- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
apuc
őstag
Nekem van és volt is HP-m és egy Lenovi Ideapad régebbi, U560-as széria-szintén nagyon jó gép, a mai napig hibátlanul megy 1.5 éve, nap mint nap.
Azon már 1.5 éve is volt HDMI! és ujjlenyomat-olvasó, ráadásul akkor egyedülálló módon- ebben a 140 ezer forintos /Win7-el!/sávban akkor újonnan 6 órát simán bírta az aksi-most is bír 4-5 órát, bár asztalon van,ez a filmnézős gépünk.
Megjárta tunéziát, Egyiptomot és egy hétig a kórházban is ez volt "a" média centrum- rajta 250 mesefilmmel.szóval jó kis ketyere.
Én személy szerint a legjobban ezt a gépet szeretem még mindíg, pedíg volt egy HP Pavilion DV5 1140eh előtte külön videókarival- az erősebb volt,szebb és csilivili- de fűtött is rendesen.
azt is amikor kiöregedett jóárasítva eladtam, követte a G550.
Bár az új kedvencem most a Samsung, de ha a fiamnak karácsonyra nem lett volna olyan jó áron a HP 635, akkor ezt vettem volna, mint amit belinkeltél- csak nem volt akciós hitellel sajnos..
Ráadásul a Lenovo szervízzel csak jó tapasztalatom van, gyorsak és korrektek- nekem még közel is vannak a Kucsma utcában-A G550-ben 20 hónapos gépnél bedobta a törülközőt a vinyóm, persze nem csoda..annyit seedelt szegényke
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tőzsde és gazdaság
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Autós topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX G15 // 15,6" WQHD IPS 165Hz // Ryzen 9 5900HX // RX6800M 12GB // GARANCIA // AJÁNDÉK
- Lenovo T460s i5-6200u / IPS Full HD / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / szép állapot
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged