- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz Dhampir #22362 üzenetére
Játék téren nem tudok nyilatkozni, de azt a Turion II CPU-t még az én gyík i3-asom (350M) is megeszi reggelire.
A 17"-es gép pedig nem "hordozható", hanem "szállítható"15-ös gépet asztalon én is külső monitorra kötve használom.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
veterán
Szerinted miért linkeltem be ezt lejjebb?
notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.htmlElső körben magad is láthatod, h mennyivel van feljebb a listában a 4 magos processzor. Annyit még hozzátennék, h a 4 mag ereje ott jön jól, ahol olyan alkalmazásokat futtatsz, ahol mind a 4 mag ki van használva. Mert 2 magot használva megeshet a P540 gyorsabb, lévén jóval magasabb az órajele.
Sajnos annak a 4 magos procinak csak 1.8GHz-re telik, ez nem valami sok.A 17"-os laptopot nem lehet cipelni, csak kocsival.
Szüleimnek otthon egy 17"-os van, ráadásul a régebbi, 16:10-es kijelzős változat, párszor már vittem ide-oda, de inkább nem cipelem.. :/
A 15"-os notit is kényelmetlen hosszabb távon hordozni (szvsz).Én a helyedben megfontolnám amit itt írtak, h +1 egy monitort veszel hozzá.
Nekem is úgy van itthon. Van az asztali gépem, amivel játszok. Egy 22"-os (16:10-es) monitorral. Meg van a notim, amivel netezek, de a képe a monitorra van kötve, bill, egér, nyomtató, stb mindent rá tudok kötni, és ha kiterjesztett módba kapcsolom, még nagyobb kijelzőhöz jutok. Egy ekkora monitor 25ezer körül van itt az aprók közt. Bőven megéri.
És akkor megveheted a korszerű második generációs i5-ös gépet.Vagy adott árkategórián belül egy erősebb videokártyával szerelt notit is vehetsz, de az i5-ös HD3000 IGP-je is elég jól visz alap játékokat.
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Graphics
Jómunkásember
17,3-as kb 3,3kg súllyal rendelkezik, a dm4 ennél könnyebb, változattól függően én 2,5 kg-ra saccolom.
A procit illetőleg pedig az X4-es AMD jobb mint az X2-es ,de ezeket mind veri az i5-2410m
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- ROG Strix G713QE 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar