- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
adm
őstag
válasz
Bencus88 #9055 üzenetére
olyan a felbontása, ami specifikációban szerepelt. nagyobb értelemszerűen nem lehet, kisebb felbontáson meg nem érdemes használni.
nem mindegyiknek. csak aminek a hűtése nem az alkatrészek teljesítményéhez van tervezve.
rakhatsz alá csak akkor pont a mobilitást veszted el. vagy viszed mindig magaddal - a notival megegyező méretű és harmad annyi súlyú laptophűtőt -, vagy nem használod teljes terheléssel. -
válasz
Bencus88 #8969 üzenetére
Igen, SeniorTilla-nal minden full UJ. Hajra'
A linkelt noti annyival tud "tobbet" (?) hogy nem AMD hanem Intel processzorral van szerelve. De az, hogy dragabb, nem feltetlenul jelenti azt hogy gyorsabb.
Az a4team boltrol semmi info egyik topicban se.
Ha vegul ugy dontesz, hogy nem SeniorTilla-tol vasarolsz, tudom javasolni a notebook.hu-t. Itt meg viszonylag jo aron van az altalad kinezett noti, es nem egy www.sosem.hallottal.errol.a.boltrol.hu bolt ^^ -
válasz
Bencus88 #8961 üzenetére
Félre ne értsetek, nem akarom magamat reklámozni, nincs is rá szükségem. A személyes tapasztalataimat írom le, hogy a leendő klubtagunk (mármint a Pavilion Klub-é
) jól döntsön, néhány testközeli infót szeretnék adni.
1, dv6 a HDX16-ból lett csinálva, lebutítva, úgymond. A kaszni ugyanaz, csak más színben és tartalommal
2, a dv5-től jobb (hűtés, SPDIF kimenet, numkeys, képminőség)
3, a dv7-től gyengébb: hangban (mélynyomó sokat számít, főleg a dv7-1xxx szériánál), csak egy HDD helye van, nincs LED kijelzője, mint a dv7-2xxx-eknek, kisebb az akksi kapacitása és a TFT felbontása
4, szerintem, de ez magánvélemény: a tudásához és felbontásához képest túl nagy a gép, egyértelmű, hogy csak az új - 16:9-et bele! - divatirányzat miatt lett ekkora. Nincs is most új 15-ös szériája a HP-nak, vagy a dv5, vagy a dv6. Nem szabad a dv6-tól egy dv5-ös méretét várni. Egy jó dv7-es szerintem ár/érték arányban jobb a dv6-nál, bár igaz, nagyobb is és kicsit nehezebb. -
Kobe
veterán
válasz
Bencus88 #8961 üzenetére
nem
úgy értem, hogy nincsenek igazán komparatív előnyei egyikkel szemben sem.
Kevesebb választási lehetőség van ebben a szériában. Nekem az AMD proci nem igazán szimpi, akár játékot, akár munkát nézem, pedig dv6-osokat csak ezzel tömik, a fekete coffe black felület gyűjti az ujjlenyomatot mint állat (szintén ezt erőltetik a dv6-nál, dv7nél lehet "választani, a sima ezüst klasszisokkal jobb), a képernyő felbontása is ilyen átmeneti, holott méretben alig van különbség a dv6 és dv7 között, és annak ha minimálisan is, de nagyobb a felbontása, amit pluszba még jobb gpu is hajt emg, a 4530 as radeon valahogy pont a 4650 és a 9600m gt mögé csúszik be színvonalban....azt meg nem is mondom, hogy a dv6-os nekem kicsit "órmótlannak" tűnik élőben, hülyén jön ki rajta a widescreen téma, túl vastag káva a képernyő körül, kijelzőhöz képest orbitálisnak tűnő billentyűzet.....A dv5-ös gyakorlatilag semmi más, mint a dv7-es kistestvére, gyak uyganazokkal a belsőségekkel, így max a hűtési rendszert és a plusz vinyófoglalatot érdemes nézni a kettő között
Én, ha neked volnék, egy ilyet szereznék 10 K val karcsúbban árban és még vagy 20-30K t nyerve a jobb hardveren: [link]
-
Kobe
veterán
válasz
Bencus88 #8958 üzenetére
senior tilla is szerez rendelésre, pár napos átfutási idővel, tudtommal. Én is csak lebeszélni "tudlak" a dv6-ról, nem tudom, nem erőltetni akarom, de nekem a dv6 amolyan "zabigyerek-szériának" tűnik a dv5 és dv7 között, mindkettőnek megvannak a maga előnyei, és pont beraktak a 2 széria közé valamit, ami sem nem ilyen sem nem olyan...olyan semmi extra
-
válasz
Bencus88 #8956 üzenetére
Hello!
Nem lebeszelni akarlak arrol a notebook-rol, nehogy fe'lree'rtsd. De javaslom nezz szet ezen hirdetesek kozott mert igen jo' a'ron ki'na'lja a hirdeto az amugy zsir uj notebook-okat. Foleg EZ hihetetlen jo aron van. Sajnos en lemaradtam rola, mert egy nappal az elott vettem meg a notimat mielott feladta a hirdeto ezt a hirdetest. (De sebaj, a noti amit vettem joforman csak annyiba kulonbozik ettol hogy minusz ~2" a kijelzomeretben. A me'rgelo" az a dologban, hogy a kisebb kijelzos notimat dragabban vettem, mint amennyiert ezt kinalja a hirdeto.)
Es nem, nem berelt fel a szoban forgo hirdeto, hogy terjesszem a hirdeteseit, mielott valaki megva'dolna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Precision 5520 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Dell Vostro 3520 notebook Core i3-1215U processzorral eladó
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest