Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Netfone
- Honor Magic V2 - origami
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
DLDKox
aktív tag
-
fogtunder
nagyúr
válasz cucuska79 #4709 üzenetére
én anno túrtam a netet e miatt, de nem igazán találtam róla infót. az, hogy az egyik 15W TDP, a másik pedig 25W, nem igazán jelent sokat ebből a szempontból. mivel az idő jelentős részét 10% alatti loadon tölti, vagy idle-ben, nem hinném, hogy jelentős a fogyasztás beli különbség.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Rick4
félisten
válasz cucuska79 #4709 üzenetére
Szerintem minden HDMI működik DOS alatt is, a bios is megy, még szép. Az oprendszer telepítés nas szoftvereknél csak részben zajlik képernyős üzemmódban, oprendszerfüggő a dolog.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz cucuska79 #2749 üzenetére
Ez arra való, hogy másolás közben RAM-ot is használja.
Ilyenkor azért látsz 100MB/sec-et, mert a másolandó merevlemezről annyival olvassa be RAM-ba, de lehet a végén 99%-on több másodpercig is megáll. Ilyenkor írja ki ténylegesen a cél merevlemezre az adatokat. Ha jól emlékszem.⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz cucuska79 #2740 üzenetére
Az Advanced Format nyolcszoros méretű, 4096 bájtos, vagyis 4 kilobájtos szektorokat definiál, melyek egyetlen Sync/DAM és egyetlen ECC blokkal rendelkeznek, és nincs szükség a szektorok közti résre sem. Ez a mágneses tányér felületének sokkal hatékonyabb kihasználását jelenti a korábbiakhoz képest. A Western Digital szerint ráadásul ez lehetővé tette azt is, hogy jobb ECC-védelmet kapjanak a szektorok, mivel a hosszabb javító kódnak jóval kisebb, pontosan nyolcada a költsége, mintha ugyanazt a hagyományos sémában akarnánk elérni.
A kompatibilitás érdekében azonban a WD és más gyártók úgy döntöttek, hogy a kontroller továbbra is 512 bájtos szektorokat mutat a számítógép felé, így lényegében 8 logikai szektorból épül fel egy fizikai Advanced Format szektor. Bár műszakilag nem részletezi az okokat, a WD közölte, hogy az Advanced Format legjobban a friss Windows 7, Vista és Mac OS X operációs rendszerekkel működik együtt, és a teljesítmény szuboptimális Windows XP használatakor, ezért arra az esetre külön beállításokat és szoftveres eszközt javasol a teljesítmény növeléséhez.
⭐ Stella
-
-
zsolt501
nagyúr
válasz cucuska79 #2717 üzenetére
Én szerintem ott valami szoftveres gond lehet, mert én még gigabites hálózaton keresztül is tudok 60MB-al másolni a WD RED-re, akár egy vírusirtó is lehet a ludas ebben, vagy egy hibás program vagy egy driver, mert ezek a hibák már nálam is előfordultak, és tudtak ilyen hibát csinálni.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- i5-14600KF, Gainward 4070Ti, 32GB DDR5 6000Mhz
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 6600 Xt 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Intel Core i7-8700K + ASUS ROG MAXIMUS X APEX Alaplap
- Fractal Resign Ryzen 5600G ITX PC HTPC
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 7700 XT (RTX 3070 Ti-t veri)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest