- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
T500
aktív tag
If you recall back to late May of 2007 when HP released its entire new business notebook lineup, we discovered the new naming convention for business notebooks to have the following classification based on number grouping:
* Ultra-Light (2000)
* Balanced Mobility (6000)
* High Performance (8000).While the letter designations at the end of a model number indicate the following:
* s = standard
* b = business
* p = professional
* w = workstationRemélem OK!
-
spyduck
nagyúr
Az "s" modellek a konzumer gépek, olcsók és mondhatni rosszabb minőségűek, míg a "b" az üzleti kategória, jó anyaghasználat, kopásmentes külső, megbízható.
A 6710b-ben lévő proci sokkal-sokkal erősebb de az a baj, h régebben az inteles 6710b-k alaplapjai fél év után felmondták a szolgálatot míg az AMD-s ek tökéletes működnek, én tuti a 6715b-t venném már csak emiatt is. -
-
agent_k
őstag
Mostmár lassan két hónapja használok egy ilyet, van egy kis tapasztalatom.
A billentyűzet kritikán aluli. Kb 800 forintos kategória. A tapipad gombjai ugyanúgy... lötyög az összes. Kizárólag jacken keresztül van hangom (nem nem én vagyok a balfasz) A bal kezem alatt kényelmetlenül melegszik, sok gépelés után. Szerencse, hogy nem ilyen munkát kell főleg végeznem vele. Még vagy 2 usb elfért volna rajta igazán.
Világítás tervező program (Relux), AutoCad 2007, Excel sok táblával, Pdf szerkesztés, sok doksi egyszerre megnyitva, némi Photshop, ezek kifogástalanul működnek. Vistaval eddig nem volt semmi gondom. Feltettem és azóta kifogástalanul működik. Csak új program vagy vista frissítések miatt indítom újra, egyébként hibrid alvásba megy. Jelenleg 8.13-as a rendszerstabilitás a vista szerint.
x1350-nel szerelték, ami mondjuk arra elég is, hogy egy 3d-s, AutoCad-es rajzot gond nélkül renderel vagy forgat meg. Nem tudom te mire használnád. Játszani kompromisszumok nélkül nem lehet rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- AliExpress tapasztalatok
- Battlefield 6
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Lexus, Toyota topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest