- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz
Snoop-y #37004 üzenetére
DC2 biztosan nyersebb ez által nagyobb élményt nyújt, ott semmi felesleges dolog nincs csak és kizárólag ami szükséges egy autó vezetésre, de az igazi élményt nyújt ami kiemelkedik a legtöbb közül. Az ilyen zajszigetelés smafu, de ettől is olyan fantasztikus
DC5 már egy sokkal felnőttebb verziója ennek. Nekem is dc2 volt álmaim autója, sokáig is kerestem, de nem találtam említésre méltót idehaza
egyel gyengébb kivitelbe végül csak sikerült egy hozzá hasonlót venni, de ez mégsem dc2..
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Xiaomi Scooter 4
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó Woom Up 5 szuperkönnyű elektromos mountain bike
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest