- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
highness
tag
Sziasztok!
Eddig nem használtam az akkut a gépemhez, most viszont mikor beraktam 2% töltöttségnél nem megy feljebb.
Próbáltam bekapcsolva, és kikapcsolva is tölteni. 2 napja benne van a gépben, ennyi idő alatt fel kellett volna töltődnie. Van valami ötletetek mit tegyek?
A segítséget előre is köszönöm. -
highness
tag
válasz
Rossing #4964 üzenetére
Nekem is hasonló problémám volt az XP telepítésekor. Nekem a megoldás az volt, hogy a letöltött SATA drivert beleintegráltam az XP-be az nLite programmal, és azt írtam ki Alcohol 120%-al.
A lényeg az, hogy a NERO-val kiírt XP nem működik jól notebookon.
Erről van egy xp telepítése notebookra nevű fórum topik ezen az oldalon.
Remélem segítettem. -
highness
tag
válasz
xcbiker #4954 üzenetére
Persze igazad van,a sebesség sem elhanyagolható szempont. Igyekszem is megtenni érte amit kell.pl:a legfrissebb drivereket használom, letörlöm a sok szemetet amit otthagynak a progik, letiltom a feleslegesen a memóriában levő autómatikusan indulő alkalmazásokat stb, de van hogy megbuggyanok és a hardver adta lehetőségeket ki is használom, és ilyen szinte felesleges dolgokat próbálok ki, mint ez az ikon effekt.
Kinőni ebből fizikálisan remélem már nem fogok tovább a jelenlegi 194cm magasságomnál.
Az életkorom révén biztos lesz még változás, de most 31 évesen valóban nem ez a legfontosabb dolog az életemben. -
highness
tag
Köszönöm!
A VistaMizert használom, de szerencsére csak 1% a menória kihasználtságának a növekedése, azaz 16%-ra emelkedett a telepítés és újraindítás után. A kinézet teljes változása (Vista kinézet, áttetsző ablakok, jó hangok) ennyit megér. A Vista alapból 24% ramor evett meg a 4Gb-ból.
Igazából tudom, hogy ez a vacakolás a laptoppal, meg az ikonokkal sokakat megmosolyogtat, de én örömömet találom benne.
Az über ikont kipróbáltam, nem az amit keresek. -
highness
tag
Sziasztok!
Igazából nem ide kellene írni, de nem találtam megfelelő topikot.
A gépemen xp van, de kicsit optikailag fel szeretném turbósítani.
Az egyik elérhetetlen ismerősönmél láttam, hogy van olyan progi, amivel az asztalon lévő ikonokra kattanva animálódnak. Pl meggyűrődnek, vagy hullámoznak.
Ha tudjátok melyik program tudja ezt, légyszi segítsetek.
Elöre is köszönöm, és ne haragudjatok, hogy itt kérek segítséget. -
highness
tag
Sziasztok!
A gépemen jelenleg WindowsXP van, de szeretném kipróbálni a Vistát, mert az talán tudná kezelni mind a 4Gb ramot, és az nVidia GeForce 8600GS-t is frissebb driverrel tudnám használni, nem mellesleg directX 10-es támogatással.
A kérdésm az lenne, hogy ha mégse jönne be a Vista, akkor hogy tudom visszatenni a jó öreg XP-t? (Mert ha jól tudom, nem engedi alapból a régebbi Windows verzió telepítését.)A válaszokat, és a segítségeteket előre is nagyon köszönöm!
-
highness
tag
A lényeget elfelejtettem, Windows XP van a notimon.
-
highness
tag
Sziasztok!
A gépemben Nvidia GeForce 8600-GS videóvezérlő van.
A kérdésem az lenne, hogy honnan érdemes beszereznem a legfrissebb drivert, ami hibátlanul működik? Lehet hogy túl óvatos vagyok, de azt hallottam, hogy nem minden driver jó a mobil gépekbe.
A segítséget előre is köszönöm! -
highness
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Nektek köszönhetően sikerült feltenni végre az XP-t.
Az Alcohol 120% tényleg kell, mert a Neroval kiírtam ugyanazt az XP-t, és nem működött.
Az i940,i960 SATA driverre sem találtam volna rá ilyen könnyen.
Még egyszer köszönöm! -
highness
tag
Sziasztok Srácok!
Kis problémám van, és a segítségeteket szeretném kérni ha lehet.
A gépemen újra akartam rakni az XP-t, de csak a törlésig jutottam. A telepítő cd-ről bootolva azt írja, hogy nincs merevlemez. Kipróbáltam 4 féle XP verziót hasonló sikerrel.
Utánanéztem itt-ott, de csak adig jutottam, hogy NLITE-tal lehet sata drivert integrálni a
telepítőbe, mert az nem stimmel.
Nos a kérdésem az lenne, hogy létezik-e elérhető kész XP telepítő cd HP Pavilion laptophoz.
Vagy legalább a SATA driver elérhetőségét írjátok meg, amit megpróbálhatok beintegrálni.
A gépben 2db 250Gb-os Winyó van, de a tipusában nem vagyok biztos.
A segítséget előre is köszönöm mindenkinek! -
highness
tag
Sziasztok srácok!
Egy hete megvettem az első notebookomat, az aláírásban is látható HP Pavilion DV9500 tipusú gépet. Nagyon zsír, minden szépen fut, de a GPU hőmérséklete szerintem elég magasra 80'C-ra kúszik, ha meghajtom valami izmos játékkal.
A kérdésem az lenne, hogy mennyi lehet a felső hőmérsékleti érték amit a gép még károsodás nélkül simán elvisel?
A videovezérlő GeForce8600-GS
A másik kérdésem, hogy egy 17"-os notihoz milyen hűtőt ajánlanátok?
A válaszaitokat előre is köszönöm!
Üdv, highness
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Arch Linux
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Motoros topic
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged