy a xpeno is ezt tudja olcsóbban. 4 hónap tapasztalattal, nem bántam meg a vásárlást. Jó szívvel ajánlom. A zyxel helyet nagy ugrás lesz. Szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Gamer PC - R5 2600, RX 580 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged