- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyulajuve
addikt
-
MdewC
nagyúr
Sejtettem, vissza is mentem picit az időben ez miatt, hogy más skillt aktiváljak.
Picit keveslem a ruhákat, hol lehet jobban bevásárolni és mikortól lesznek elérhetőek hunter cuccok?
Még leginkább a light armoros ruha tetszik, a bújkálós nem tetszik, vmi jobban kinéző lopakodós cucc kellene, ha van egyáltalán olyan.
-
dvd24
senior tag
NG+ -ban minden megvehető cucc Adept változat lesz. Ultra Hard nehézségen viszont olyan drága lesz a megvételük, hogy megőszülsz mire beszerzed őket. Ezért írtam a másik topikban is hogy először NG+ -t indíts normál nehézségen, itt vegyél meg mindenből Adept-et utána ebből a mentésből indíts egy NG+ ultra hardot és akkor egyszerűbb lesz.
-
törölt tag
A LoU nem horror. Kicsit sem fogsz félni benne. Ellenben a világ (számomra második {első a Witcher 3}) egyik legjobb játéka.
(#765) unreg1 A LoU helyett semmiképp nem ajánlom, de mellette/utána/előtte mindenképp. Játékmenetben isten az U4. A LoU pedig történetben és magával ragadásban (+ a játékmenet is isten, főleg nehezebb fokozaton).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest