- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
drpityi
csendes tag
válasz
aytukabozs #78 üzenetére
Hát igen, kamerák tekintetében ez megint egy olyan dolog hogy kinek mite kell ez e készülék mik az elvárások vele szemben.
Ha tényleges fotó minőséget nézünk akkor pl egy Samsung Galaxy A34 5G rommá veri ezt a Honor telefont, de még ezek ellenére is napi átlag pillanatokat megörökíteni bőven elég.
Az általad írt fókuszálási probléma nem tudom mennyire egyedi vagy gyakori, de az én készülékem esetében igen ritkán találkoztam ezzel a problémával, igaz automata módban használom minden esetben.
A készülék burkolat nálam szintén tokban tartva ugyanolyan mint amikor vettem, konkrétan mikrokarcmentes.
Igen a szépség az minden esetben egyén függő kinek mi a szép, de mai napig jelennek meg olyan telefonok amiket külsőleg nézve gyakorlatilag ez a Honor köszön vissza mintha csak másolva lenne.
Súly tekintetben is nagyon könnyű és vékony telefon.
Én továbbra is ajánlom kategóriába tenném ezt a telefont azok számára,akik az ismertetett gyengeségeivel együtt el tudják fogadni ezt a típust.Viszont most így 2025 ben már nem ezt a típust választanám, ahhoz már koros a hardver, az Android frissítés nincs már rá egyáltalán.
Viszont használtan is ki lehet ezt a típust fogni makulátlan állapotban mondjuk 8/256GB változatban ami egy átlag 40 ezret megér. -
luciferk
senior tag
válasz
aytukabozs #72 üzenetére
Ok így már értem, a Telekomnál, bár jelenleg nincs készleten, van honor 65W gyors töltő ami talán tudja tölteni 40W-tal a lite5 mobilomat de húzós az ára 10 ropi, nem tudom, hogy plussz 20W megér e ennyit
-
luciferk
senior tag
válasz
aytukabozs #70 üzenetére
20W-os töltő amit linkeltél hogyan tud 40W töltést produkálni? mert a lite5 40W gyosrstöltést tud.
-
samu74
addikt
válasz
aytukabozs #65 üzenetére
Milyen az új rendszerrel? Kamerában lett valami javítás?
-
luciferk
senior tag
válasz
aytukabozs #64 üzenetére
Köszi a választ, milyen tipusú az említett iPhone tőltő, nagyon drága?
-
sniper112
aktív tag
válasz
aytukabozs #59 üzenetére
értelek hát igen egy kicsivel került volna többe de akkor normális kamerát raktak volna bele, és akkor tényleg nagyon jó kis telefon lett volna, így árban ahogy nézem a honor 70 jobb vétel, másrészt egy kicsivel többe meg a motorola edge 40 a legjobb ár értékben.
-
sniper112
aktív tag
válasz
aytukabozs #57 üzenetére
nagyon szépen köszönöm a képek vállalhatóak a videó egy kicsit érdekes de amúgy nem rossz köszönöm
-
szultan
csendes tag
válasz
aytukabozs #48 üzenetére
Szia aytukabozs!
Azt meg tudnád mondani, hogy az infra tanítható e benne?
Üzletben kiállított példányon még az Okos vezérlő program sincs rajta.
És abban sem vagyok biztos, hogy a Play Áruházban meg az AppGalleryben most fent lévő Okos vezérlő program az megegyezik e a régi Honorokon alapból fent lévővel.Illetve azt, hogy a kamera programban van e Dokumentum beolvasás mód?
Nem vagyok egy nagy fotós guru. Mennyire gáz a kamerája, mondjuk egy Honor8-hoz képest? Vagy annál azért jobb már?A választ köszi szépen előre is.
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #44 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
ma A csinos külső alatt koros technológia lakik, amely önmagában nem lenne baj, de az árazás nagyot szór függően attól, hogy honnan szeretnénk beszerezni a terméket.
- Projektor topic
- Ukrajnai háború
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Battlefield 7
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest