- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BluEyes
őstag
Hmm, ez a helyszín-dolog nem ám akkora hülyeség, mint aminek látszik. Asztali gép, lakótelepi földeletlen konnektorba dugva. Ha a szomszéd a ház előtt indította a Wartburgot, a gép bekapcsolt magától. Baszki, mire rájöttem...
Most nem tudom megkérdezni, de mintha azt mondta volna a gazdája, hogy csak hálózatról táplálva tapasztalta, akkuról nem. Bár ez nem lesz egyszerű, kb. 2 óra akkuidő mindössze, és van hogy napokig sincs jelenség, úgyhogy ezt nem lesz könnyű kifigyelni. -
marci85
csendes tag
Volt, mikor napokig semmi gond, máskor meg többször is egymás után. Az xp vezeték nélküli hálózatok ablakban sikerült kiakasztani
[link]
Itt tudsz olvasni róla, valszeg a te gépedet is érinti ez a tipushiba. Az alaplapcsere kb 2 hétig tartott, az első alkalommal csak biost frissítettek, de a gond nem oldódott meg. 2-jára már kicseréltékvinyón minden megmaradt, de a biztonság kedvéért a recovery dvdkről ujraraktam a gyári vistát
azóta nincs gond, kopp-kopp...
-
marci85
csendes tag
Hello! nekem is ugyanilyen gondom volt ezzel a típussal, véletlenszerű időpontokban omlott ossze, raktam rá xp-t is, ugyanúgy megmaradt a probléma. Szervízben először nem tudtak vele csinálni semmit, később már sikerült konkrétan "előcsalnom" a hibát: a hálózati kapcsolatok ablak megnyitása közben a wlan gombját nyomkodva mindig kifagyott.
Alaplapcsere oldotta meg a gondot. -
ABE
őstag
Fura vagy sem, nagyon szoftveres gondnak tűnik.
Sajnos a recovery partíciós telepítést nem ismerem, de az biztos, hogy a Vista nagyobb mint az XP. Viszont ezt a 13 Gb-ot "kicsit" soknak találom én is.
Az Sw_setup könyvtár a HP drivereit és programjait tartalmazza telepíthető formában, tehát nyugodtan írd ki és töröld le, mert a Windows nem fogja hiányolni.
-
ABE
őstag
Azt gondold végig, hogy amíg tökéletesen működött a rendszer, addig milyen programokat futtattál. Ha pl. akkor még nem volt fent a Skype, és az új verzióval nem fog fagyni, akkor ne aggódj, mert simán elképzelhető, hogy szoftveres gondja van a gépnek. Nekem anno Vista alatt az uTorrent egyik verziója okozott gondot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Vírusirtó topic
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- 27% SZÁMLÁVAL! HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Lenovo Legion 5 gamer laptop makulátlan állapotban, 32GB RAM-mal!
- Dell Precision 5550 Intel Core i9-10885H Nvidia Quadro T2000 32 GB RAM 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 G2 - jogtiszta Windows
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest