- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
válasz
Schweini #993 üzenetére
Én emiatt kölcsönkértem egy ps-t, megvettem a játékot, de én azt csináltam, hogy mindent elvégeztem és "lezártam", amit akartam, aztán az utolsó küldetést, majd kikapcsoltam a ps-t, visszaadtam havernak és eladtam a játékot. Zseniális mennyire kerek lett így számomra ez az élmény.
Lezárult egy sztori, egy játék és egy intervallum amíg ps-em volt.
Lesz folytatás elvileg, amiatt nem lesz több dlc sem.
SP tag úgy emlékszem azért nincs, mert csomóan nem rendeltetésszerűen használták, így lekorlátozták a használhatóságát bizonyos topikokra.
Elvileg lehet ps4-et "bérelni online", amit te irányítasz és streameli neked a képet, szerintem én azt fogom igénybe venni, ha nagyon ps-ezhetnékem lesz megint.
-
emiki6
veterán
válasz
Schweini #987 üzenetére
Én mindig ügyeltem, hogy néhány stack-nél több alapanyagot (kivéve bot meg ilyenek) sose tartsak meg. Aztán mikor már mindenem megvolt és pénz is volt inkább eladtam a legtöbb cuccot, amit meg lehetett venni mástól
Volt még az a ládaárús, aki különböző itemekért ládát adott. Egy darabig beváltogattam, de rá kellett jöjjek, hogy csak nyűgük a ládák...
Emlékszem mikor nyitogattam a ládákat és meridiánban legalább 100 követ szétdobáltam, hogy el tudjam tüntetni azokat a ládákat, amikben már csak kő volt...
-
emiki6
veterán
válasz
Schweini #985 üzenetére
Én mikor játszottam ügyeltem az ilyen dolgokra. Semmit nem adtam el vagy nem dobtam el, amiről nem tudtam, hogy pótolható lenne vagy nem néztem volna utána mire jó / mire nem jó.
Mondjuk én könnyen beszélek, megnéztem egy végigjátszást, ezért tudtam mindent, amit kellett. -
DaDa
senior tag
válasz
Schweini #965 üzenetére
Attól függ melyik kettő hiányzik én 25ös szinten megtudtam mind az ötöt szerezni. Youtubon sok jó video van róla. link azt hiszem a The Mountain that fell esetén kell egyedül a küldetés mert a létra csak akkor kerül le. Elvileg fel lehet ott ugrani létra nélkül is de nekem sehogy nem sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontroller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Hori Racing Wheel Overdrive
- Ps5 lemezes megkímélt 1 hónap jótállás
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest