- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
SH4D0W2011
őstag
Na ha ezt komolyan mondod, és készen lesz, dobj majd be róla képeket.
Horizon Forbidden West - Digital Foundry Tech Review - A PS5 Graphics Masterclass
-
SH4D0W2011
őstag
Eszembe jutott, hogy rákérdezek a Fumaxnál, ők elég sok képregényt adnak ki, de lehet írni is felesleges nekik.
Elérhetőségeinken kizárólag a webshoppal és megrendelésekkel kapcsolatos kérdéseket várunk, egyéb megkeresésekre nem áll módunkban válaszolni.
...
Kiadványokkal kapcsolatos kérdésekre nem áll módunkban válaszolni. -
Bencus88
nagyúr
-
Bencus88
nagyúr
Furán működök, kidobálok 10 ezreket minden másra, de játékoknál mindig törekszem, hogy olcsón jöjjek ki. Bevásárlásnál se veszem meg amit szeretnék pl ha tudom mennyi az ára és annál sokkal drágább. Pl a tejföl +100ft😂 valamikor meg kiadok egy fos játékra 10kt aztán 2-3 óra múlva törlöm, szóval nálam se 100 minden. De szerencsére azt már eldöntöttem, hogy előrendelem
-
Bencus88
nagyúr
Én is már egy ideje végig pörgettem mindent ami érdekelt. Már ilyen félig meddig érdeklő játékokat kezdtem el vásárolni, és megfogadtam, nem teszem, szépen megvárom amÍg olyan érkezik ami érdekel. Aztán gondoltam lesz egy üres hetem, addig jó lenne elkezdeni Horizont, lehet Így is fogok tenni, és az Elden kerül elő majd később az már úgy is ki van fizetve. Meg valjuk be az Eldent hónapokig el lehet húzni, fejlődni stb. Mindig meggyőzöm magam, hogy vegyek játékot
Nekem nem kell mivel 1-2-3 játék van a gépen állandóan annyi meg kényelmesen elfér
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- Amatőr csillagászat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- Xbox Series S
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest