- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- iPhone topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
apuc
őstag
Nekem van és volt is HP-m és egy Lenovi Ideapad régebbi, U560-as széria-szintén nagyon jó gép, a mai napig hibátlanul megy 1.5 éve, nap mint nap.
Azon már 1.5 éve is volt HDMI! és ujjlenyomat-olvasó, ráadásul akkor egyedülálló módon- ebben a 140 ezer forintos /Win7-el!/sávban akkor újonnan 6 órát simán bírta az aksi-most is bír 4-5 órát, bár asztalon van,ez a filmnézős gépünk.
Megjárta tunéziát, Egyiptomot és egy hétig a kórházban is ez volt "a" média centrum- rajta 250 mesefilmmel.szóval jó kis ketyere.
Én személy szerint a legjobban ezt a gépet szeretem még mindíg, pedíg volt egy HP Pavilion DV5 1140eh előtte külön videókarival- az erősebb volt,szebb és csilivili- de fűtött is rendesen.
azt is amikor kiöregedett jóárasítva eladtam, követte a G550.
Bár az új kedvencem most a Samsung, de ha a fiamnak karácsonyra nem lett volna olyan jó áron a HP 635, akkor ezt vettem volna, mint amit belinkeltél- csak nem volt akciós hitellel sajnos..
Ráadásul a Lenovo szervízzel csak jó tapasztalatom van, gyorsak és korrektek- nekem még közel is vannak a Kucsma utcában -A G550-ben 20 hónapos gépnél bedobta a törülközőt a vinyóm, persze nem csoda..annyit seedelt szegényke[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- ROG Strix G713QE 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar