Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
repcor
csendes tag
Grat a notebookhoz látam elnyerte neked is az nx7300 amit ajánlottam... és gondolom már tudod akkor h. miért nem az nx7400asat... de 11e olcsóbban vetted meg

1308 adik hozzászólásomban látod h. kell feldobni 1 windowst nézz vissza a driverekről anyit nekem a srác rendes volt és adott 1 driver cd-t ami normális amúgy énis 1-2 drivert onnan szedtem de a CD-t feldobom majd neked webre és elküldöm mailbe... Sajnos most korházban vagyok és ezt nemtudom megtenni 1 hét kb..
A bios frissítés nekem elsőre ment... 2. driver asszem honlapom. Én ilyen HP softvereket nem raktam fel kivéve touch pad stb... érdemes letölteni a frisebb video kártya driver az intel honlapjáról... Mert az jobb... ha nemtudod feltelepiteni rossz a windows-od.
bluetooth: Nekem se indúlt el elsőre csak mikor másodszorra telepitettem fel a windowst nem értettem 1xercsak észrevette... és igen tényleg van benne

Új hozzászólás Aktív témák
- Takarékoskodj az erőforrásokkal
- Gumi és felni topik
- AliExpress tapasztalatok
- Hardcore café
- iPhone topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Automobilista 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 touch gari 2028.11
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS kijelző, I7-8565U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- Acer Extensa 215-52 (2021) Megkímélt állapot, 1 TB HDD, dobozával!
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx