Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Android Autót minden mobilra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
albi31
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
..és a lényeg,az említett alaplapok még véletlenül sem gyártódnak egy gyártósoron vagy ugyan azon alkatrészekkel...

-
Drenadar
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Biztos? én azt hittem, hogy ez egy "jobb" műanyag.... szálcsiszolás látszik rajta, totál fekete... manapság nehéz meghatározni mi fém mi műanyag, de ha aluminium akkor az mégjobb... Akkor főleg tegyük már le egy elitbook mellé, hogy lássuk azt a nagy különbséget anyagminőségben
nagyon kíváncsi vagyok... De neked van több ilyened is, nem? 
De akkor meg főleg nem értem, hogy aluminium hogy képes ilyen foltokat szerezni...
Amúgy a kijelző tényleg durva, láttam már pár laptopot, házban is van, de mindegyik ugye az "olcsóbb" minőség és ... hát... durva különbség...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amatőr csillagászat
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Suzuki topik
- Mazda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K Beégett I Cam I W10 I Gar
- Gamer 17' 144hz Asus ROG i7, RTX 2070 Super, 2TB m.2 SSD
- Új Asus Zenbook UX3407RA
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nagyon kíváncsi vagyok... De neked van több ilyened is, nem?
Pyttawrx