- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
SeniorTilla #54270 üzenetére
De ha 120Hz lenne, akkor gyönyörű folyamatos lenne a kép, mint a többi 120-144Hz-es monitorú notijaim esetén. Viszont ez full 60Hz szemre, húzza a csíkot az egér és a görgetés sem olyan fluid, mint amilyen szokott lenni 120Hz és magasabb esetén. Nyakamat rá, hogy max 60Hz
Megpróbálok utána nézni, hogy mi a turpisság.
-
hito
nagyúr
válasz
SeniorTilla #54267 üzenetére
Még egy érdekes dolgot vettem észre a panel esetében. Gépházban, speciális megjelenítési beállításoknál 120,102Hz-et ír frissítésnél. Nyilván nem hiszek neki, mert szemre köze nincs a 120Hz-hez, de akkor miért írja?
-
hito
nagyúr
válasz
SeniorTilla #54267 üzenetére
Az bizony
Ezért örültem nagyon, amikor kinéztem a gépet és félve megkérdeztem, hogy melyik panellel van szerelve. Ő meg félve válaszolt, mert azt gondolta, hogy nekem is a nagyobb felbontású fog kelleni és így már akkor nem is érdekel
Én meg pont ezt kerestem. Sokat használom kültéren és oda nagyon kevés az átlag 300-400nit.
Hát, akkor ez valószínűleg sosem fog kiderülni. Nem baj, lényeg, hogy nekem megfelel érzésre/ránézésre. Köszi a választ!
-
hito
nagyúr
válasz
SeniorTilla #54264 üzenetére
Mit mondjak, hogy kikutatható legyen a pontos típus? AIDA-ban ezt írja:
Képernyő azonosítója IVO0515
Gyártó M130NV41 R0
Gyártás ideje 2018A színek nagyon rendben vannak és úgy általában a képminőség. Ezért is lettem volna kíváncsi arra, hogy ez milyen panel. Csomó eszközömet szemre földbe döngöli. Nekem nagyon kellemes csalódás. A SV-nak is hébe-hóba hasznát venném, csak szokni kell, mert hirtelen hajlamos kifolyni tőle a szemem
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Néhány napja vettem egy HP Elite X2 1013 G3-as notit Sure View panellel. A kijelző specifikációja érdekelne, de sehol nem találok róla infót (sRGB/AdobeRGB lefedettség, freki, stb.). Tudnátok ebben segíteni? AIDA se sokat segített. Képernyő azonosítónál, gyártónál butaságokat ír.
-
hito
nagyúr
Sziasztok,
HP Revolve 810 G1 notebook-omba szerettem volna WWAN kártyát tenni. Még régről maradt rám egy Gobi 2000 mini-PCIe modem. Gondoltam ha már itt van a polcon beledobom, legalább nem kell venni. Induláskor viszont kiírta a gép, hogy nem támogatott WWAN modul, ezért a BIOS automatikusan letiltja.
Van valami megoldás arra, hogy működjön benne, vagy jobb lesz ha rögtön valami kompatibilis kártya után nézek? Ha az utóbbi, akkor milyet keressek, mikkel kompatibilis?
-
hito
nagyúr
válasz
SeniorTilla #44849 üzenetére
Még annyi, hogy itt a gari hogy működik? Külföldi a gép, asszem szlovak, de szamlam sajnos nincs. HP oldala szerint még vastagon garis.
-
hito
nagyúr
válasz
SeniorTilla #44849 üzenetére
Ez a vicc, hogy ha olcsó gépet veszel, jobb hangzást kapsz. 400-500eFt-ért meg olyat, hogy inkább ne lenne benne semmi. Rohej. A Lenovo Thinkpad Helix 2-m Pro Keyboard dokkolojaban elég tisztességes hangsugarzo van. Az eddigi legbrutalabb hangzást tablet fronton a Dell Latitude 11 5175-m esetben tapasztaltam. Olyat szolt, hogy nem hittem el. De mas sem
Az a gaz, hogy ehhez a szintű hardverhez ragaszkodnék, igy az a Yoga nem alternativa sajnos bármilyen jol is szóljon. Azért is választottam ezt a HP-t, mert minden extra benne van ami nekem kell + elég eros es a B&O- bol kiindulva gondoltam hangzás téren is hellyel-kozzel helyt all. Hat nagyon nagyot tévedtem ebben.
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Vettem egy HP Elite X2 1012 G1 tablet-notebook féleséget. A problémám az, hogy cseppet átverve érzem magam. Ez lenne a tökéletes gép, minden stimmel, csak éppen amit a legjobban kihangsúlyoznak a gépen, az a legretekebb.
Igen, a Bang&Olufsen hangszórónak csúfolt cicergő, nevetséges rettenetről van szó. Nem hogy a névre nem méltó, amit odaírtak, de még a külön márkanév marketing nélkül lévő hangszórók is köröket vernek rá kategórián belül, de még alatta is.
Két kérdésem lenne ezzel kapcsolatban:
- esetleg van-e valami megoldás rá, hogy életre keljenek, jött-e rá javítás, frissítés, bármi
- hogy van képük pont azt a részét hangsúlyozni és ilyen névvel illetni, ami az egyetlen gyenge pontja a gépnek (?). Pont azt!Maga a gép elképesztő, az eddigi legjobb a sok tablet közül amit próbáltam, de ezzel - számomra - agyonvágták.
-
hito
nagyúr
Már azt hittem, hogy egyedül vagyok a Földön
Hát, nekem hál'Istennek még nem volt recoveryre szükségem. Inkább Vista DVD-t használok, nem csípem ezeket a recovery megoldásokat. Ha szar a rendszer, egyszerűen feltolom a vistát lemezről és kész.
Ez történt tegnap is, de most nem úsztam meg zökkenőmentesen...rendszer felment, driverek is, csak azt a nyamvadt QUICKPlay alkalmazást nem sikerül sehogy feltennem
Nincs valakinek valamilyen infója, hogy honnan lehet leszedni. HP.hu/com-ról mindent megpróbáltam feltenni, de egyik se az. Ügyfélszoliról beszéltem egy taggal, azt mondta hogy az csak úgy fog működni szerinte, hogyha recovery particióról teszem fel a pistát. Külön lemez használata esetén nem fog menni a dolog szerinte...
-
hito
nagyúr
Sziasztok...tegnap vettem egy DV5 1160-eh notit. Kis túlzással ez az egyik legjobb ár/érték arányú gépezet most a piacon.
Kérdésem az lenne, hogy a HDMI kimenet vajon hangot is továbbít? Sok helyen kerestem neten a választ, de vagy én vagyok a nyomi, vagy sehol nem írják...
VGA-tól lehidaltam...Crysis Warhead játékos grafikán, 1280X800 felbontásban vígan rohangál, akadásmentesen
-
hito
nagyúr
Az ace mega codec packot raktam fel telepítés után
Nekem az a legfontosabb
Nem igazán tom, hogy milyen driverek kellenek rá...ráhagytam a winra, tudom h az nem a legjobb megoldás.Mentségemre legyen mondva azért egy ATI vezérlőt megetettem vele. Mondjuk azt se nagyon tudom, hogy a megfelelőt tettem-e fel hozzá. Annyit érzékelek, hogy kutya baja a kijelzőnek, amig nem tettem ezt föl, addig pl explorer hullámosodott ha scrolloztam fel vagy le....1ébként folyamatosan töltőn van, aksi már nem sokat ér(kb 1óra 20perc). De jó vétel volt?Picit feljebb írtam adatokat meg árat...
-
hito
nagyúr
Svchost.exe-ből nekem 5 is van
2 hálózati,2 system, és egy helyi....1ébként ez milyen alkalmazás?Sztem nem lehet idősebb 2évesnél, meg a konstrukció sem. Celeron ide vagy oda, azért mégiscsak 2600MHz...csak nem szeret dolgozni. A ram tényleg elég sovi, főleg hogy a vkártya még visz is belőle. Compaq Presario 2500: 2600MHz I. Celeron, 256ram, Ati radeon akármi, 40GB HDD, cd/dvd iró, beépített wifi, s-video kimenet, firewire csati és 15" monitor...Azért nem olyan gáz ugye?Vagy igen? 47ért vettem.......
-
hito
nagyúr
Most elindítottam a mp-t, megy egy total comm., meg egy explorer wifin keresztül és 65%os a cpu használat...normális ez?Az előbb egy rendszer üresjárat folyamat 80%ot mutatott cpu használatra. Ez tényleg normális és csak én pánikolok?
-
hito
nagyúr
Tim....lapozó fájl 206Mb, grafikusan kb középen egy nyíl egyenes vonalat mutat, semmi mozgás. Amikor szenved kb 4-5 folyamat van ami lerántja a teljestményt, köztük a taskmanager is(!!!!). Nem tudok nagyon másra gondolni az oprendszeren kívül, mert a régivel villám volt. Hallottam vmi olyasmit, hogy compaq gépekre valami spéci win kell (külön gyártotta hozzá a micros.), de ez lehet hogy csak a régi gépekre volt igaz, mert én azzal kapcsolatba hallottam. Pl ez tényleg igaz volt a régi armada gépekre, nekem egy 100s-em volt és tényleg nem volt hozzá jó a gyári xp, pedig a teljesítménye alapján vígan mennie kellett volna rajta.
-
hito
nagyúr
Ha ez számít 2600Mhz-es Intel Celeron proci és sajna csak 256Mb ram(amiből 64-et el is visz a videokártya) van benne. De ez azért nem olyan gyengusz, hogy egy total commandert 10mp alatt nyisson meg, vagy egy media player elindításán 1 percet morfondírozzon...és ez bármire igaz amit meg akarok nyitni vagy el akarok indítani
-
hito
nagyúr
Sziasztok...van egy nagy problémám. Pár napja vettem egy egész elfogadható állapotban lévő Compaq Presario 2500-as gépet. Szépen muzsikált a dolog, de újrahúztam a gépet sp2-vel és azóta csak kinlódik. Az előző oprendszer is xp sp2 volt, de valami "reborn" hackelt változat. Amióta jogtiszta van rajta tiszta tetű, a cpu használat folyamatosan 40 és 95% között ingadozik bekapcsolás után is, pedig még nem is fut rajta semmi...próbáljak csak valami munkát adni neki, rögtön kb 3000%-os cpu terheltség lesz. Mi eheti ennyire a gépet? Mintha tökig le lenne terhelve, pedig semmi nem is fut. Előre is köszönöm a tippeket meg a segítséget!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- P16s Gen2 16" 4K+ OLED Ryzen 7 PRO 7840U 64GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest