Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• drpityi

csendes tag

válasz aytukabozs #78 üzenetére

Hát igen, kamerák tekintetében ez megint egy olyan dolog hogy kinek mite kell ez e készülék mik az elvárások vele szemben.
    Ha tényleges fotó minőséget nézünk akkor pl egy Samsung Galaxy A34 5G rommá veri ezt a Honor telefont, de még ezek ellenére is napi átlag pillanatokat megörökíteni bőven elég.
    Az általad írt fókuszálási probléma nem tudom mennyire egyedi vagy gyakori, de az én készülékem esetében igen ritkán találkoztam ezzel a problémával, igaz automata módban használom minden esetben.
    A készülék burkolat nálam szintén tokban tartva ugyanolyan mint amikor vettem, konkrétan mikrokarcmentes.
    Igen a szépség az minden esetben egyén függő kinek mi a szép, de mai napig jelennek meg olyan telefonok amiket külsőleg nézve gyakorlatilag ez a Honor köszön vissza mintha csak másolva lenne.
    Súly tekintetben is nagyon könnyű és vékony telefon.
    Én továbbra is ajánlom kategóriába tenném ezt a telefont azok számára,akik az ismertetett gyengeségeivel együtt el tudják fogadni ezt a típust.

Viszont most így 2025 ben már nem ezt a típust választanám, ahhoz már koros a hardver, az Android frissítés nincs már rá egyáltalán.
    Viszont használtan is ki lehet ezt a típust fogni makulátlan állapotban mondjuk 8/256GB változatban ami egy átlag 40 ezret megér.

• drpityi

csendes tag

Én úgy érzem hogy ez a készülék irreálisan le lett húzva értékelésileg.

Mai napig használom, igen 2025 ben is.
    És minden csak nem lassú, ellenben itt a végső értékelésnél mindössze 6 pontot kapott sebességre ami vicc.
    Redmi note 11 pro 5g vel össze lett hasonlítva itthon és konkrétan nem érzékelhető az appok közötti megnyitás sebessége.
    Üzemidő is kiemelten jó benne.
    Külső pedig kimondottan szép..
    Igaz nekem a 8/256gb os változat van de ettől függetlenül máig ajánlom általános célra bárkinek is.
    A kijelző minősége is kimondottan szép.
    Sokkal jobban tetszik mint pl itthon a Samsung galaxy a34 5g kijelzője hiába amoled mindkettő.

Az valóban igaz hogy irreálisan magas a kezdő ára az összes honor készüléknek.. Na de kérem a Samsung kb ugyanezt csinálja.

Új hozzászólás Aktív témák