- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Broki1
tag
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom. Egy Dv5-1060eh-m van úgy egy éve. Az elmúlt hónapban kezdődött az a jelenség, hogy a monitor fénye össze-vissza villog(elsötétül-kivilágosodik) és a képernyő egyik fele mindig világosabb mint a másik fele(kb átlósan). Most újraraktam a 32 bit-es Win7-et de semmi javulás nincs. Az Nvidia oldaláról is leszedtem a legújabb videókártya drivert. Mindegyik energiaséma beállításnál ezt produkálja, és mindig töltővel használom.
Más is tapasztal-e már hasonlót ill. szervíz nélkül tudnák-e valamit még kezdeni vele.
December közepéig még garis.
A hozzászolásokat előre is köszönöm! -
Broki1
tag
válasz
Parsley #6914 üzenetére
A D meghajtón valószínű a Recovery partício van, amit ezek szerint a recovery disk creatorral már ki is írtál 2 dvd lemzre. Erről bármikor vissza tudod állítani a vásárláskor meglévő rendszert a gépedre. Ezek után erre a partícióra már nincs is szükséged, ha eltelt a vásárlástól 3 nap szerintem törölheted is. Partícionálni a vinyót én a Gparted Live Cd-t javaslom.
XP-t is rá tudsz tenni egy pár hozzászólással ezelőtt Blackbit kolléga kirakta hozzá a driver packot.
A hdmi-s részhez meg nem tudok hozzászolni, mert még nem próbáltam.
Egyenlőre ennyi.
-
Broki1
tag
válasz
Takitoca22 #6631 üzenetére
Spyduck (#6496)
"Biosban kapcsold ki a SATA natív módot vagy ha kell a sata mód ami csak a hibernálásnál előny akkor csináld meg ezt: [link]"
Mivel nálad nem lehet a biosban kapcsolni a sata módot ezért marad az Xp telepítő módosítása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen videókártyát?
- Nők, nőügyek (18+)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- További aktív témák...
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Új Thinkpad X1 Carbon 10th, 14" FHD+ IPS, i7-1260P, 32GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest