- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Yaye
őstag
válasz
westlake #208 üzenetére
Szia!
1: Aktuálissá vált az említett Acer TM8000 próba-szerencse kijelzőcsere amiről beszéltünk. Mi volna a dolog menete?
2: Eléggé kéne egy kombó meghajtó Omnibook Xe3-ba. Gyárilag Toshiba SD-R2102, de jó lenne bármi ami működik rendesen és passzol rá a gyári előlap. Használt is jó, más notiból is, mert előlapom van, erre számla sem kell. -
robyrob
csendes tag
válasz
westlake #209 üzenetére
Szia,
Azért gondoltam, hogy az aksys a márkaszerviz, mert az volt a garanciajegyen megadva.
Hol van a rendes HP márkaszerviz?
A proci hőmérsékletét csak tegnap kezdtem mérni, tegnap 89 fokos volt ma napközben 55, estefelé 70 most pedig szintén 89 fokos.
Elég ritkán járok Budapesten, hosszú távra, pedig nem tudom nélkülözni, hogyan tudnánk megoldani? -
Yaye
őstag
válasz
westlake #185 üzenetére
Csak HP-Compaq fronton mozogsz? Egy bezúzott Acer 8000 kijelző cseréje aktuális lenne (nem az enyémé, hála istennek...). Jó lenne továbbá egy HP Xe3-ba passzoló CDRW-DVD meghajtó. És ha már mindenképp alaplapot akarsz cserélni valakinek: van egy Portocom néven futó Mitacom (ha jól tudom a HP-k egy jó részét is a Mitac gyártotta), a pontos típust nem tom fejből...
[Szerkesztve] -
Cs_Laci
senior tag
válasz
westlake #127 üzenetére
Ne kerülgess kérlek!
Megvan az NX6110, vagy nincs? Első esetben ahol kéred és amikor ott adom a 200k-t (illetve Gregorius) 2. esetben írd be, hogy NINCS MEG, és akkor meg megoldom(juk) másként. Nem olyan bonyi ez, nem halok bele, csak szeretném tudni. Merthogy elvileg nálad volt. Szóval? -
Cs_Laci
senior tag
válasz
westlake #118 üzenetére
Jajj, ne kapd fel a vizet kérlek. Én voltam az első aki rendelt laptopot. Egy pillanatig sem kérdőjeleztelek meg semmiben, sőt még vevőt s szereztem a másik laptopodra. Nem akartam, és nem akarok visszalépni egyszerűen csak elutazom külföldre köv hét legvégén fél évre, tehát fizikai akadálya lesz annak, hogy átvegyem 2 hét múlva. Azt írtad, hogy a legrosszabbra, tehát 2 hétre számítsak. 4 hétre számítotam. Egyszerűen csak az a kérdés, hogy elég-e a 4 hét. Egy pillanatig sem mondtad, hogy nem jön meg, hanem végig azt, hogy megkísérled teljesíteni.
Amúgy Gregorius kérdezi, hogy át tudje-e venni az NX 6110-est?
Elvileg nálad van, ő meg összeszedte rá a pénzt... -
atosz
őstag
válasz
westlake #103 üzenetére
udv
Sajna a memtesttel kapasbol kopi a hibakat. Kivettem az eredetit, es csak a toled kapott ment benne, de ugy is hibazott sajnos.
Mondjuk kipobalhattuk volna helyben is, mert mindig van nalam memtest.
Massal kitudjuk esetleg probalni? Gondolom 512-esed veletlenul sincs?
Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest