Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
norot
csendes tag
válasz
Zalaymate
üzenetére
Nekem pont úgy van, csak egyszer kér ujjlenyomatot. Szerintem a HP Protecttools Administrative Console-ban nézz körül. Bal oldalt Security - > authentication, szerintem ott van kiválasztva a policynál hogy require all credentials. Állítsd át hogy require one of legyen. Így az ujjlenyomat/jelszó (nekem itt van még smartcard is) közül elég csak az egyiket megadnod.
A Windows előtt meg ugyanott a security -> features menüben megadott pre-boot security engedélyezése miatt kér jelszót.
De csak tippelek, 2 napja van HP gépen, sőt egyáltalán laptopom is
Más: a 8440p-m touchpadjának sz*rakodik a bal gombja
Ha kicsit nyomom le, akkor átbillen a nyomásponton, viszont nem mindig érzékeli a kattintást. Kicsit erősebben kell nyomni. A többi gomb jó.
Na most vettem észre, mindez csak akkor van, a gomb jobb oldalát nyomom. A bal oldalán teljesen jónak tűnik. Mintha két érzékelő lenne benne, és az egyik elromlott volna :S Annyira mondjuk nem zavar, mert vagy külső egérrel használom, vagy inkább a touchpadot érintve kattintok, de akkor is :S Emiatt foglalkoznának velem gariban szerintetek? Bár lehet, hogy nem éri meg a várakozást, mire elkészül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo V155-15API - Ryzen 5 I 8GB I 512SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ha kicsit nyomom le, akkor átbillen a nyomásponton, viszont nem mindig érzékeli a kattintást. Kicsit erősebben kell nyomni. A többi gomb jó.
Pyttawrx