- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fkenny
senior tag
válasz
koshmar #17249 üzenetére
Már elve új korában is 5%elhasználódottságot írt de mivel 3órán telepítettem a gépet és 25% alá nem merítettem így nem vertem a nyálam, de most már egyre kevesebb pedig csak 3 ciklus van az aksiban ami édeskevés. (Acerem 1.5éves korában 68ciklussal is 3%elhasználódottságú volt mert vigyáztam rá...) most 30%-ot ír de ha lehúzom a tápot 5perc múlva hangosan könyörög... a tápkábeléért.
-
fkenny
senior tag
válasz
koshmar #17244 üzenetére
Am. kicsit igazad is volt, mert a régebbi AMD-s notik melegebbek voltak, de fejlődtek azóta
(nem visszafelé)
Majd este ha kikapcsolom megnézem neked pontosan hol van. Az én notim 150+futár volt eredeti win7 prfo64bit, 4gb ram, 5470, 320gb 7200hdd, meg a szar aksi és táskaEgy szálat használó alkalmazások terén a a tied jobb, de ha mind a 3-at ki tudja használni az enyém a jobb.
-
fkenny
senior tag
válasz
koshmar #17240 üzenetére
Attól még hogy AMD nem biztos hogy jobban melegedik mivel van olyan tulajdonsága a prociknak hogy TDP. (fogyasztás) Pl a te és az én gépemben egy 25W-os TDP-vel megáldott proci van de sok Intel i3 i5 i7 sajnos az 35W-os TDP osztályba sorolható. (AMD-nél is van/volt/lesz). De mivel, hogy az Intel prociban benne is van a grafikus mag így közel ugyan olyan a fogyasztása ergo a hőmérséklet is szinte ugyan az.
Am. nem tudom mi bajod a gép hangjával, mert ha hallottad volna az én Acer-em hangját már bekapcsolás után ez a gép hozzá képest hangtalan. Am. meg a BIOS-ba be lehet állítani hogy ha AC-n van ne menjen állandóan a venti, meg ugye az energiagazdálkodási sémákat is be kell configolni és nem lesz a ventinek hangja. Az meg hogy a 7200RPM-el megáldott vinyó "hangos" cserébe gyors.
Nem kioktatás akart ez a hsz lenni, (egy picit az
) megbántani nem akarlak.
-
grex4
aktív tag
válasz
koshmar #17222 üzenetére
hát nemtudom mikori vétel de az enyém olyan volt mint egy karácsonyfa.
a C meghajtón volt egy hp-s software mappa, abban egy olyan mappa hogy drivers. Ujratelepitett oprendszernek csak ebből a driver mappából tettem fel a dolgokat és minden működött, mindent felismert. innentől kezdve saját progik fel.win7, 1hetes gép.
-
zetecR
addikt
válasz
koshmar #17192 üzenetére
Friss állapotához képest a TRIM mellett is lassul (a tesztprogramok alapján), de csuda gyors úgy, is; most tök mindegy, hogy 100 vagy 60 MB/s pl. a szekvenciális írás.
Az oprendszer szempontjából fontos kis fileoknál (4k) összehasonlíthatatlanul gyorsabb, mint a HDD. Kb annyival, mint az elérési idő.
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz
koshmar #17160 üzenetére
nincs recovery visszaszámlálás. van 1-2 rendszer indításával egyidejűleg induló program, de azok maradnak is. nekem fontosabb az, hogy openoffice, skype, stb rögtön induljon és gyorsan indulnak is. nézek egy kikapcsolást, pill
kb 7mp a leállítás. SSD-nél nem érdemes hibernálni.
-
-
HaKo
aktív tag
válasz
koshmar #17110 üzenetére
Jóéjt!
Mai tapasztalat:
HP Power Assist: High
Win: Teljesítménycentrikus
Fényerő max
Media Player - MSN - Firefox -WLAN/Bluetooth bekapcsolvaKicsivel több mint 1,5 óra.
Nem az erőssége az akkuidő úgy érzem, de azért még mindig lájkolom.
Legközelebb full minimumon próbálom. Úgy azért egy 3 óra illene.
-
HaKo
aktív tag
válasz
koshmar #17084 üzenetére
Ez ennyi, nekem is éppen 2 óra volt. Mondjuk nekem elég is mert nem használom huzamosabb ideig akksiról.
Ha a Battery Check-ben baloldalt lennt a beállításoknál átállítod speciálisra akkor látod a cellafeszültségeket. És egyéb adatokat. Hibát nekem sem ír, így remélem nincs vele gond.
-
HaKo
aktív tag
válasz
koshmar #17041 üzenetére
HP Support Assistant-en belül van. [link]
Igazából fogalmam sincs, nekem nem tűnt úgy hogy baja lenne. kb 3 órát ment a gép róla úgy, hogy teljesítménycentrikus beállításon volt.
És maga a program is jónak írja. Azért ha egy cellahibát nem tudna megállapítani az gáz lenne... -
-
HaKo
aktív tag
válasz
koshmar #17013 üzenetére
@CharlieDrop: Persze, napról napra változnak az árak.
Jó az i5, a Pentium-M 1,6-hoz képest főleg.
Gyors nagyon. Nekem nem tűnik úgy, hogy nagyon melegedne, de majd lemérem azzal a hőmérő progival. Még nem sok progi van rajta, de amikrt próbáltam azoknál nem kellett sokat várni.
-
HaKo
aktív tag
válasz
koshmar #17004 üzenetére
Én is így vagyok a W7-el.
De tetszik eddig.
Ezt a gépet vettem: [link]
190 ezer volt.
36 hónap garanciát írnak rá az oldalon, a kapott számlán és a garipapíron is annyi van, viszont a HP online adatbázisában 1 szerepel, rákérdeztem erre a Ramiris-nál hogy hogy van, gondolom hétfőn majd kapok válasz hogy hogy is van. -
HaKo
aktív tag
válasz
koshmar #17001 üzenetére
Ezt a progit akkor asszem nem tettem fel.
Kicsit kaotikus volt a telpítés mert driver lemezt nem kaptam csak linuxot.
Nagyon meg vagyok vele elégedve, elég csendes nem zavaró a hangja. Se a vinyóé sem a ventié. Az összeszerelés szerintem nagyon jó, igaz nekem a H billentyű kicsit hangosabb mint a többi. Így egyedi.
Apróság, a rá ragasztott matricák össze-vissza vannak, lehet később majd leszedem őket.
Gyorsaságával eddig nincs gondom. 5 pontot kapott a Windows élményindexen. Játékokat még nem próbáltam rajta, sem erőforrásigényesebb programot. De szerintem nem lesz gond. Ahogy néztem az egyik HP progi írta, hogy 1x4GB 1333MHz-es memória van benne. Ez tetszik később akár még bővíthető könnyen.
Igazából még ismerkedek az egésszel, a W7 is meg a gép is új, hát még hogy 64 bites. -
pumukli23
senior tag
válasz
koshmar #16966 üzenetére
Semmi baja nem lesz egy aksinak h 10% alá lehúzod. (Valószínű, hogy direkt rászámoltak egy kis tartalékot.)
Mr.Skyline: Akkor szokott drasztikusan megugrani a % érték aminél kikapcsol/készenlét stb.. ha egy cella megpusztul az akksiban. Új gép esetén ez nem valószínű, ~2 éves akksi esetén már előfordulhat.
-
Z86
őstag
válasz
koshmar #16957 üzenetére
Itt egy robbantott ábra, egyenlőre talán ennyi elég
-
Z86
őstag
válasz
koshmar #16905 üzenetére
Tudom, hogy HP fórumon ilyet nem illik mondani, de szerintem legközelebb ThinkPad-et vegyél
"nem akadt olyan gép, ami a 7 mp-es boot idővel rendelkező Lenovo EE2.0-ás gépet megszorította volna" -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PlayStation 3
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest