Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
bocX
tag
thX grat!
igen, 7300 jó szép, tetszik, szolid letisztult forma, a billentyűzet anyaghasználata, és a nyomogatása kevésbé jön be, de megszokás kérdése.
nos mivel a hétvégén nem volt PH, igy rászántam magam
és nekiálltam olvasgatni itt-ott. azóta win sp2 felment, meg egy csomó driver, én spec hp honlapjáról szedtem, van amit a 7300driver oldaláról van amit a 7400-ről, mert egy csomó minden a 7300om nincs rajta. 
azóta BT is megy, nagy nehezen sikerült hozzá drivert találni, asszem a 8220as noti integrated modul with BT driverrel felismerte, valami forumba akadtam rá.
a korábbi hsz-edben irtad a sata módot hogy lehet aktivizálni, nos, én nem irtam ujabb win lemezt csak ezért...kipróbáltam a ''klikkelőkirályoknak'' cimű 2. javallatot amelytet te nem próbáltál ki, ami .pdf formában volt, simán működik a dolog - jelzem akkor, én kipróbáltam.
szóval kezd összeállni a noti mindenféle formába. 
a videokártya driverrel nekem nincs bajom, ill nem vetetm észre semmi furcsát, szal sztem ez is jó, hogy miben jobb azt nemtudom.
ettől függetlenül annak a driver cd-nek örülnék majd, ha elküldöd.
thX!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Hálózati / IP kamera
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Arc Raiders
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- SSD kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és nekiálltam olvasgatni itt-ott. azóta win sp2 felment, meg egy csomó driver, én spec hp honlapjáról szedtem, van amit a 7300driver oldaláról van amit a 7400-ről, mert egy csomó minden a 7300om nincs rajta. 

Pyttawrx