- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecsetif
aktív tag
válasz
jegenye77 #44995 üzenetére
Mivel valószínüleg több wifikártyával is szerelték (Illesztőprogram-Hálózat) a helyes sorrend:
aida64 -> számítógép/összegzés -> google.
Tedd fel a gyártó legújabb driverét -> Ha még mindig nem jó keress rá, hogy van-e másnak is gondja vele.
Ez max. 15-20 perc. Még két megás letöltési sebesség mellet is. -
kecsetif
aktív tag
válasz
jegenye77 #44989 üzenetére
Megéri keresni olyan fotót, ahol a gép szétszedve látszik, pl. a notebookcheck-en. (Balra fent? Bár ott csak egy antennacsatlakozó látszik...) A youtube-on is gyanítom találsz szétszedős videókat (disassembly). De ha garancás, inkább a szervíz! Ha használtan vetted papírok nélkül a hp honlapján tudod ellenőrizni a gari érvényességét.
-
törölt tag
válasz
jegenye77 #44549 üzenetére
Nálam wifin a régi Acer gépemen 40 Mb/s volt az érték. Ezzel a mostanival 50 körül. Vezetéken nekem is hozza a 94-et.
Lehet, hogy a nem megfelelő driver miatt rosszul kérdezi le a wifi jelszavát, és hiába adod meg a jót, ha nem egyezik, akkor nem csatlakozik. De a lassulást okozhatja hardveres hiba is. Nem hinném, hogy az adott csatornán akkora lenne a leterheltség, hogy ekkora forgalmi dugót okozzon. -
-
-
-
Stirbi
addikt
válasz
jegenye77 #42618 üzenetére
Szia!
Kompromisszumot kell kötni. Tudom, hogy asztali lesz, amit mondani fogok, de én egy intel g550 + igp + 4gb ram kombóval játszottam a cod4-et multiban 640*480-ban minimum grafikai beállításokkal (kb. 40-80fps-el), amikor egy kis kikapcsolódásra volt szükségem. Elvoltam vele. Annyira elég volt.
-
twine
veterán
válasz
jegenye77 #42496 üzenetére
Amit előttem a szakértő úr írt,a gyakorlatban alá is tudom támasztani...
Használtan vettem a notebookot,cca 3 órás aksival...viszont itthon sokat volt töltőre dugva,,, pár hónappal később kezdtem tapasztalni az üzemidő csökkenést, majd egyik pillanatról a másikra teljesen megkukásodott az aksi...
Most vettem egy utángyártott aksit,, de csak akkor tolom a gépbe, ha valóban szükséges "terepen"...
Ismerős körben persze osztottam az észt eddig is, hogy a vezetékre kötött notebook töltési ciklusai miatt hamar le lehet "offolni" az aksit...aki megfogadta a tanácsot elégedetten használja azóta is,,, magam részéről lesz@rtam, meg is lett az eredménye...én odafigyelek ezek után...
De persze ez nem aranyszabály,,, mindenki úgy használja ahogy akarja a gépét... -
-
válasz
jegenye77 #42494 üzenetére
A HP nem foglalkozik vele, de a Lenovo-vak van olyan beállítása, ahol 60%-nál nem tölti tovább az akksit. Ezzel kíméli a cellákat, mert a folyamatosan maximálisra töltött cellák hamarabb tönkremennek. Nem tudom, van-e segédprogram erre, de ha igen, azt jó használni, mert ezzel kíméled az akkut.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5480, 14" FHD, I5-6440HQ CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5400, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest