Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
qwertly #18542 üzenetére
Gondolom te is a T7700-as verziót vetted. Cpuz-vel less már rá, amikor nincs terhelve a gép, a csökkentett -valszeg 1200mhz- órajelhez mekkora feszt kap a cpu? Lehet mondtad már, de nem találom, mennyire halk/hangos maga a gép?
szerk: A hdd-t ki lehet venni a dokkolóból?
szerk2: Meg azt nézd már meg, a wifi ugyan n-es benne, vagy csak a/b/g?
-
Bobyjack
senior tag
válasz
qwertly #18488 üzenetére
Az eladók baromira nem voltak képben a dokkolóval kapcsolatban. Annyit tudtak róla, hogy dokkoló aztán kész. Felse tűnt nekik, hogy olyan nehéz mint egy tégla. Otthon bedugtam erre elkezd mocorogni a doboz. Szokásos winyó felpörgés hang és venti zúgás. Nagyon hangos szegényem. Szerencsére van benne szenzor és leáll ha nincs bent meleg és a winyó is kikapcsol ha nem használod.
-
pumukli23
senior tag
válasz
qwertly #18470 üzenetére
Az akkut és a dokkolót fent már linkelték, fáj a szívem, elfogadnám mindkettőt
Kell sim kártya a 3ghez, az akksi alatt van a slot, ahova be lehet dugni.
Magyar billentyű nem tudom mennyi hozzá, de az utód gépbe (6930p) újonnan 25-30k között mozog, használtan 10k körül találni hozzá. Gondolom a 10p-hez némileg olcsóbb, de van pontosan erre passzoló matrica is.
(pl múltkor meglepődtem, egy gyári dell studio-n a magyar billentyűzet matricázva volt.. azt nem tudom, hogy a kereskedő így oldotta meg okosban.. vagy a dell nem fest 1532 féle billzetet hanem nemzetenként matricáz... de érdekes.) -
rekid
addikt
válasz
qwertly #18464 üzenetére
Ez a modell jó 3-4 éves. Nyilván nem tudtak eladni az összes legyártott darabot, így "bennragadt" ez amúgy számolt veszteség. (Minden a vilagon nagy peldanyszamból legyartott dologoból van tehat ezzel semmi baj) Miutan a hpnak van frissebb modelle (6910 utóda 6930 annak az utóda a 8440 és most jelentették be a legujabb 8440et váltó szeriat) így ezek egyértelműen "eladhatatlanok". Ilyenkor jön a renew program és eladják potom összegért hogy csökkentsék a veszteséget mert meg mindig jobb potom aron eladni mint a raktárban tárolni vagy bezúzni. ugyan olyan uj gepek amit senki nem hasznalt egyszeruen sokat gyártottak es nem ment el mind. Ezek most spanyol billesek szal vszinu egy ottani raktárból származnak.
Kialakitas: Hp egyik legjobban sikerült gépe, minden téren. Bill etalon. Lehet cseréltetni is magyarra vagy átatricazod.
Garancia: Teljesen normális, az üzlet is nagyon korrekt.Ez a laptop nem játékra lett kitalálva ha élvezhetően szeretnél játszani akkor 2000 körüli játékok.
Vinyot természetesen lehet benne bővíteni.Amennyiben egy megbízható laptopot keresel mindennapi nem túlzottan erőforrás igényes használathoz totálisan best buy. Főleg 3 év garival.
-
pumukli23
senior tag
válasz
qwertly #18464 üzenetére
-Teljesen normális a garancia, neten meg tudod nézni a lejárati dátumot, ha ez eltérne a ténylegestől, akkor a szervizben a számlával igazolod a megvétel napját és onnan él a 3 év.
-Bármilyen nyelvű lehet, azért a legvalószínűbb, hogy valamilyen európai nyelv, pl spanyol, francia esetleg vmi cirill betűsA kiosztása ezeknek (úgy tudom) ugyanaz mint a magyarnak, szóval gépelni ugyanúgy kell. Lehet kapni 1-2-3k ft-ért matricát, ami pont passzol rá.
- 2Gb egy ideig elég, ha kapsz olcsón, vehetsz hozzá még 1-2 gigát. Ddr2 valszeg már nem lesz olcsóbb.. mivel már nem gyártják. A helyedben használnám egy hétig, utána döntenék. Persze kérdés, hogy a 2 giga egy modulban van-e vagy 2*1giga van benne.
- Atihoz nem tudok sajnos hozzászólni, nekem a 6930p integrált intel 4500mhd-vel viszi a hd videókat, de benne is van a nevébenMivel benne van az ati nevében is, így laikusként úgy gondolom viszi.
- Tehetsz bele nagyobb vinyót, fejből nem tudom, hogy sata1 vagy sata2 kell bele. Valószínűleg mehet bele a 2-es is, max nem tudod kihasználni a max sebességét.
Keress rá guglin a 6910p service manual-ra, abban le lesz írva a részletes specifikációja a gépnek, ott elvileg megtalálod a vinyó csatolóját is.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged