- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
troll81 #3042 üzenetére
Ha jól van használva, akkor nem lesz gond.
Én mostanába ezt a 3-at használom: nt-h2, mx-4 és a subzero. a sok saját tapasztalat után ezek maradtak. Bár nem delideltem még. Takarítsd le rendesen, pl isopropyl alkohollal.
Utána a megfelelő mennyiséget vidd fel. No de tuod te ezt. -
-
Megerősítés MX-5 pasztára:
Egyik ügyfelem szintén kért egy takarítást/pasztát a notijára, 2 év telt el majdnem, és akkor MX-5 lett rátéve. SAJNOS! Valami gyalázat, ahogy az kiszáradt, még ennyire talán nem is láttam MX pasztát kiszáradni. -
válasz
spleenszuru #2988 üzenetére
Ha jön be vmi, akkor vga-n.
Kollég ameg ha jön be neki, akkor gamer gépeken (noti).
Akkor visznt megpróbálom.az apex is jó lehet, csak nekem nem jött be, nekem picit nehéz vele dolgozni [link] De ugye ez lehet user error is
-
Ha jó láttam erről: Alphacool Subzero Thermal grease 16W/mK, erről nincs tapasztalat/vélemény itt.
Szerintem rendelek és ki is próbálom. -
válasz
SoulReaver #2982 üzenetére
dehogy. 70 fokig vagy jó. Ha tartósan 60-62 fölött vagy akkor talán aggódhatsz. 54 másolás közben perfect. Hagyd így.
-
válasz
SoulReaver #2980 üzenetére
4x a legmagasabb? Ez tökéketes. Ide nem kell semmi.
-
válasz
SoulReaver #2978 üzenetére
És mik a hőfokok?
-
válasz
SoulReaver #2976 üzenetére
Szia. Az tudható hogy miben van az SSD?
-
Utána olvasva máshol pont az mx-4-nél is írják, hogy nincs ilyen nála, vagy pl phobya nanogrease, hogy ez bírja a legtovább.. stb.
Szerintem nem ilyen általános,mert ez lehet a nem jó applikálás miatt is(?), de persze más oka is lehet. Igazából én nem tudom, hogy melyik paszta lenne oda a legjobb.
a noctua nt-h2-ről mi a tapasztalat ezzel kapcsolatban? -
Szia. Megosztanád ezeket az új infókat? Mert én hosszú évek óta hazsnálok MX-4 pasztát (Kryounaut pasztát nem használok), és semmi bajom vele. Az egyik legjobb pasztám, pedig van sok amit használok: [link] Azóta az MX-5 kiesett, mert az nem hozza (én ezt vettem észre), amit várni lehetne tőle, erősebb helyzetekben, pl GPU, de "gyengébb" helyre még az is jó lehet. Pl 1-1,5 év után hozták a gépet újrapasztázni (irodai laptop), és pont mx-5 volt rajta, de az sem volt kiszáradva még, persze már nem olyan volt mint amikor felkentem, de nem volt száraz.
-
válasz
spleenszuru #2965 üzenetére
Szia.
MX-4, MX-6, ezek alá nem menj.
Vagy szerintem jobb egy picit ide a Noctua NT-H2, vagy a Phobya NanoGrease Extreme 3.5g 16W/mK
Jelezeném, hogy 2 hónap alatt egyik pasztának sem szabad kiszáradni, kivéve ha nem volt megromolva már, vagy valami hamisítványt kaptál (Sajnos ritkán előfordul ez is).
szóval amiket írtam ezek jónak kell lennie, nekem nem volt gondom velük, főként CPU-s tapasztalatom van VGa kevesebb, így ha valaki tud jobbat ebben a szegmensben, az jól jön, ne tartsa magában.Illetve azt is fontos, hogy a hűtő hogy illeszkedik a GPU-ra, erre figyelj.
-
válasz
SoulReaver #2950 üzenetére
Jónak számít, de szerintem noctua nt-h2, vagy s phobya jobb, én jobban tudok dolgozni vele.
-
válasz
SoulReaver #2948 üzenetére
Szia.
Fontos azért a konfig is, vagyis elég csak, hogy mihez.
De ezekkel nem lősz mellé.
[link] -
válasz
MegalodonS #2930 üzenetére
Ezért vagyunk itt.
örömmel segítünk, ha tudunk.
-
válasz
MegalodonS #2928 üzenetére
Csak ThermalPadnál jó szokott lenni amit adnak hozzá. (m.2 SSD borda esetén, most csak erre vonatkozóan írom ezt)
-
válasz
MegalodonS #2925 üzenetére
Szia. Alapból lennie kell hozzá az említett thermal pad-nak. Nem kaptál hozzá?
-
-
Kryo az neken sem jött be, de miért kellebe félévente azt újrapasztázni?
Amiket használok pasztákat:
MX-4, MX-5(de csak ahova való, és ezt ki veszem az általam használt paszták közül), Noctua NT-H2, Alphacool Apex 17W/mK (ez nagyon nem kenhető, felhelyezni a megfelelő mennyiséget, és a borda szétteríti), illetve még Phobya NanoGrease Extreme 3.5g 16W/mK (Ez is jól kenhető, és minőségi).
Persze ez csak a személyes használat/tapasztalat a szervizeléseim során, másnak lehet más a tapasztalata. -
válasz
MegalodonS #2852 üzenetére
Szívesen
-
válasz
MegalodonS #2848 üzenetére
Szia.
Tökéletes lehet szerintem az MX-4, a Noctua NT-H2, vagy a Phobya NanoGrease Extreme 3.5g 16W/mK -
Az MX-6 igen az, elég jól kenhető.
Az MX-5 jól kenhető és "alap" CPU-ra tehető is, ahol kell a teljesítmény, oda én nem tenném (VGA kimondottan tilos), oda az MX-4 kell minimum.
amiket használok pasztákat:
MX-4, MX-5(de csak ahova való), Noctua NT-H2, Alphacool Apex 17W/mK (ez nagyon nem kenhető, felhelyezni a megfelelő mennyiséget, és a borda szétteríti), illetve még Phobya NanoGrease Extreme 3.5g 16W/mK (Ez is jól kenhető, és minőségi).Persze ez csak a személyes használat/tapasztalat, mésnak lehet más a tapasztalata.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- PayPal
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Óra topik
- Konzol Screenshot
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Jövedelem
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- ASUS 18W USB ADAPTER
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest