Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BerlinBoy632
csendes tag
Kifoghattam egy rossz példányt?
Írtam már ide játékfagyásról..
Hp Pavilion G6 2018sh. Asszem.
Ugye írtam,h egy játék lefagy/újraindul.Gondoltam,hogy szoftver hiba,játékspecifikus.
Elindítás után 1mp-10perc közt random lefagy és 10-ből 3-szor újra tud indulni,a maradék 7 esetben nekem kell gombbal ki-bekapcsolni,ha azt akarom,hogy menjen.
Ma feltettem egy játékot,ami ki volt próbálva,az asztali gépen tökéletesen megy(illetve most nem,mert meghalt).
Laptopon lefagy.Kétszer indítottam el,egyszer újraindult kb 1 perc után,pedig elindulás után a bejelentkezés jön be,direkt nem jelentkeztem be,nem nyomtam egy gombot sem,csak néztem.Hopp,egyszercsak elszállt a kép és azonnal újraindult.Előtte,mikor legelőször indítottam el,akkor úgy fagyott le,hogy a kép megmaradt.
Ez az első eset,a 30-ból kb,mikor láttam egy jtékot úgy,lefagyni,hogy a kép nem ment el.A másikat akáhányszor elindítottam,mindig feketére fagyott.Itt láttam a képet.
Úgy képzeljétek el,mint a szeteroszkóp cuccokat,a kék-piros 3D-s dolgokat..Van a főkép,ami RGB,tőle balra elcsúsztatva kb 2cm-rel ugyanaz a kép zöld színben,jobbra pedig rózsaszínes,pirosas.Kicsit pixeles is,pl a kurzor körül van egy pirosas-rózsaszínes négyzet,ami nem sima egyszínű,hanem pontokból áll össze.Képet nem tudok mutatni sajna,csak így leírni.
-
BerlinBoy632
csendes tag
Na jó,ez már egy hatalmas vicc.Elindítom megint,mihelyst betölt a játék,kifagy az egész.Előtte meg tudtam 10 percet játszani próbaképp és magamtól ki tudtam lépni,nem fagyott le.Minden ugyanúgy volt beállítva pedig.
-
BerlinBoy632
csendes tag
Dafaq?
Jó lett a gép..Múltkor írtam,hogy nem megy egy játék,azonnal lefagy,ha elindítom vagy később ha rányomok valamire.Fekete képernyő,teljes fagyás,csak a kikapcs-bekapcs oldja meg,kivéve ha szerencsém van és magától újra tud indulni..
Na mi volt a baj?A tököm nem gondolt volna arra,de mondom miért ne?Aztán az lett a vége,hogy fagyás nélkül tudtam vele játszani kicsit és tovább jutottam,mint bármikor.
Van ilyesmi probléma a HP CoolSense progival?Vmi hőmérséklet meg ventillátor,nem tom mire jó,de ilyesmiket írkál,hgyha a gép nem állóhelyzetben van akkor méri a hőmérsékletet és az alapján állígatja a ventiket meg ilyeneket..Gondoltam kikapcsolom,miért ne.Játékok felmelgítik a gépet,ez meg beszól neki,lehet az a baj.Aztán ment,semmi fagyás,semmi.Tökéletes.
-
BerlinBoy632
csendes tag
válasz
zsolthee #27706 üzenetére
Fejlemények.
Mindig akkor fagy ki, mikor csinálok vmit.Legelőször,mikor a nevet akartam megadni,a névmezőbe kattintás után fagyott ki.Aztán az élsimitás bekapcsolása után.Harmadjár egy kincsesládára kattintás után.Fel se bírtam venni,amit dobott kifagyott.Megpróbáltam megint,ugyanaz.Mihelyst rányomok a ládára fél másodpercen belül elszáll az egész,aztán pedig vagy újraindul vagy csak kifagy..
Tuti,hogy szoftveres hiba?Én még olyat nem láttam,hogy úgy fagy ki valami,hogy a monitor is kikapcsol és újraindul az egész gép.
Próbáltam drivert frissíteni,de azt mondja az oldal,hogy a vidkari drivert ne tegyem fel olyan gépekhez,amikben "switchable graphics" van,akármi is az,gondolom,APU meg GPU.Meg így,hogy tényleg APU van benne,abban is beépített GPU,meg van rendes GPU is,ugyanúgy kell felrakni drivert,mint asztali gépen? Amúgy nem olyan régi a driver sem,12.2-es.
Az,hogy támogatja-e,nem mindegy?Úgyis kiírná,ha nem vagy el se indulna.
-
BerlinBoy632
csendes tag
válasz
BerlinBoy632 #27691 üzenetére
Valami ötlet esetleg?
-
BerlinBoy632
csendes tag
H all!
Vettem egy Pavillion g6-2018sh laptopot,A10-4600-as trinity APU-val, 4gb rammal meg 7670m-es GPUval játékra és mindenre jó,de arra meg pont nem...
Tesóm játszik vmi gagyi Metinnel,azt mondta 2 perc után kifagyott neki.Kapott az egész kép egy zöldes árnyalatot és szevasz.Hogy hogy indította/indult újra fogalma sincs..
Aztán gondoltam felteszem a Torchlight 2-t.
Csinálom a karaktert,tehát még menüben vagyok,beállítom a képét,írnám a nevét,puff elszáll az egész..Na jó,alt+tab?Semmi,Crtl+alt+del?Semmi.Kattingatás?Semmi.Caps lock?Semmi.
A monitor is kikapcsolt a vérbe,mert szép fekete volt.Ha ment volna,akkor szürkés lett volna.De nem ment.Power gombot nyomva tartva lekapcsoltam,aztán később fel.Na mondom,akkor megint.Eljutottam a játékig,mert gyorsan végigkattingattam a karakterlapot,jött egy átvezető,bekerültem a játékba,akadt.Na nézzünk egy settingset.AA be volt kapcsolva,na kapcsoljuk csak ki.Azt mondta,h újra kell indulnia a játéknak,hogy kikapcsoljon.Na jól van,indulj akkor újra.Újraindult,léptem kettőt,puff elszállt megint..Most kivételesen magától újraindult..Aztán megnéztem harmadjára is.Játékba bejutottam,mert a karakter ugye már megvolt,megint vagy 2 percet volt elindulva a játék,aztán megint merevre fagyott az egész,a kép megint elszállt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Zephyrus G GA502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest