- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
válasz
gessztenye
üzenetére
Ez nem hang hanem modem, az "audio" dolog kicsit megtévesztő!
-
xlalix
tag
válasz
gessztenye
üzenetére
éppen uj rendszert tettem fel tehát még szűz volt a gép...nem az enyém a gép és azt mondta a haverom h semmi drivere nincs...
-
Maxiri
tag
válasz
gessztenye
üzenetére
A 120e sehogy sem sok. Asztali gépben sem kapsz olyan áron ilyen teljesítményt. Hátulütő, hogy "kamionos"
. Még így sem drága, csak qrva nagy a rizikó. Én nem vennék ilyesmit, az eccer fix... Sok szerencsét! 
-
Maxiri
tag
válasz
gessztenye
üzenetére
Szerintem is szentségtörés, de ha valaki olcsón akar laptophoz jutni, amely alapvető irodai, otthoni feladatokat ellát, akkor meggondolandó. Másrészt Én sem vennék fusit, mert hála Istennek volt egy ilyen jó 6720s-ra pénzünk(200e). A Toshiba mellett viszont kiállok, mert az jó gép. Amúgy a fujitsu gépek sem olyan rosszak ám, attól függetlenül, hogy vannak rémtörténetek. Hallottam róluk jókat is. Ezt mindenki döntse el magának, vagy az eladóra a pultot
. Najó, ez csak vicc volt. Ha rossz a termék, akkor ott a gari, a visszavásárlás, fogyasztóvédelem, stb.. Amikor meg az ember elgondolkodik egy notebook megvásárlásán, akkor illik körülnézni az illető fórumokon, mint azt tette nagyon helyesen kopac itt
.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Macbook Air M1 2020 // 13" // 16/512GB // Számla+Garancia /
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Még így sem drága, csak qrva nagy a rizikó. Én nem vennék ilyesmit, az eccer fix... Sok szerencsét! 
Pyttawrx