- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redplee
senior tag
Mit gondoltok, mi ár/teljesítmény arányban a legjobb paszta CPU hoz?
Sokat olvasgattam, hogy a Thermal Grizzly Hydronaut frankó cucc.
Januárban hűtő cserekor azt vettem. Mondjuk felkenni horror volt mert baromi kemény, alig kenhető és ragadós. A fecskendőben maradt még cucc, gondoltam, felhasználom majd később.
Na az a később most jött volna el. Először is a CPU hűtő eltávolítását is megszívtam, nem akart lejönni róla a cooler, addig húztam míg konkrétan kiszabta az egész CPU-t is a socketből... LOL. Hál istennek baj nem lett. De érdekes, hogy ennyire "ragadós".
Nyomtam volna újra a fecsiből, de annyira rohadtul nehezen jött és bár nem volt beszáradva, de szinte lehetetlen volt kinyomni és kenni meg aztán végképp. Így kapóra jött a coolerhez mellékelt Noctua "gyári" paszta. Ami meglepően jó állagú is, majdnem mint a nutella csak nem ragadós, tök egyszerűen ment a művelet... Ez milyen cucc? Ha elfogy, érdemes ugyan ilyet venni, vagy esetleg másikat próbálni? A Hydronautban eléggé csalódtam a fentiek miatt
ui: közben látom, hogy van gen2 noctua is, nekem még a H1 el jött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest