- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Szilágyi84 #837 üzenetére
Amikor rendeltem tokot, akkor az ingyen szállítás miatt keresgéltem, hogy 39 euró meglegyen a német amazonról és ilyen Baseus-t vettem 19 euróért: [link] kiírja a szupergyors töltést, de 50-60w között van a max.
-
ghiottone
nagyúr
Újraindítottam a telefont és megjelent a Google Lopásvédelem (Theft Detection Lock) funkciója:
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #733 üzenetére
Aksiban mintha picivel gyengébb lenne, de annyira nem sokkal. Kamerát nem néztem még a napokban.
-
ghiottone
nagyúr
Szia,
Teljesen meg vagyok elégedve, úgy, hogy viszonylag sűrűn cserélem a telefonokat, ebben az évben is volt már Pixel 8 Pro, Oppo Find X5, OP 10 Pro, OP11, Motorola Edge 50 Ultra, OP12 és Pixel 7 eddig, de most nem igazán érzem azt, hogy váltani kellene másra. Egy jól sikerült darab ez a Honor szerintem.
Nem válaszoltam hamarabb, mert tegnap volt csak lehetőségem egy kiránduláson a Megyer-hegyi Tengerszemnél megnézni, hogy a tájképeknél, csoportképeknél hogy viselkedik a kamera. Nekem eddig nagyon tetszik. Kollégámnál volt a korábbi Pixel 7-esem, így annak a képalkotásával összevetve is nyugodtan mondom, hogy itt is jók, természetesek a színek. A portrékat is úgy látom, hogy jobban megoldja a Honor és szépen működik a hdr is. A 8a-t változatlanul jó kis telónak gondolom, de ha belefér, akkor a Honorral jobban jársz a +zoom, portré módok miatt. -
ghiottone
nagyúr
Úgy néz ki megkapjuk mi is a "circle to search" opciót a Google-től: [link]
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #626 üzenetére
Egyetértek. Az ip68 miatt venném a Xiaomi-t, de a MIUI felület és a néha hektikus frissítések miatt (13-as topickot néztem) nem választanám a Honor mellett.
-
ghiottone
nagyúr
Én hagytam a gyárit rajta még, de annak viszont a jobb alsó szélét picit felnyomják a tokok, még ez a Tudia is - de ennek a toknak a széle viszont magasabb, mint a kijelző, így legalább jobban véd. A lekerekített szélű telóknál mindig az a félelmem, hogy pont ott fogom nekivágni véletlenül valaminek.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
klimokrisz #563 üzenetére
Tessék - Fotók, videók mobillal
Jók az éjszakai fotók, amiket megosztottál. -
ghiottone
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #550 üzenetére
+ Rhino82
3 nap után úgy érzem marad egy ideig.
- Az Oppo/OnePlus ColorOs rendszerét megszoktam az évek során és elég jól átgondolt, megfelelő apróságokkal telepakolt rendszernek tartom. Oppo Find X5-öt 1 évig használtam és előtte utána OP-ket. OP11 az esim hiánya miatt ment, mert kínai verzióm volt. OP12 pedig a rosszul kalibrált pwm és dc dimming miatt - ha ez nem lett volna akkor marad a 12.
- A Pixelen nem tetszett pl. az, hogy zárképernyőn szerintük az tök normális, hogy bárki lehúzhatja a felső értesítési sávot és bármit kapcsolgathat rajta feloldás nélkül.7 és 8 Prom volt, de az utóbbit az alacsony pwm-e miatt nem igazán tudtam használni. Kamerában tetszett, de portré módban azért hibázott jó párszor + a hidegebb árnyalatú képei néha nem tetszettek. Pixel 9-est már meg se néztem.
- Motorola Edge 50 Ultra is volt 1 hónapig, de ott túl lekerekítették az oldalsó széleit a kijelzőnek és zavart még jó pár egyéb dolog is a készülékben - pl. az hogy alapból reklám van a gyári időjárás appban is, zsebből kivéve bejövő hívásnál napsütésben szunyókált egyet az automata fényerő szabályozó és nem láttam ki hív, addig amíg le nem árnyékoltam a kijelzőt - ezekből elvileg javíthattak a 2. frissítéssel, de azt már nem vártam meg.
A Honornak nem rossz a rendszere, de jó lenne, ha gyári launcher a parancsikon helyett tudná a dupla koppos lezárást, lehetne ujjlenyomat-olvasónál app gyorsindítást beállítani, az AOD-n több lenne a digitális óra - de amúgy ezek apróságok. Ami tetszik, hogy a Pixel 7 és az Edge 50 Ultra után az ujjlenyomat olvasó nem téveszt, egyáltalán. A másik kettőn be kellett állítani az arcfeloldást is, de itt nem igazán van rá szükség. Hangminősége rendben van, BT jól szól, telefonhívások rendben vannak, aksi is jól bírja 2 simmel. Kamerát még nem tudtam jobban kipróbálni, de az a pár kép, amit eddig néztem nekem bőven elég + a Fotós topickban már amúgy is nyomon követtem a telefont és natë azért rakott fel vele pár képet. -
ghiottone
nagyúr
Tegnap beléptem én is a klubba. Pixel 7 és Op12-ről jöttem, mert ennek tényleg jól működik a pwm szabályozása.
Jópofa teló. Gcamot próbált valaki? Ha igen, akkor melyik port és verzió használható. -
ghiottone
nagyúr
Valaki rendelt már ilyen Tudia tokot a telóhoz? [link]
Nem találok Spigent hozzá, Ringke se nagyon van, Nillkin sincs. Évekkel ezelőtt Moto Z2 Force-on volt valami hasonló Tudia tok és rendben volt az oldalsó része, de a hátsó sima volt és nem volt annyira jó. Itt már hátul is látom a mintázato, ami segítheti a biztosabb fogást, csak hátha van valakinek tapasztalata vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest