- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
hard.core
csendes tag
Hp pavilion zv5219ae géphez tudnál szerezni ventillátort és tapipadot?
-
Yaye
őstag
válasz
westlake #208 üzenetére
Szia!
1: Aktuálissá vált az említett Acer TM8000 próba-szerencse kijelzőcsere amiről beszéltünk. Mi volna a dolog menete?
2: Eléggé kéne egy kombó meghajtó Omnibook Xe3-ba. Gyárilag Toshiba SD-R2102, de jó lenne bármi ami működik rendesen és passzol rá a gyári előlap. Használt is jó, más notiból is, mert előlapom van, erre számla sem kell. -
littlejohnny
aktív tag
Hatha...
-
littlejohnny
aktív tag
Van egy 650MHz-es P3-mal szerelt OmniBook 6000 notebookom, jelenleg 256MB Kingston memoriaval. Szerinted lehet meg bele rakni memoriat, esetleg nagyobb procit? Ja, es nemely billentyu is meg van kopva. Esetleg ilyeneket is tartasz?
-
R.K.
újonc
HP OmniBook XE3-ba szeretnék akkut, lehetőleg minél nagyobbat.
Valaki válaszolna, hogy van, vagy nincs???????????? -
R.K.
újonc
HP OmniBook XE3-ba szeretnék akkut, lehetőleg minél nagyobb.
Valaki válaszolna, hogy van, vagy nincs???????????? -
Janesz
őstag
hi!
Multibay II dvd író ami valami normálisabb milyen árban lenne? (a vékony)
és bármilyen ilyen vékony drive ha méretileg megegyezik a gyárival akkor belemegy és működni is fog? -
R.K.
újonc
HP OmniBook XE3-ba kéne akku,lehetőleg minél nagyobb.
-
rozsomak
tag
hp omnibook xe2-be kellene nekem 12.1'' TFT, ADI a markaja
-
westlake
félisten
a hp markaszerviz a 11. keruletben van a prielle kornelia utcaban..
de oda hiaba viszed, mert (mint mar emlitettem) a hp hivatalosan nem forgalmazta ezt a szeriat magyarorszagon, ezert el fognak hajtani oda, ahol mar voltal (az aksys-be)
egyebkent ennyit a world wide garanciarol
ha nem tudsz megvalni tole es meg csak nem is jarsz pesten gyakran, akkor szerintem sehogy.. mindenfelekeppen szet kell szedni a gepet -
robyrob
csendes tag
válasz
westlake #209 üzenetére
Szia,
Azért gondoltam, hogy az aksys a márkaszerviz, mert az volt a garanciajegyen megadva.
Hol van a rendes HP márkaszerviz?
A proci hőmérsékletét csak tegnap kezdtem mérni, tegnap 89 fokos volt ma napközben 55, estefelé 70 most pedig szintén 89 fokos.
Elég ritkán járok Budapesten, hosszú távra, pedig nem tudom nélkülözni, hogyan tudnánk megoldani? -
westlake
félisten
szia.. ilyen problemaval meg nem talalkoztam (ez azert lehet, mert itthon hivatalosan nem forgalmaztak a pavilion hp-kat) igy latatlanba nem is tudok tanacsot adni..
ha 1-2 napra tudod nelkulozni a gepedet, akkor meg tudom nezni/nezetni..
egyebkent nem az aksys nem markaszerviz.. a ''hp markaszerviz'' a markaszerviz -
robyrob
csendes tag
Engusz irányított át ide egy problémával.
Van egy Hp Pavilion zv5383EA laptopom AMD Athlon 64-es procival.
Az Everest-el megnéztük, és a proci 89 fokon ketyeg, néha elkezdenek benne vadul menni a ventilátorok, és néhány másodperc múlva se szó, se beszéd kikapcsol az egész gép. Ilyenkor rendszeresen többször is megteszi ezt, szóval teljesen használhatatlan a gép. Ezután hetekig nem indul újra, de a proci beáll 89 fokra és azon megy. Ma mikor megbolondult, kiültem az 5 fokba és megjavult.
A márkaszervizbe (aksys kft.) nem jöttek rá a melegedésre, így nem is tudták megjavítani.
Közben a garancia is lejárt, ezért keresek valami megoldást a hiba orvoslására.
Jó lenne, ha tudna valaki segíteni, mert elég kellemetlen a dolog. -
westlake
félisten
sorry... most hivtam fel az szerelo haveromat es azt mondta, hogy ezekben a gepekben sxga+-os 15''-os kijelzo, vagy widescreen-es van.. ezek azert dragabbak mint 40k...
en azt hittem, hogy a normal xga 15'' os van... a masik dolog, hogy sajna nem mindig mennek a masfajta kijelzok ezekben a kepekben.. mindenfelekeppen el kellene vinned a haveromhoz, hogy ok beleprobaljak a kijelozoket.. ezen a 8000-esen milyen kijelzo van?
[Szerkesztve] -
Yaye
őstag
válasz
westlake #185 üzenetére
Csak HP-Compaq fronton mozogsz? Egy bezúzott Acer 8000 kijelző cseréje aktuális lenne (nem az enyémé, hála istennek...). Jó lenne továbbá egy HP Xe3-ba passzoló CDRW-DVD meghajtó. És ha már mindenképp alaplapot akarsz cserélni valakinek: van egy Portocom néven futó Mitacom (ha jól tudom a HP-k egy jó részét is a Mitac gyártotta), a pontos típust nem tom fejből...
[Szerkesztve] -
gabikft
csendes tag
Helló! Nekem Toshiba T4900CT laptopom van ér kellene hozzá Hdd illesztők keret. Tudom hogy nem compaq de akkor is probálkoznék.... Ramálem találsz hozzá valami és ha igen akkor érdekelne.
-
Agamemnón
csendes tag
válasz
Agamemnón #189 üzenetére
hát, rájöttem hogy az akku 14.8V-os(hogy lesz belőlem mérnök azt nem tudom), szóval inkább az akkut kérdezném.
Meg még jött valami. ilyen hogy HDD tartó bele ebbe az xt6200ba létezik e, tudsz e szerválni ilyet? valami bölgyőszerű, amiben belemegy a notiba a winyó, nemtudom hogymennek ezek a dologok
Egyenlőre még mindig csak érdeklődésszinten. -
Agamemnón
csendes tag
Üdv.
xt(vagy vt) 6200-hoz kérdeznék akkut, meg töltőt. A töltő lenne fontosabb, mert sehol se találtam ilyet (14.8V dc, 3.95A, 75W). Amúgy (egyenlőre) csak érdeklődnék -
westlake
félisten
... meg azt sem hiszem el, hogy senkinek nem kell kicserelni a notijaban az alaplapot
-
westlake
félisten
nem hiszem el, hogy senkinek nem tort meg be a notija kijelzoje
-
tocsa
senior tag
Tök jó lenne
-
westlake
félisten
up
-
Ste
addikt
Helló!
Hp nc8000hez kellene magyar billenytűzet pointerrel és touch paddal együtt, vagy ha lehet touch pad nélkül. Ez mennyibe kerülne?
Köszi -
dimanche
csendes tag
hotmail.hu-ra küldtem, de visszapattant..
Elküldtem a jó ciimre...
-
dimanche
csendes tag
Küldtem e-mailt a hotméles ciimre.
-
dimanche
csendes tag
tápegység mennyi a HPQ 9020-hoz?
-
hard.core
csendes tag
Hp pavilion zv5219ae notebookhoz, aksit mennyiért tudnál hozni?
-
dimanche
csendes tag
Hello!
Compaq Presario 2200 (HP-Compaq NX9020) notihoz kereznék magyar billentyűzetet. Ha neked nincs, ötletet is szivesen várok, hol lehet olcsón szerezni...
köszi -
g4dg3t
senior tag
Szeva west!
Egy ismerosnek kellene 256MB PC133as noti ram.
Ha tudsz segiteni plz dobj egy mailt...koszi! -
Warter
addikt
Omnibook 6100-hoz van aksid? mennyi lenne, ha új illetve ha felújított?
-
tocsa
senior tag
HP OminBook XE3-hoz kene alaplap.
Pontosabb adatok:
F2326WT P3 700, 14.1''
[Szerkesztve] -
DrLEEi
aktív tag
Esetleg holnapra akku HP XE3-ba?
Hátha... -
Szeke
senior tag
HPQ NX9020-hoz nem lenne véletlenül valahol elfekvőben dvd író illetve nagyobb akksi? És mennyi lenne?
-
atosz
őstag
Sajna a RAMmal nem volt szerencsenk, de ugy remlik, hogy ajanlottal nekem aksit N600C-be. Jol emlexem? Ha igen, akkor milyen kondiciokkal? Mert most lehet szukseg lenne egyre.
-
FluID
tag
Hello
OmniBook6100-hoz tudsz akksit szerezni?
Burkolatot?
Ha igen, mondhatnál egy árat.
Köszi -
Cs_Laci
senior tag
válasz
westlake #127 üzenetére
Ne kerülgess kérlek!
Megvan az NX6110, vagy nincs? Első esetben ahol kéred és amikor ott adom a 200k-t (illetve Gregorius) 2. esetben írd be, hogy NINCS MEG, és akkor meg megoldom(juk) másként. Nem olyan bonyi ez, nem halok bele, csak szeretném tudni. Merthogy elvileg nálad volt. Szóval? -
pcMANiac
aktív tag
NX7000-esben merre van a wlan kártya? Folyamatosan ''radio off'' állásban van és a wlan panelen inaktív az on-off kapcsoló.
Tudsz erre mondani valamit?
-
westlake
félisten
oooo bazz.. azert mert nem rakok a mondandom vegere egy szalylit, maris bantasbol irtam, amit irtam? eleg nagy problema, hogy ma mar csak ugy gondolhatsz valamit komolyan, ha valamilyen kis arcocskaval kiegeszited..
miert gondolod, hogy en azt bantasbol monstam?
halalosan komolyan gondoltam azt, hogy vedd meg boltban, hiszen en biztosan nem tudok neked olyan cuccokat szerezni
#120: kint biztos hogy olcsobb
[Szerkesztve] -
Cs_Laci
senior tag
válasz
westlake #118 üzenetére
Jajj, ne kapd fel a vizet kérlek. Én voltam az első aki rendelt laptopot. Egy pillanatig sem kérdőjeleztelek meg semmiben, sőt még vevőt s szereztem a másik laptopodra. Nem akartam, és nem akarok visszalépni egyszerűen csak elutazom külföldre köv hét legvégén fél évre, tehát fizikai akadálya lesz annak, hogy átvegyem 2 hét múlva. Azt írtad, hogy a legrosszabbra, tehát 2 hétre számítsak. 4 hétre számítotam. Egyszerűen csak az a kérdés, hogy elég-e a 4 hét. Egy pillanatig sem mondtad, hogy nem jön meg, hanem végig azt, hogy megkísérled teljesíteni.
Amúgy Gregorius kérdezi, hogy át tudje-e venni az NX 6110-est?
Elvileg nálad van, ő meg összeszedte rá a pénzt... -
-
Cs_Laci
senior tag
Hp NX 8220-hoz dokkoló és utazó akksi mibe fájna?
-
DrLEEi
aktív tag
Értem,hogy mi történt,de azért egy mailt írhattál volna..
na mind1.
Akkor HP Omnibook XE3ba akku?!?!?!?!?!?
Még mindég!!! -
atosz
őstag
válasz
westlake #103 üzenetére
udv
Sajna a memtesttel kapasbol kopi a hibakat. Kivettem az eredetit, es csak a toled kapott ment benne, de ugy is hibazott sajnos.
Mondjuk kipobalhattuk volna helyben is, mert mindig van nalam memtest.
Massal kitudjuk esetleg probalni? Gondolom 512-esed veletlenul sincs? -
westlake
félisten
up
Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged