- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peczek
aktív tag
válasz
INTELligent #39028 üzenetére
Az Elitebook- kok jóval strapabíróbb szerkezetek, mint a Probookok, nekem volt mind a kettő ( bár korábbi verziók )
-
qbeer666
tag
válasz
INTELligent #39028 üzenetére
Nekem ProBook 450 G1-em van, ami ugyanaz mind a 600-aa, amit te írtál csak rosszabb kijelzővel. Sztem az elég jó választás lenne, a másikat annyira nem ismerem, bár sztem az egy régebbi típus, és amikor fél éve vettem az enyémet, akkor ennek egyetlen hátrányának a kijelzőt tartották, de a 600-as kb. 60e ft-tal drágább volt.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
INTELligent #38971 üzenetére
Hát ez ilyen akkor... Remélem azért az újabb szériásokban már alap a váltás.
Vettünk kettő 8460P-t használtan 90K-ért és teljesen jól mennek. Abban nincs DVGA. -
Khelben
nagyúr
válasz
INTELligent #38967 üzenetére
Fizikailag nincs kivezetve a cpu-ból az integrált vga, tehát nem tudod kiszedni a dedikáltat, mert akkor el se indul a gép. Legalábbis a 8560W-n így van és másfél órát bír az akku sima filmnézéssel.
-
szabonagyur
félisten
válasz
INTELligent #38967 üzenetére
Szia
A cikk alapján teljesen tiltva van az Intel HD, innentől életre sem tudod kelteni, tehát csak AMD van, nincs váltás.
Itt nem úgy van, mint sok konzumer gép esetében, hogy van Intel HD meg AMD is és vált a rendszer ha kell, ez kb. olyan mint sok nagyon felső gamer gép, hogy csak dvga megy. Itt nincs semmilyen BIOS bug. -
Ren Hoek
veterán
válasz
INTELligent #38964 üzenetére
Jól értetted, ez valami BIOS bug lehet... fogalmam sincs, hogy javították-e, de teljesen jogos...
Szerintem ne vedd meg addig amíg nem derült ki valahonnan. Bolt stb..
-
Ren Hoek
veterán
válasz
INTELligent #38962 üzenetére
Miért kéne kikapcsolni? Alapból az i5 integráltat használja. Csak játék közben megy át a Radeonra. Vagy valami speckó problémáról van szó? Amúgy volt erről szó itt a topicban, arra jutottunk, hogy a Radeon mobile chip is alig fogyaszt idle-ben. Talán semennyivel sem többet. 50-60 Mhz-re leveszi az órajelet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Könyvajánló
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Battlefield 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- Futás, futópályák
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest