- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Molk
tag
Sziasztok!
Már egy hete szívok azzal hogy egy HP 840 G1-en nem tudom a hálózatot/wifit-beállítani. A windows egyszerűen nem jeleníti meg a hálózatok-ikont és a wifi nem működik.Itt van két kép ami mutatja a legfőbb problémámat.
A következő a felállás:
- Friss windows 7 telepítve
- Driverek felrakva (a legfrissebb, gyártó honlapjáról)A gépet amikor telepítettem és beállítottam akkor a hálózattal nem volt semmi baj, minden tökéletesen működött (Wifi ment). Most viszont csak a Lan-ról van net, de a windows azt sem mutatja (alul jobbra lent).
Ezeket próbáltam:
- Ellenőriztem hogy az Intel 7260 rendesen van a gépben.
- Driver az intel oldaláról újra lett telepítve.
- Ki és be lett kapcsolva a wifi a fizikai gombal a gépen.
- Bios beállítások ellenőrizve
- Kb 6 órát töltöttem, hogy az google-s javaslatokat végigpróbáltam (registry ilyen-olyan módosítása stb).
Semmi változást nem értem el. A probléma ugyazúgy jelen van. Wifi kapcsolat és hálózati ikon (alul jobb lent) még mindig nincs.
Találkozott már bárki ilyen hibával?
Van még bármi amit nem próbáltam?Én már ott tartok, hogy újrarakom a windowst ha más ötletetek nincs.
Ennyit még nem szívtam windowsal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Posta, csomagküldés
- Opel topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- ROG Strix G713QE 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla